Marskidata logo
Marskidata logo
Ota yhteyttä
Blogi

Yrittäjä – onko varauskalenterisi kunnossa? Ratkaisuna Microsoft Bookings

Moni yrittäjä miettii tässä hetkessä yrityksen prosessien uudistamista ja siirtämistä entistä enemmän verkkoon. Suunnitteletko sähköistä ajanvarausta? Tiesitkö, että se onnistuu Microsoft Bookingsin kautta? Microsoft Bookings mahdollistaa yritykselle verkkosivun, jossa asiakkaat voivat varata aikoja silloin kun et itse voi vastata puhelimeen tai sähköpostiin. Bookingsin verkkosivu on todella helppo käyttää ja se voidaan räätälöidä yrityksen näköiseksi. Asiakkaat […]
Lue lisää

Moni yrittäjä miettii tässä hetkessä yrityksen prosessien uudistamista ja siirtämistä entistä enemmän verkkoon. Suunnitteletko sähköistä ajanvarausta? Tiesitkö, että se onnistuu Microsoft Bookingsin kautta?

Microsoft Bookings mahdollistaa yritykselle verkkosivun, jossa asiakkaat voivat varata aikoja silloin kun et itse voi vastata puhelimeen tai sähköpostiin. Bookingsin verkkosivu on todella helppo käyttää ja se voidaan räätälöidä yrityksen näköiseksi. Asiakkaat valitsevat haluamansa palvelun, päivämäärän ja kellonajan, antavat yhteystietonsa ja varaavat itselleen ajan.

Yrittäjä menettää usein aikaa ja rahaa silloin, kun asiakas jättääkin käyttämättä varaamansa ajan. Onneksi Bookings lähettää asiakkaalle heti varauksen jälkeen sähköpostivahvistuksen, ja sen kautta on mahdollista lähettää muistutussähköposti haluttuna ajankohtana. Bookings antaa myös asiakkaalle mahdollisuuden lisätä ajankohta omaan kalenteriinsa. Bookings lisää uudet ja päivittyneet ajanvaraukset sinun kalenteriisi ja työntekijöidesi kalentereihin. Luonnollisesti Bookings toimii loistavasti yhteen Outlook-kalenterisi kanssa. Bookings on integroitu myös Outlook.com- ja Google-kalentereiden kanssa.

Bookingsin avulla asiakkaat voivat itse siirtää tai peruuttaa varaamiaan aikoja. Kaikki asiakkaiden ajanvaraukset näkyvät yrityksen keskitetyssä varauskalenterissa. Yrittäjänä näet aina kaikki tulevat varaukset ja voit vaikka siirtää varauksen toiselle työntekijälle. Jaettu näkymä mahdollistaa sen, että näet nopeasti, ketkä henkilöstöstäsi ovat vapaana minäkin ajankohtana. Tapaamisten väliin on myös mahdollista lisätä puskuriaikoja, jotta henkilöstölle jää varausten väliin aikaa esimerkiksi valmistelulle ja jälkitoimille.

Bookings toimii myös mobiilisovelluksen kautta, jolloin voit:

  • hallita ja tarkastella varauskalenteria
  • muokata ja luoda ajanvarauksia
  • tarkistaa henkilökunnan varaustilanteen ja sijainnin reaaliaikaisesti
  • tarkastella asiakasluetteloasi
  • vastata asiakkaille helposti

Bookings sisältää myös asiakasluettelon, joka on näppärä työkalu, kun haluat pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Aina kun asiakas varaa ajan varaussivustolla, luo Bookings automaattisesti yhteystiedon asiakasluetteloon.

Kiinnostuitko? Ihmetyttääkö, että kuuluuko Bookings jo nyt olemassa olevaan O365-pakettiisi? Ota yhteyttä, niin huolehdimme, että sinulla on pian näppärä varauskalenteri käytössäsi!

Emmi Eronen

Emmi

Development Manager, Team Leader

050 514 0083

emmi.eronen@marskidata.fi

Kiinnostuitko kattavista IT-ratkaisuistamme? Ota yhteyttä, olemme täällä sinua varten!

1.
Ota meihin yhteyttä lomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla.
2.
Käydään yhdessä läpi IT-tuen ja laiteratkaisuiden tarpeesi. Kartoitamme nykytilanteesi esimerkiksi ohjelmistojen, päätelaitteiden, tietoturvan tai työn tehostamisen näkökulmasta.
3.
Annamme sinulle sopivan ratkaisuehdotuksen.  Toimitamme tarvitsemasi laitteet ripeästi, ja palvelumme käynnistyy nopeasti sopimuksen jälkeen.
4.
Me palvelemme myös silloin, kun kaikki toimii hyvin – olemme vain yhden yhteydenoton päässä.

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Marskidata logo

Marskidata Oy

SaapumisohjeetLaskutustiedot
SaapumisohjeetLaskutustiedot

SaapumisohjeetLaskutustiedot
envelopephone-handsetchevron-downarrow-down