1. Arvotulostaminen

Laadukas ja erottuva printti puhuttelee kohderyhmääsi samaistuttavasti. Automaatiota hyödyntävät ratkaisumme mahdollistavat mm. mobiili-, pilvi- ja suurkuvatulostamisen palvelut.

2. Skannaus

Älykäs skannaus tehostaa liiketoimintasi digiratkaisuja. Voit automatisoida liiketoimintasi prosesseja siirtämällä skannatut dokumentit ja asiakirjat muihin digijärjestelmiin.

3. Digitointi

Korkealaatuinen digitointi muuttaa yrityksenne tärkeimmät dokumentit helposti luettavaan ja luokiteltavaan sähköiseen muotoon.

4. Suurkuvatulostaminen

Hoida myymälämainonnan materiaalit, bannerit, julisteet, tekniset kuvat ja muut laadukkaat printtimateriaalit sinulle sopivassa koossa ja materiaalissa.

5. Automatisoitu ylläpito

Hoidamme puolestasi asennuksen, materiaalien täytöt ja huollot. Asiakaspalvelumme on vain yhden soiton päässä.

6. Kustannustehokas

Yksi kiinteä kuukausihinta, jonka avulla pysyt kärryillä kulujen budjetoinnista.

100% perheyritys

Sinua palvelevat esimerkiksi Niko, Jani ja Teemu kasvottomien sähköpostien sijaan.

35 vuotta

 kokemusta ICT-palveluista.

30% säästöä

tulostuskustannuksiin hallitun tulostuspalvelun kautta.

1500 + asiakasyritystä

 niin yksinyrittäjien, pörssiyhtiöiden kuin julkishallinnon kentältä.

Ylläpitopalvelumme huolehtii käytön helppoudesta

Voit hallita tulostamista kaikkialla siellä, missä teetkään töitä! Palvelumme toimii yhtä helposti mobiilissa, PC:llä, toimistolla kuin etätöissäkin. Teknistä osaamista et tarvitse, sillä me hoidamme ylläpidon ja tarvittaessa vaikka materiaalien täytön.

Älykkäät laitteemme ennakoivat omat huoltotarpeensa, ja ilmoittavat esimerkiksi värien ja paperien loppumisesta tai huollon tarpeesta meille. Kun uusia päivitystarpeita tulee, saamme niistä automaattiset ilmoitukset ja otamme asian käsittelyyn saman tien. Tilanteen mukaan joko System Specialist tai uudet värin saapuvat teille pikapuoliin.

Käytä aikasi tehokkaasti – tulostuspalvelu 2020-luvun yrityksille ja organisaatioille

Saat meiltä tulostuksen hallinnan, ylläpidon ja huollon palvelut avaimet käteen -periaatteella. Palvelumme sisältää kaiken, mitä tarvitset korkealaatuiseen tulostamiseen: laitteet, määritellyt lisälaitteet sekä luonnollisesti tarvittavan määrän kopioita, tulostuksia ja skannauksia.

Työpäivän aikana sinulla on varmasti tärkeämpiä ajankäytön kohteita kuin tulostamisen hallinta. Siksi olemme älykkään tulostamisen asiantuntijoita, jotta sinun yrityksesi ei tarvitse olla. Kun tulostuspaketti on kunnossa, te voitte keskittyä siihen, mitä parhaiten osaatte

Ratkaisumme joustaa tarpeidesi mukaan. Voit integroida tulostetut ja skannatut tiedot helposti jo käytössänne oleviin toimistojärjestelmiin, kuten Microsoft Sharepointiin, Onedriveen ja Googleen.

Helppokäyttöisyys on palvelumme avainsana. Palvelu kulkee mukanasi mobiilissa ja etätöissä, ja on yhtä kätevä hallita yksin tai tiimin kanssa. Automatisoidut asetukset tekevät tulostamisesta helppoa, kun käyttäjiä on useita.

