Marskidatan ja TNNetin yhteistyö alkoi Marskidatan tarpeesta perustaa oma virtuaalinen konesali, jolle tarvittiin turvaluokitellut olosuhteet. Marskidatan laaja palveluvalikoima vahvistui entisestään virtuaalisella kapasiteettipalvelulla Marskidatan vahvan konesaliosaamisen ja TNNetin laitesali- ja tietoliikennepalveluiden yhdistämänä. Marskidatan asiakkaille voidaan tarjota nyt joustavaa virtuaalista kapasiteettipalvelua, palomuuri-, varmistus- ja valvontapalvelulla höystettynä. Marski Datalla yhteistyöstä vastaa Service Manager Marko Pajarinen.

”Arvostamme TNNetissä ketteryyttä, muokattavia palveluita sekä toimivaa teknistä asiakaspalvelua. Yhteistyössä voimme kehittää heidän kanssaan meidän loppuasiakkaille parhaan mahdollisen ratkaisun”, kommentoi Marko Pajarinen.

Yhteistyö vaatii molempien toimijoiden luottamuksen, jotta asiakkaiden saama lisäarvo on maksimaalinen. Kun kommunikaatio toimii, yhteistyö toimii. TNNet on juuri oikean kokoinen ja tarpeeksi joustava toimija Marskidatalle. Saamme tarvittaessa suoraan ratkaisuasiantuntijoilta monipuolisia ratkaisuvaihtoehtoja, toimittaaksemme asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja lisäarvoa.

Yhteistyö ei toimisi ilman vastuutettua yhteyshenkilöä. TNNetiltä Sakari Pöyhönen otti yhteistyön alusta lähtien Marskidatan vastuullensa ja yhteistyö on toiminut mallikkaasti.

”Kun yhteydenotot tapahtuvat puhelimitse ja sähköpostilla, saamme aina kiinni oikean henkilön. Onko se sitten Sakari tai TNNetin tekninen asiakaspalvelu, vastaukset ovat nopeita. Keskustelemme myös paljon TNNetin kanssa etäpalavereina, jotka saadaan järjestettyä erittäin joustavasti”, iloitsee Marskidatan Marko Pajarinen.

Operaattorin ja ICT-palveluita tarjoavan yrityksen yhteistyö on havaittu erittäin toimivaksi kokonaisuudeksi. Loppuasiakkaat saavat tästä parhaimman mahdollisen hyödyn irti, koska rajapinnat operaattoreiden ja ICT-palveluita tarjoavien yrityksien välillä on yleensä heikot. Kun molemmat yritykset puhaltavat yhteen hiileen, saadaan voitokas yritysyhteistyö, jossa loppuasiakas hyötyy.

Tutustu TNNetiin tarkemmin.