Marskidata logo
Marskidata logo
Ota yhteyttä
Blogi

Marski Data jatkaa perheyrityksenä – uudet yrittäjät Petri Eronen ja Toni Salo

Marski Data Oy:n yrittäjä ja pääomistaja Armi Salo-Oksa on myynyt yrityksen liiketoiminnan Petri Eroselle ja Toni Salolle. Kauppa sisältää kaikkien Marski Datan liiketoimintayksiköiden liiketoiminnan Mikkelissä, Helsingissä, Joensuussa ja Savonlinnassa. Petri Eronen on vastannut Marski Datan operatiivisesta liiketoiminnasta jo vuodesta 2013 saakka. Toni Salo on puolestaan toiminut Marski Datassa omistajana ja hallituksen jäsenenä kuuden vuoden ajan. […]
Lue lisää

Marski Data Oy:n yrittäjä ja pääomistaja Armi Salo-Oksa on myynyt yrityksen liiketoiminnan Petri Eroselle ja Toni Salolle. Kauppa sisältää kaikkien Marski Datan liiketoimintayksiköiden liiketoiminnan Mikkelissä, Helsingissä, Joensuussa ja Savonlinnassa. Petri Eronen on vastannut Marski Datan operatiivisesta liiketoiminnasta jo vuodesta 2013 saakka. Toni Salo on puolestaan toiminut Marski Datassa omistajana ja hallituksen jäsenenä kuuden vuoden ajan.

– Tulemme pitämään entistäkin kovemman draivin päällä ja suuntaamme kohti tavoitettamme olla asiakkaidemme suositelluin ratkaisujen tuottaja. Viime vuosina yrityksessämme tapahtunut kasvu on mahdollistanut osaamisemme ja palvelutarjontamme monipuolistumisen ja niihin haluamme myös jatkossa panostaa, kommentoi konsernijohtaja Petri Eronen.

– Tuttu porukkamme palvelee kuten ennenkin ja haluamme varmistaa asiakkaillemme tuotettavan palvelun laadun, lupaa Marski Datan palvelupäällikkö Toni Salo.

Armi Salo-Oksa on toiminut Marski Datan omistajana 35 vuotta. – Armi teki aikanaan strategisesti merkittävän ratkaisun, kun hän alkoi kehittämään Marski Datasta kokonaisvaltaista toimisto- ja tietotekniikan palveluja tarjoavaa yritystä. Nykyisin yrityksemme toimiikin laaja-alaisesti erilaisten ICT- ratkaisujen parissa, kiittelee Petri Eronen. – Olen erityisen iloinen ja tyytyväinen, että voin jättää yritykset energisiin ja osaaviin käsiin. Marski Datan asiakaslähtöisyys ja perhekeskeisyys säilyy ja yritys on hyvässä taloudellisessa ja toiminnallisessa kunnossa.  Toivotan uusille yrittäjille sydämestäni onnea ja menestystä, peukuttaa Armi Salo-Oksa.

Me marskidatalaiset olemme kuudenkymmenen innokkaan asiantuntijan porukka, joka laittaa yritysten IT-asiat kuntoon. Me Marski Datalla työskentelemme modernin tulostamisen, toimivan työympäristön ja palvelevan tietotekniikan parissa. Palvelumme ulottuvat järeistä konesaliratkaisuista monipuolisiin päätelaitteisiin käyttöönotto- ja tukipalveluineen. 35-vuotias perheyrityksemme toimii Mikkelissä, Helsingissä, Joensuussa ja Savonlinnassa, ja yhtiöidemme liikevaihto on noin 12 miljoonaa euroa. Yrityksemme on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista kuusi kertaa.

Lisätietoja:
Petri Eronen, konsernijohtaja, Marski Data Oy, p. 044 320 6024, petri.eronen@marskidata.fi
www.marskidata.fi

Emmi Eronen

Emmi eronen

Development Manager

050 514 0083

emmi.eronen@marskidata.fi

Kiinnostuitko kattavista IT-ratkaisuistamme? Ota yhteyttä, olemme täällä sinua varten!

1.
Ota meihin yhteyttä lomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla.
2.
Käydään yhdessä läpi IT-tuen ja laiteratkaisuiden tarpeesi. Kartoitamme nykytilanteesi esimerkiksi ohjelmistojen, päätelaitteiden, tietoturvan tai työn tehostamisen näkökulmasta.
3.
Annamme sinulle sopivan ratkaisuehdotuksen.  Toimitamme tarvitsemasi laitteet ripeästi, ja palvelumme käynnistyy nopeasti sopimuksen jälkeen.
4.
Me palvelemme myös silloin, kun kaikki toimii hyvin – olemme vain yhden yhteydenoton päässä.

Yhteydenottolomake

Marskidata logo

Marskidata Oy

Laskutustiedot
Laskutustiedot
Laskutustiedot
envelopephone-handsetchevron-downarrow-down