Marski Datan laadukas toiminta on nyt myös sertifioitu! SGS Fimko Oy on myöntänyt Marski Data Oy:lle ISO 9001 -laatusertifikaatin ja ISO 14001 -ympäristösertifikaatin ja todennut, että Marski Datan toiminta täyttää näiden standardien vaatimukset. SGS on maailman johtava sertifiointi-, tarkastus-, testaus- ja verifiointiyritys.

– Meillä on ollut ISO 14001 -ympäristösertifiointi jo useamman vuoden. Tavoittelemme kasvua uusilta alueilta ja laatumme takeeksi halusimme standardisoida myös johtamisjärjestelmämme, taustoittaa Marski Data Oy:n yrittäjä ja Group CEO Petri Eronen. ISO 9001 -sertifikaatti on kansainvälisesti tunnettu hyvän laadun todiste. Kyseessä on maailman tunnetuin laatu- ja johtamisjärjestelmä, jonka ytimessä ovat selkeästi kuvatut prosessit ja niiden jatkuva parantaminen. –Asiakkaillemme laatusertifiointi tarkoittaa tietenkin entistä laadukkaampaa palvelua, lupaa toinen Marskidatan yrittäjistä, Service Manager Toni Salo.

ISO 14001 on puolestaan maailman tunnetuin ympäristöjärjestelmämalli, joka osoittaa yrityksen hoitavan ympäristöasiat mallikkaasti. –Meille ympäristöasiat eivät ole vain sanoja, vaan tekoja, ja sen todistaa nyt myös uusittu ISO 14001 -ympäristösertifikaatti, iloitsevat Eronen ja Salo.

–Tämän nimenomaisen sertifioinnin osalta tunnen erityistä iloa. Yritys on löytänyt näiden standardien vaatimusten kautta todellista hyötyä toiminnalleen. Kestävä kehitys, kiertotalous ja vaatimuksenmukaisuus on hyvin huomioitu yrityksen toiminnassa. Samalla kehittämisen sivutuotteena on saatu sertifikaatit, jotka osoittavat kansainvälisen tason saavuttamisen toiminnassa, kommentoi SGS Fimko Oy:n pääauditoija Juha Routaharju.

Studio Marskidatan jaksossa Sertit kainalossa eteenpäin! kuulet yrittäjiemme Petrin ja Tonin mietteet asiasta tuoreeltaan: