Marskidata logo
Marskidata logo
Ota yhteyttä
Blogi

Tue kotimaista työtä – Osta työtä Suomeen -päivä

Perjantaina 1.12.2023 vietetään jo perinteeksi muodostunutta Osta työtä Suomeen -päivää. Päivän tarkoituksena on pysäyttää miettimään omia valintojaan ja niiden vastuullisuutta ja vaikutuksia. Sanoma on loppujen lopuksi hyvin yksinkertainen: hankkimalla kotimaisia tuotteita ja palveluita, teet oman osasi työpaikkojen luomiseksi Suomeen. Tämä huikea päivä on Suomalaisen Työn Liiton idea. Meillä Marskidatalla on hallussamme Suomalaisen Työn Liiton myöntämä […]
Lue lisää

Perjantaina 1.12.2023 vietetään jo perinteeksi muodostunutta Osta työtä Suomeen -päivää. Päivän tarkoituksena on pysäyttää miettimään omia valintojaan ja niiden vastuullisuutta ja vaikutuksia. Sanoma on loppujen lopuksi hyvin yksinkertainen: hankkimalla kotimaisia tuotteita ja palveluita, teet oman osasi työpaikkojen luomiseksi Suomeen. Tämä huikea päivä on Suomalaisen Työn Liiton idea.

Meillä Marskidatalla on hallussamme Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu, mikä takaa, että palvelumme on kotimaista ja hankkimalla IT-palvelusi Marskidatalta, olet tukemassa myös suomalaista työtä. Marskidatan omistuspohja on kokonaan Suomessa ja me marskilaiset teemme töitä Suomessa.

Suomalaisen työn liiton teettämän selvityksen mukaan valtaosa, eli 55 % suomalaisista haluaisi kuluttaa vastuullisemmin, kuin mitä tällä hetkellä kuluttaa. Yrityksissä kotimaisten hankintojen lisääminen vahvistaa toimitusvarmuutta ja -sujuvuutta sekä helpottaa monitorointia. Arvopohjaisuus näyttää ohjaavan entistä enemmän hankintoja myös yritysmaailmassa.

Kuinka jokainen meistä voi vaikuttaa:

  • Tukemalla kotimaisia palveluntarjoajia aina kun mahdollista
  • Suosimalla kotimaisia tuotteita ja yrityksiä aina kun mahdollista
  • Tukemalla kotimaista työtä
  • Ostamalla ympäristöystävällisiä tuotteita aina kun mahdollista
  • Hankkimalla vastuullisesti tuotettuja tuotteita ja palveluita aina kun mahdollista

Osta työtä Suomeen -päivään voi osallistua hankkimalla kotimaista, haastamalla ystävät ja tuttavat mukaan sekä osallistumalla keskusteluun somessa.

#OstaTyötäSuomeen

Tee suomalaisen työn tukemisesta tapa!

Emmi Eronen

Emmi

Development Manager, Team Leader

050 514 0083

emmi.eronen@marskidata.fi

Kiinnostuitko kattavista IT-ratkaisuistamme? Ota yhteyttä, olemme täällä sinua varten!

1.
Ota meihin yhteyttä lomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla.
2.
Käydään yhdessä läpi IT-tuen ja laiteratkaisuiden tarpeesi. Kartoitamme nykytilanteesi esimerkiksi ohjelmistojen, päätelaitteiden, tietoturvan tai työn tehostamisen näkökulmasta.
3.
Annamme sinulle sopivan ratkaisuehdotuksen.  Toimitamme tarvitsemasi laitteet ripeästi, ja palvelumme käynnistyy nopeasti sopimuksen jälkeen.
4.
Me palvelemme myös silloin, kun kaikki toimii hyvin – olemme vain yhden yhteydenoton päässä.

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Marskidata logo

Marskidata Oy

SaapumisohjeetLaskutustiedot
SaapumisohjeetLaskutustiedot

SaapumisohjeetLaskutustiedot
envelopephone-handsetchevron-downarrow-down