Vahva tietoturva suojaa arkaluontoiset dokumentit

Palvelumme avulla voit tulostaa, skannata ja digitoida yritystoimintasi tärkeimpiä tietoja ilman pelkoa niiden joutumisesta vääriin käsiin. Turvatulostaminen takaa sen, että voit hallita liiketoimintasi arkaluontoisia tietoja vahvan tunnistautumisen suojaamana. Canonin monikerroksiset tietoturvaratkaisut varmistavat vahvan tietoturvan.

Palvelumme täyttävät luonnollisesti myös EU:n tietosuojan GDPR-kriteerit tulostamiselle.

Alansa parhaat Canon-laitteet varmistavat korkean laadun

Canonin tehokkaimmat laitteet takaavat sen, että printtisi huomataan, ja että sen laatu on markkinoiden parasta luokkaa. Se, mikä näyttää tavalliselta monitoimikoneelta, onkin se taho, joka piirtää parhaan muistijäljen asiakkaidesi mieleen.

Normaalin toimistolaitteen näköisellä Canonin Imagepress c165:lla voit tulostaa esimerkiksi yrityksesi käyntikortit, bannerit, katalogit sekä erilaiset tuotepakkaukset juuri halutussa koossa ja materiaalissa. Standardikokojen ohella voit valita esimerkiksi 1,3 metrin tulostuskoon.

Erillisellä suurkuvatulostimella tulostuskoot ovat lähes rajattomat! Voit printata vaikka 10-metrisen seinäbannerin tai tehdä tapetit asiakkaalle omasta kuvasta.

Tutustu myös pilviympäristöä hyödyntävään uutuuteen, Canon Universal Printiin.

Vahvista myyntiäsi printillä – arvotulostaminen kirkastaa viestisi

Digitalisoituvassa maailmassa korkealaatuisen printin merkitys on entistä tärkeämpää. Nyt jos koskaan tarvitsemme selkeää ja vaikuttavaa viestintää, joka herättää asiakkaidesi mielenkiinnon ja luottamuksen. Olipa viestisi diginä tai printtinä, sen sanoma valuu helposti hukkaan, mikäli visuaalisuus ei puhuttele kohderyhmääsi.

Korkealaatuinen tulostus takaa sen, että visuaalinen ilmeesi ei jää kädenlämpöiseksi ja mustavalkoiseksi. Siksi panostus älykkääseen tulostamiseen on enemmän kuin printtiä: se on näkyvin osoitus siitä, mitä yrityksesi tekee ja tavoittelee.

Asiakastarina Unison Coffee:

Brändin mukaiset markkinointimateriaalit kuntoon kustannustehokkaalla suurkuvatulostuksella

”Yhteistyö Marskidatan kanssa on sujunut erinomaisesti. Asennus hoidettiin vaivattomasti, ja yhteydenpito on mutkatonta. On mahtavaa, että voimme nyt vastata paremmin asiakkaidemme toiveisiin ja saamme hommat hoidettua ilman turhia kuluja ja välikäsiä.”

Kiinnostuitko kattavasta tulostuspalvelusta?

Korkealaatuiset tulostusratkaisut ovat vain yhden yhteydenoton päässä.

1

Ota meihin yhteyttä lomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla.

2

Teemme kartoituksen, jonka perusteella selvitämme, millaiset ratkaisut sopivat juuri sinun yrityksellesi. Kartoitus tehdään normaalisti yrityksenne tiloissa paikan päällä.

3

Saat meiltä sinulle räätälöidyn ratkaisuehdotuksen, jossa kerromme palvelun laajuudesta, ylläpidon käytännöistä ja tarvittavista Canon-tulostuslaitteista.

4

On käyttöönoton aika. Tulemme henkilökohtaisesti asentamaan laitteet kuntoon ja pidämme teille käyttökoulutuksen laitteiden käytöstä.

5

Ylläpidämme tulostuspalvelua puolestasi. Huolehdimme esimerkiksi säännölliset huollot ja tulostusmateriaalien lisäyksen ajoissa kuntoon.

6

Ollaan yhteyksissä jatkossakin! Jos sinulle herää kysyttävää, tavoitat meidät saman päivän aikana.