Strategisen yhteistyökumppanuuden myötä asiakasyritysten toimistotarvike- ja työergonomiatuotteista vastaa jatkossa Systeema Oy ja tulostus- ja ICT-palveluista Marski Data Oy. Vuodesta 1981 Joensuussa toiminut toimistotarvikeliike Systeema Oy (entinen Pohjois-Karjalan Systema Oy) on ostanut Marski Data Oy:lta liiketoiminta-alueen, joka käsittää toimistotarvike- ja työergonomiatuotteet.

Systeema Oy on kevään brändiuudistuksen jälkeen panostanut markkinointiin, tuotetarjooman laajentamiseen ja toiminnan laajamittaiseen kehitystyöhön. –Näemme tämän liiketoimintakaupan tärkeänä vahvistamaan markkina-asemaamme yritysten monipuolisena yhteistyökumppanina, jolta löytyy myös erilaisia palveluita helpottamaan yrityksen arkea, toteaa Systeeman toimitusjohtaja Matti Turunen.

–Strateginen kumppanuus ja liiketoimintakauppa parantaa asiakkaillemme tarjotun toimistotarvikkeiden ja ergonomian vaihtoehtoja Systeeman todella laajasta tuotevalikoimasta. Marski Data jatkaa voimakkaasti ICT- ja tulostuspalveluiden kehittämistä, lupaa Marski Datan konsernijohtaja Petri Eronen.

–Kumppanuuden myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kattavasti kaiken mitä yrityksissä tarvitaan, toimistotarvikkeista aina järeisiin konesaliratkaisuihin. Tärkeintä meille molemmille on, että asiakkaamme saavat palvelut paikallisesti ja näppärästi, iloitsevat Matti Turunen ja Petri Eronen.

Liiketoimintakauppa sisältää Joensuun lisäksi myös Mikkelin ja Savonlinnan toimistotarvike ja ergonomia -liiketoiminnat. Kaupan myötä Systeema Oy:lle siirtyy vanhoina työntekijöinä kolme työntekijää. Kauppasummaa ei julkisteta.