Marskidata logo
Marskidata logo
Ota yhteyttä
Blogi

MD Konesali -palvelu – Uutta draivia yrityksesi liiketoimintaan

MD Konesali kapasiteetti -palvelu – Uutta draivia liiketoimintaan turvallisella ja kustannustehokkaalla virtuaalipalvelin kapasiteetilla MD Konesali kapasiteetti -palvelu on tyypiltään konesalipalvelu kapasiteettina. Asiakkaan ei siis tarvitse investoida omiin palvelinlaitteisiin eikä niiden ylläpitoon, vaan asiakas voi vuokrata tarvittavan kapasiteetin Marskidatan konesalista. Palvelimen käyttö on yhtä helppoa ja joustavaa kuin omasta konesalista. MD Konesalissa asiakkaan data ja sen […]
Lue lisää

MD Konesali kapasiteetti -palvelu – Uutta draivia liiketoimintaan turvallisella ja kustannustehokkaalla virtuaalipalvelin kapasiteetilla

MD Konesali kapasiteetti -palvelu on tyypiltään konesalipalvelu kapasiteettina. Asiakkaan ei siis tarvitse investoida omiin palvelinlaitteisiin eikä niiden ylläpitoon, vaan asiakas voi vuokrata tarvittavan kapasiteetin Marskidatan konesalista. Palvelimen käyttö on yhtä helppoa ja joustavaa kuin omasta konesalista.

MD Konesalissa asiakkaan data ja sen varmistukset säilytetään Suomessa tarkoin suojatuilla palvelimilla, joiden ylläpidosta, valvonnasta, päivittämisestä ja tietoturvasta huolehtii Marskidata. Laitteiden toimintavarmuus ja turvallisuus on taattu sekä toimintavarmuuden että huolto- ja poikkeustilanteiden varalta. Kaikki järjestelmät on suunniteltu vähintään kahdennetuiksi, useimmissa tapauksissa kahdennetuiksi ja n+1 vikasietoisiksi. Esimerkiksi katkeamaton virrantuotto on varmistettu kahdennetulla UPS -järjestelmällä sekä varavoimakoneella kaikissa tilanteissa. Virtuaalisessa kapasiteettipalvelussa asiakas maksaa pelkästään käyttämästään palvelin- ja kapasiteettipalvelusta, jossa eri kapasiteettisiin peruspaketteihin kuuluu aina valvontapalvelu. Lisäpalveluna on saatavilla varmistus-, vpn- ja virustorjuntapalvelua.

Asiakas voi roolittaa MD Konesali kapasiteetti -palvelun virtuaalipalvelimia sujuvasti oman tarpeensa mukaan, olipa kyseessä sitten esimerkiksi web-sivujen, verkkokaupan, tiedostopalvelimen, sovellusten kehittämisen tai etätyöpöydän alustapalvelu.

MD Konesali laitepaikka -palvelu – Palvelimet turvalliseen, valvottuun ja kiinteähintaiseen sijaintiin kiinteällä maksulla

MD Konesali laitepaikka -palvelussa varaamme asiakkaan omille palvelimille tarvittavat itsehallitsemat laitepaikat MD Konesalista. Kuten kapasiteettipalvelussakin, palvelimen käyttö on yhtä helppoa ja joustavaa, kuin omasta konesalistakin. Oman konesalin kustannukset poistuvat, sekä fyysinen turvallisuus monessa tapauksessa huomattavasti lisääntyy. Lisäpalveluna voidaan ottaa käyttöön virustorjunta, vpn- ja varmistuspalvelut.

Laitepaikka konesalipalvelussa asiakas maksaa jokaisesta U-tilasta kiinteän kuukausihinnan, joka sisältää laitepaikan lisäksi myös käyttösähkön.

MD Konesali -palvelukonsepti

Pilvipalvelut ovat syrjäyttäneet On-Premises -ratkaisuja viime vuosina varsin mittavasti. Tästä syystä me Marskidatalla päätimme tarjota asiakkaillemme jatkossakin erittäin kustannustehokkaita ja asiakkaan tarpeista lähteviä konesalipalveluja perustamalla MD Konesali -palvelukonseptin.

MD Konesali kapasiteetti -palvelu tuottaa asiakkaan liiketoiminnalle lisäarvoa joustavalla, vikasietoisella ja helposti modifioitavissa olevalla kapasiteettipalvelulla. MD Konesali laitepaikka -palvelulla haluamme tarjota fyysisesti turvallista ja jatkuvasti valvottua käyttöympäristöä omien palvelinten sijoitusratkaisua hakeville.

Kysy lisätietoja MD Konesali -palvelusta asiantuntijoiltamme Jounilta ja Börjeltä:

Emmi Eronen

Emmi

Development Manager, Team Leader

050 514 0083

emmi.eronen@marskidata.fi

Kiinnostuitko kattavista IT-ratkaisuistamme? Ota yhteyttä, olemme täällä sinua varten!

1.
Ota meihin yhteyttä lomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla.
2.
Käydään yhdessä läpi IT-tuen ja laiteratkaisuiden tarpeesi. Kartoitamme nykytilanteesi esimerkiksi ohjelmistojen, päätelaitteiden, tietoturvan tai työn tehostamisen näkökulmasta.
3.
Annamme sinulle sopivan ratkaisuehdotuksen.  Toimitamme tarvitsemasi laitteet ripeästi, ja palvelumme käynnistyy nopeasti sopimuksen jälkeen.
4.
Me palvelemme myös silloin, kun kaikki toimii hyvin – olemme vain yhden yhteydenoton päässä.

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Marskidata logo

Marskidata Oy

SaapumisohjeetLaskutustiedot
SaapumisohjeetLaskutustiedot

SaapumisohjeetLaskutustiedot
envelopephone-handsetchevron-downarrow-down