Kun hankit laitteistot ja palvelut meiltä, voit olla varma, että investointisi ympäristövaikutukset on huomioitu. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ympäristöystävällisempään suuntaan.

Viime aikoinakin uutisotsikoissa ollut ilmastonmuutos on todellinen uhka ja painava syy tehdä ympäristön kannalta parempia valintoja. Laitteiden ja palveluiden hankkimisella on aina ympäristövaikutuksia. Jos haluat hankkia laitteet ja palvelut mahdollisimman ympäristöystävällisesti, kannattaa kiinnittää huomiota laitetoimittajaan. Marskidata on hyvä yhteistyökumppani ympäristötietoiselle.

Meillä Marskidatalla ympäristövalinnoistamme kertoo ISO14001-sertifikaatti, jonka pohjalta olemme kehittäneet toimintaamme jo kymmenen vuoden ajan. Siihen kuuluu mm. yrityksen ympäristövaikutusten arvioiminen ja ympäristöpolitiikan laatiminen. Sertifikaattiin kuuluu myös ympäristöriskien hallitseminen ja lieventäminen.

Marskidatalla minimoidaan ympäristövaikutukset

Olemme sitoutuneet parantamaan ympäristönsuojelumme tasoa jatkuvasti. Pyrimme aina arvioimaan myymiemme tuotteiden ja palvelujen ympäristövaikutuksia koko tuotteen tai palvelun erlinkaaren ajalta ja miettimään keinoja vähentää vaikutuksia. Suosimme esimerkiksi hankinnoissamme materiaaleja, tuotteita ja palveluita, joilla on vähäisin ympäristörasitus.

Meillä huolehditaan tarkoin mm. kierrätyksestä, ja teemme siitä helpompaa myös asiakkaillemme. Huolehdimme esimerkiksi laitetoimituksia tehdessämme pakkausjätteen kierrättämisestä oikeaoppisesti asiakkaan puolesta. Lisäksi keräämme ja kierrätämme elinkaarensa loppuun tulleet tuotteet.

Olemme sitoutuneet myös säästämään luonnonvaroja ja torjumaan kaikkea toimintaa, joka on uhka ympäristölle tai ihmisten terveydelle ja turvallisuudelle. Parannamme jatkuvasti henkilöstömme ja yhteistyökumppaniemme ympäristötietoisuutta ja kannustamme heitä tekemään ympäristön kannalta hyviä valintoja.

Yksi valteistamme on myös se, että toimimme paikallisesti monella paikkakunnalla, jolloin olemme aina lähellä asiakkaitamme. Palvelujen ja toimitusten hankkiminen lähellä kannattaa, sillä lyhyet kuljetusmatkat pienentävät laitehankintojen ympäristökuormaa.