Tiesitkö, että hakkereilta vie vain neljä minuuttia päästä yrityksen verkkoon, mutta yrityksiltä kestää jopa yli 99 päivää huomata, että heidän verkkoonsa on murtauduttu?

PK-yritykset eivät enää ole turvassa kyberhyökkäyksiltä, sillä 43 % kyberhyökkäyksistä kohdistuu nimenomaan niihin. PK-yritysten on kohdattava samat kyberhyökkäykset ja täytettävä samat tietosuojamääräykset kuin suurtenkin yritysten. Microsoft 365 Business suojaa yrityksiä ulkoisilta uhkilta ja tietovuodoilta yhdellä ratkaisulla, joka auttaa yrityksiä kasvamaan ja toimimaan turvallisesti.

Yhteistyökumppanimme Arrow ECS Finlandin Eetu Roponen kertoo Studio Marskidatan jaksossa miksi yritysten tulisi nyt päivittää Microsoft 365:een:

 

Tiesitkö, että

  • 30 % käyttäjistä avaa hyökkääjien sähköposteja ja 10 % napauttaa linkkejä tai liitteitä
  • 58 % käyttäjistä jakaa tietoja vahingossa
  • 63 % käytetyistä salasanoista on heikkoja, varastettuja tai oletussalasanoja

Microsoft 365 Business suojaa yrityksiä turvallisuusuhkilta, valvoo yritystietojen käyttöoikeuksia ja suojaa yritystiedot vuodoilta.

 

Microsoft 365 Business -palvelun avulla

  • Vain valtuutetut käyttäjät voivat avata asiakirjoja, joten vaikka he lähtisivät yrityksestäsi, on yrityksen data edelleen turvassa
  • Käyttäjien henkilöllisyys voidaan varmistaa ennen kuin heille annetaan käyttöoikeuksia
  • Kadonneiden tai varastettujen laitteiden muistit voidaan tyhjentää etänä
  • Voidaan varmistaa, että matkapuhelimissa olevat yritystiedot ovat salattuja
  • Tunnistetaan uudet ja kehittyvät uhat, ennen kuin ne vaikuttavat yrityksesi liiketoimintaan
  • Poistetaan tietojenkalastelu- ja kiristysohjelmalinkit ja -liitteet sähköposteista, jotta käyttäjät eivät pysty napsauttamaan niitä.

Käänny siis Marskidatan puoleen, niin me autamme sinua suojaamaan yritystietosi. Me Marskidatalla osaamme tietoturvan ja tunnemme Microsoft 365 Business -ratkaisun. Autamme yritystäsi suojaamaan yritystietoja eri laitteilla, hallitsemaan työtekijöiden pääsyä arkaluonteiseen tietoon, suojautumaan vaarallisilta liitteiltä, epäilyttäviltä linkeiltä ja muilta kyberuhkilta. Saat meiltä Marskidatasta suosituksia, ohjausta ja parhaat käytännöt, joilla yrityksesi tiedot pysyvät turvassa. Palvelumme suojaavat yrityksesi sisäisiltä ja ulkoisilta uhkilta yksinkertaisella ja kustannustehokkaalla ratkaisulla.

Ota yhteyttä Marskidatan asiantuntijoihin ja laitetaan yrityksesi tietoturva-asiat kuntoon!