Meillä Marskidatalla on rekry päällä ja etsinnässä Modern Work Specialist, Cloud Specialist ja Junior System Specialist.

Me marskilaiset toimimme neljällä paikkakunnalla, Helsingissä, Joensuussa, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Modern Work Specialist ja Cloud Specialist voi valita, missä näistä toimipisteistä hän haluaa työskennellä, Junior System Specialist sijoittuu puolestaan Mikkelin toimistollemme.

Marskidatalla töitä tehdään paitsi rautaisella ammattitaidolla, myös suurella sydämellä. Me haluamme olla sekä työntekijöille että asiakkaille hyvä ja luotettava kumppani, joka tukee ja kannustaa kehittymään. Meidät on valittu  Great Place to Work -tutkimuksessa yhdeksi Suomen parhaista työpaikosta jo kuusi kertaa. Eikä syyttä.

Meille työntekijöiden hyvinvointi on ykkösasia. Toki siksi, että hyvinvoivat ihmiset jaksavat työssään paremmin, mutta myös siksi, että me oikeasti välitämme toisistamme. Marskidata on ennen kaikkea perheyritys, jonka kaikki jäsenet ovat yhtä tärkeitä. Sen tunteen haluamme välittää myös asiakkaille.

Olemme ketterä toimija, jonka pyrkimys on auttaa asiakasta nauttimaan työstään ilman teknisten ongelmien aiheuttamia häiriöitä. Meillä työskentelee vino pino asiakaspalvelijoita, myyjiä, insinöörejä ja it-asiantuntijoita, joilla kaikilla on tuo sama, yhteinen päämäärä.

Sinustako marskilainen? Hyppää siis rekrysivuillemme ja lue lisää!