Aiempi hyvin sujunut yhteistyö monitoimilaitteiden ja työasemien osalta johti siihen, että SHT otti käyttöön Marskidatan IT-ylläpito- ja valvontapalvelut palvelimille ja työasemille. Tämä mahdollisti entistä paremmin asiakkaan keskittymisen omaan liiketoimintaansa. Aikaisempi ikääntynyt palvelinkanta uusittiin ja asiakkaan laitteiden moitteettoman toiminnan varmistamiseksi käyttöön otettiin Marskidatan varmistuspalvelu sekä kattava virustorjunta. Samassa yhteydessä yrityksen sähköistä dokumentinhallintaa uudistettiin asentamalla jouhevan toiminnan mahdollistava ohjelmisto ja allekirjoitusalustat.

 

Lähtötilanne: Tarve uusia ikääntynyt palvelinkanta sekä halu keskittää it-tukipalvelut Marskidatalle.

Mitä tehtiin: Marskidata toimitti ja asensi uudet DELL-palvelimet sekä huolehti niiden varmistuksesta. Asiakkaan palvelimien ja työasemien toiminnasta huolehtii Marskidatan IT-ylläpitopalvelu, valvontapalvelu ja virustorjuntapalvelu.

Sähköhuolto Tissari on tarjonnut asiakkailleen ammattitaitoista sähköhuoltoa jo vuodesta 1980 lähtien. SHT tekee sähkötyökoneiden huoltoa ja korjauksia sekä myy ammattilaisten sähkötyökaluja vaativiin olosuhteisiin. SHT Oy:llä on toimipisteet Kuopiossa ja Vantaalla. Yrityksen liikevaihto on noin 3 miljoonaa euroa.