Marskidata logo
Marskidata logo
Ota yhteyttä
Blogi

Marskilaisten työsuhde-edut

Henkilöstön hyvinvointi koostuu monesta palasesta, päällimmäisenä korostaisin kuitenkin työyhteisön avoimuutta, yhteistyötä ja tasapuolista kohtelua. Me Marskidatalla panostamme yllä mainittuihin asioihin ja haluamme pitää yhtiömme perhemäisenä, avoimena, työntekijää arvostavana sekä rentoa kulttuuria edustavana työpaikkana ja yhteisönä. Ylimääräinen lomaviikko Henkilöstön hyvinvointiin panostamme monella tavalla. Huomasimme henkilökunnan uupumuksen ja tarpeen viettää vapaa-aikaa enemmän perheiden tai harrastusten parissa. Näin […]
Lue lisää

Henkilöstön hyvinvointi koostuu monesta palasesta, päällimmäisenä korostaisin kuitenkin työyhteisön avoimuutta, yhteistyötä ja tasapuolista kohtelua. Me Marskidatalla panostamme yllä mainittuihin asioihin ja haluamme pitää yhtiömme perhemäisenä, avoimena, työntekijää arvostavana sekä rentoa kulttuuria edustavana työpaikkana ja yhteisönä.

Ylimääräinen lomaviikko

Henkilöstön hyvinvointiin panostamme monella tavalla. Huomasimme henkilökunnan uupumuksen ja tarpeen viettää vapaa-aikaa enemmän perheiden tai harrastusten parissa. Näin ollen päätimme muuttaa lomien laskentatapaa kuntasektorin suuntaiseksi. Tällä mahdollistamme jokaiselle marskilaiselle extra-lomaviikon. Tämä on saanut paljon myönteistä palautetta marskilaisilta ja onkin henkilöstökyselyn perusteella kaikista arvostetuin Marskidatan tarjoama henkilöstöetu. Lomiin liittyen Marskidatalla on mahdollista, työtilanteen salliessa, tehdä vaihtoa myös lomarahoista lomarahavapaiksi. Näillä eduilla marskilaisten on mahdollista viettää jo useampi ylimääräinen lomaviikko vuodessa.

Toimivat, yhteisöllisyyttä tukevat työtilat

Marskidatalla on panostamme toimiviin työtiloihin sekä työergonomiaan. Nämä tukevat omalta osaltaan työhyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Pidämme työtilat nykyaikaisina ja tekemistä palvelevina. Työtiloissa on panostettu muun muassa hiljaisiin tiloihin, joissa on hyvä työskennellä, mikäli tarvitsee keskittyä työhön ja pitää etäneuvotteluja.

Yhteisöllisyyttä tukee lounge-tilat, joissa voi nauttia lounasta tai viettää rentoa aikaa työkavereiden kanssa. Marskilaisten on mahdollista käyttää tiloja myös vapaa-ajan tarkoituksiin, vaikka syntymäpäivien järjestämiseen. Marskidatalla on myös hieman poikkeavia tiloja esimerkiksi Mikkelissä. Mikkelistä löytyy viinikellari asiakastilaisuuksien järjestämiseen sekä henkilökunnan omiin juhlatilaisuuksiin, sekä tila kuntoilua ja jumppailua varten, meidän oma MarskiFit.

Mikäli marskilaisilla sattuu olemaan kuljetustarpeita vapaa-aikana, on kuljetuskalustomme kaikkien marskilaisten käytettävissä kohtuullista korvausta vastaan.

Liikunnasta virtaa

Koska IT- alalla näyttöpäätetyöskentely aiheuttaa ongelmia niska-, hartia- ja yläraajojen alueelle, on Marskidatalla panostettu liikuntaan. Meillä on käytössä Edenredin liikunta-, kulttuuri- sekä hierontaedut. Yhtiö kannustaa myös työmatkaliikuntaan polkupyöräedulla sekä paikkakunnittain järjestettävillä liikuntamuodoilla. Esimerkiksi Joensuun henkilökunta käy pelaamassa porukalla viikoittain sulkapalloa ja Mikkelissä meillä on omalla punttisalilla viikottain pidettävät Personal Trainerin vetämät jumppatunnit tukemassa jaksamistamme staattisessa näyttöpäätetyössä.

Marskilaisista pidetään huolta myös kattavan työterveyshuollon puitteissa. Kattavaa työterveyshuoltoa tukee sairaskuluvakuutus ja vapaa-ajan ryhmätapaturmavakuutus.  Näin pystymme tukemaan henkilöstön hyvinvointia, sekä varmistamaan, että sairauden tai tapaturman kohdatessa marskilaiset saavat parhaan mahdollisen avun ja hoidon.  

Myös juhlistaminen on tärkeää

Marskidatalla on tapana myös pitää satunnaisia ”pizzaperjantai”-henkisiä illanistujaisia, joissa henkilökunta voi heittäytyä vapaalle ja nauttia rennosta meiningistä Marskidatan tiloissa. Kerran vuodessa järjestämme Draivi-juhlat. Juhliin osallistuu kaikki marskilaiset ja tuolloin nautimme laadukkaasta ohjelmasta ja toistemme seurasta.

Pulssikyselyllä pysymme pulssilla

Marskilaisten tyytyväisyyttä mittaamme vähintään kuukausitasolla aina koko henkilökunnan kuukausipalaverin jälkeen lähetettävällä anonyymillä pulssikyselyllä. Pulssikyselyssä kysytään ajankohtaisia asioita marskilaisilta. Käytämme luonnollisesti myös eNPS-mittaria selvittämään, suosittelisivatko marskilaiset Marskidataa työpaikkana. Kuukausipalavereissa käymme yrityksen yleisiä ja yhteisiä asioita avoimesti läpi ja myös kyselyistä saatu palaute käsitellään. Asioita läpi käydessämme, nautimme yhteisen aamupalan palaverin lomassa.

Miltä tuntuisi kuulua draivikkaaseen työyhteisöömme ja päästä nauttimaan hyvästä meiningistä, hyvistä eduista sekä mahtavista työkavereista?  Meillä Marskidatalla on hyvä meininki ja toistuvasti tarvitsemme lisää osaajia kasvavaan liiketoimintaamme. Tsekkaa siis rekrysivumme ja sinäkin voit olla seuraava tuore marskilainen!

Toni Salo

Entrepreuner, Director

044 320 6060

toni.salo@marskidata.fi

Kiinnostuitko kattavista IT-ratkaisuistamme? Ota yhteyttä, olemme täällä sinua varten!

1.
Ota meihin yhteyttä lomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla.
2.
Käydään yhdessä läpi IT-tuen ja laiteratkaisuiden tarpeesi. Kartoitamme nykytilanteesi esimerkiksi ohjelmistojen, päätelaitteiden, tietoturvan tai työn tehostamisen näkökulmasta.
3.
Annamme sinulle sopivan ratkaisuehdotuksen.  Toimitamme tarvitsemasi laitteet ripeästi, ja palvelumme käynnistyy nopeasti sopimuksen jälkeen.
4.
Me palvelemme myös silloin, kun kaikki toimii hyvin – olemme vain yhden yhteydenoton päässä.

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Marskidata logo

Marskidata Oy

SaapumisohjeetLaskutustiedot
SaapumisohjeetLaskutustiedot

SaapumisohjeetLaskutustiedot
envelopephone-handsetchevron-downarrow-down