Marskidata logo
Marskidata logo
Ota yhteyttä
Blogi

Miten palvelulaitteet helpottavat yrittäjän arkea

Puhelin solahtaa taskusta järveen samalla, kun kiinnität venettä mökkilaituriin. Kaiken harmituksen ja hädän keskellä muistat, että laitteellahan on vakuutus ja tiedotkin on varmuuskopioitu pilveen. Virkistävän hyytävän sukellusretken jälkeen sinulla on vettä valuva ja mykkä puhelin kädessäsi. Soitat vaimon puhelimella palvelunumeroon ja ystävällisen palveluneuvojan avulla saatte sovittua, että korvaava varalaite toimitetaan maanantaina suoraan työpaikallesi. Voit siis […]
Lue lisää

Puhelin solahtaa taskusta järveen samalla, kun kiinnität venettä mökkilaituriin. Kaiken harmituksen ja hädän keskellä muistat, että laitteellahan on vakuutus ja tiedotkin on varmuuskopioitu pilveen. Virkistävän hyytävän sukellusretken jälkeen sinulla on vettä valuva ja mykkä puhelin kädessäsi. Soitat vaimon puhelimella palvelunumeroon ja ystävällisen palveluneuvojan avulla saatte sovittua, että korvaava varalaite toimitetaan maanantaina suoraan työpaikallesi. Voit siis turvallisin mielin jatkaa mökkiviikonloppua sen enempää asiaa miettimättä.

Millä muulla tavoin palvelulaitteet helpottavat yrittäjän arkea?

  1. Maksat laitteesta kiinteää kuukausivuokraa, niin voit sijoittaa kassavarat tuottavan liiketoiminnan pyörittämiseen.
  2. Laitteeseen saa kattavan vakuutuksen, mikä vastaa myös ulkopuolisista vahingoista.
  3. Budjetointi helpottuu, joten yrityksellesi ei muodostu yllättäviä kuluja.
  4. Huoltokutsut helposti ja nopeasti yhdestä ja samasta paikasta.
  5. Asiakaspalvelu auttaa ongelmatilanteissa.
  6. Laitteet saa valmiiksi asennettuna, joten säästät aikaa, vaivaa ja rahaa.
  7. Vanhat laitteet kierrätetään tietoturvallisesti ja ekologisesti kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen.
  8. Laitteet vaihtuvat aina uusiin sovitun sopimuskauden jälkeen, joten sinulla on aina käytössäsi viimeistä huutoa olevaa teknologiaa.
  9. Laitteiden hankkiminen palveluna on niin pienellekin kuin suurellekin yritykselle kannattavampaa kuin niiden ostaminen omaksi. 

”Ostamalla laitteet kuukausimaksullisena palveluna, kenenkään ei tarvitse käyttää työaikaa huoltojen varaamiseen tai laiteostoksilla ravaamiseen, vaan kaikki tämä hoidetaan puolestamme.”

Mitä kaikkea voi hankkia palveluna Marskidatan kautta?

Lähes kaikki Marskidatan tuotteet, esimerkiksi Telian palvelulaitteet, puhelimet ja tabletit. Suosituin tuotealue on varmaankin tulostus. Harva haluaa enää hankkia nopeasti vanhenevaa tekniikkaa omaksi ja huolehtia värien hankkimisesta ja huollon tilaamista paikalle. Nämä kaikki saat automaattisesti perille toimitettuna. Laite myös ilmoittaa itse mahdolliset huoltotarpeet, jolloin huoltomme korjaa laitteen joko etänä tai tulemalla henkilökohtaisesti paikan päälle.

Myös tietokoneet ja ohjelmistot kannattaa hankkia palveluna. Marskidatan Työasemapalvelu helpottaa yrittäjän arkea. Voit jättää laitteiden ja ohjelmistojen hankkimisen Marskidatan huoleksi. Selvitämme yhdessä, minkä tasoiset laitteet ja ohjelmistot tarvitaan, jotta ne parhaiten soveltuvat yrityksesi tarpeisiin. Kaikki laitteet ja ohjelmat on mahdollista saada valmiiksi asennettuina, sekä toimitettuna perille. Käyttökoulusta tietenkään unohtamatta. Palveluun voi lisätä esim. Marskidatan ServiceDeskin ongelmatilanteita varten. Laitteet voidaan sopia vaihdettavaksi esimerkiksi 3–4 vuoden välein. Palvelua voidaan laajentaa lisää muun muassa Marskidatan valvontapalvelun kautta. Kyseinen palvelu antaa reaaliaikaisen näkymän laitteiden kuntoon ja suorituskykyyn.

”Laitteen ostaminen palveluna helpottaa yrittäjän arkea alusta saakka. Palvelun kuukausihinta sisältää laitteen valituilla ominaisuuksilla, usein myös esiasennettuna vaikkapa M365-ohjelmilla ja tietoturvapäivityksillä, jolloin esimerkiksi uusi läppäri on heti valmiina käytettäväksi. Laite toimitetaan parin arkipäivän kuluessa tilauksesta suoraan käyttäjälle. Kun yritys ostaa koko laiteympäristön palveluna, ei tarvitse miettiä mistä mikäkin palvelu oli. Yksi asiointikerta asiakaspalveluun riittää.”

AV-laitteiden hankkiminen palveluna on myös yleistynyt nopeasti. Yhä harvemmalla yrityksellä on omaa henkilökuntaa huolehtimaan, että neuvotteluhuoneiden ja auditorioiden laitteet toimivat suunnitellusti. Uudet laitteet ovat usein kytketty suoraan pilveen, ja henkilökuntamme saa tiedon ongelmista nopeasti. Erilaiset kokoustilat ovat usein varustettu suurella määrällä tekniikkaa ja käyttäjät vaihtuvat koko ajan. Usein ongelmat ratkeavat heti puhelimessa. Tämä helpottaa ja ratkaisee monet paniikkitilanteet tapauksissa, joissa kokous on alkamassa ja uusi käyttäjä ei saa esitystä näkyviin. Tämän päivän hektisessä työelämässä ja esimerkiksi tunnin mittaisessa palaverissa pitää päästä heti asiaan. Jokainen meistä turhautuu kalliin työajan hukkaamiseen ja siksi turhaan säätämiseen ei ole kenelläkään aikaa eikä varaa.

Marskidata palvelee draivi päällä, sinun yrityksesi tarpeet huomioon ottaen, niin tässä hetkessä kuin tulevaisuudessa.

Pekka Mäkelä 2

Pekka Mäkelä

Account Manager

044 320 6099

pekka.makela@marskidata.fi

Kiinnostuitko kattavista IT-ratkaisuistamme? Ota yhteyttä, olemme täällä sinua varten!

1.
Ota meihin yhteyttä lomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla.
2.
Käydään yhdessä läpi IT-tuen ja laiteratkaisuiden tarpeesi. Kartoitamme nykytilanteesi esimerkiksi ohjelmistojen, päätelaitteiden, tietoturvan tai työn tehostamisen näkökulmasta.
3.
Annamme sinulle sopivan ratkaisuehdotuksen.  Toimitamme tarvitsemasi laitteet ripeästi, ja palvelumme käynnistyy nopeasti sopimuksen jälkeen.
4.
Me palvelemme myös silloin, kun kaikki toimii hyvin – olemme vain yhden yhteydenoton päässä.

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Marskidata logo

Marskidata Oy

SaapumisohjeetLaskutustiedot
SaapumisohjeetLaskutustiedot

SaapumisohjeetLaskutustiedot
envelopephone-handsetchevron-downarrow-down