1. Esitystekniikka kaikkiin tiloihin

Tarjoamme esitystekniikan koko paketin; erikokoiset näytöt sisä- ja ulkokäyttöön, projektorit, videoseinät ja liikuteltavat digitaaliset myymäläkalusteet. Tietenkin parhaalla resoluutiolla (kuten 4K)  ja langattomalla verkkoyhteydellä!

 

 

2. Kohdenna mainosviestit

Digitaalisella näytöllä saat mainosviestisi asiakkaiden eteen tavalla, joka herättää mielenkiinnon, välittää viestin kirkkaasti ja ohjaa kohti ostoa. Räätälöi tarjoukset, opasteet ja sopiva taustamusiikki vaihtumaan oikeaan aikaan.

3. Tehosta sisäistä viestintää

Voit yhdenmukaistaa ja selkeyttää yrityksesi sisäistä viestintää, kun etäkokousten, neuvotteluhuoneiden ja aulatilojen näyttöratkaisut ja info-TV:t ovat ajan hermolla.  Sisältöjen päivittäminen ja hallinta on helppoa selainpohjaisen sovelluksen kautta.

4. Älykkäät näytöt

Etäohjattavat näytöt kohdentavat viestisi tarkasti, sillä kasvojentunnistuskamera tunnistaa katsojan iän ja sukupuolen, ja voit ajastaa ja muokata viestit, vaikka toiselle puolelle maailmaa.

5. Integrointi

Digitaalinen näyttö on tärkeä työvälineesi, jolla voit hallita raportointia, kalenteria ja esityksiä. Saat meiltä näytöt yhdistettyinä yleisimpiin toimisto-ohjelmiin, kuten Microsoft 365-ohjelmistoon sekä Googlen palveluihin.

6. Avaimet käteen -palvelu

Huolehdimme kaiken kuntoon puolestasi: asennus, käyttökoulutus, integroinnit, ylläpito ja päivitykset kuuluvat pakettiin.

96 %

asiakkaistamme suosittelee palveluitamme.

1500 +

asiakasyritystä niin pienyritysten, pörssiyhtiöiden kuin julkishallinnon kentältä.

35 vuotta kokemusta

IT-palveluiden aallonharjalla.

10-1000 m²

esitystekniikkaa kaikenkokoisiin toimitiloihin.

 

Digitaaliset näytöt kaikkiin kohteisiin

Tarjoamme esitystekniikan ratkaisut palveluna, jossa huolehdimme kaiken suunnittelusta asennukseen, olipa toimitilasi ketterä toimisto tai suuri messukeskus.

Koska kahta samanlaista kohdetta ei ole, mitoitamme esitystekniikan kohteesi mukaan. Sinun ei tarvitse olla diginäyttöjen asiantuntija, sillä me olemme!

Meiltä saat kaiken, mitä esitystekniikkasi tarvitsee:

– Laadukkaat näytöt erikokoisina.

–  Videoseinät ulko- ja sisäkäyttöön.

– Pylonit isoihin tiloihin, kuten kauppakeskuksiin. Laaja katselukulma, mahdollisuus kosketuspintaan.

– Liikuteltavat myymäläkalusteet (esim. digitaaliset vaaterekit vaateliikkeisiin sekä digitaaliset A-telineet ravintoloihin).

Marskidata_Windows Autopilot

Kiinnitä huomio, vakuuta ja edistä myyntiä diginäytöillä

Digitaaliset näytöt auttavat ratkaisemaan markkinoinnin suurinta haastetta; kuinka erottua ja herättää asiakkaan huomio oikeaan aikaan. Kun hankit digitaaliset näyttöratkaisut meiltä palveluna, viestisi tavoittavat oikean kohderyhmän houkuttelevasti, ja ilman huolta teknisestä säätämisestä.

Diginäytön selkeä ja visuaalinen viesti herättää mielenkiinnon, ohjaa asiakkaan ostokäyttäytymistä ja jättää positiivisen muistijäljen. Voit puhutella asiakkaitasi vaihtuvilla viesteillä, päivittää visuaalista ilmettä helposti ja ajastaa viestit oikea-aikaisiksi.

Interaktiivisen näytön ansiosta markkinointisi visuaalinen esillepano ei jää puolitiehen. Sinun on helppo rakentaa yhtenäinen ilme, joka toistuu jokaisessa mainosviestissäsi ympäri myymälääsi, aulatiloja ja sisäisiä viestintäkanaviasi.

Tiedota ja viesti yhtenäisesti infonäytöillä

Digitaalisten näyttöjen avulla voit unohtaa papereita pursuavat ilmoitustaulut, lippulappuset ja tiedottamisen työntekijä tai asiakas kerrallaan.

Infonäytön avulla voit opastaa asiakkaitasi aulatiloissa, päivittää tiedotteet saman tien kaikkien näkyville sekä nykyaikaistaa viestintääsi yhdellä muutoksella. Sovelluksen avulla luot pohjia, joiden päälle voit tehdä tiedotteet ja infot yhtä helposti kuin perinteisellä Wordilla – mutta nyt viestisi huomataan ja se päivittyy saman aikaan useaan paikkaan.

Etätyön aikakaudella neuvotteluhuoneiden näyttöratkaisut ovat myös käyntikorttisi, joilla vakuutat asiakkaasi palaverien ensi sekunneilla. Ero on suuri, kun vaihdat läppärin etukamerat ja yhden näytön esitykset interaktiivisiin ja aina yhdenmukaisiin näyttösisältöihin!

Kiinnostuitko myyntisi ja viestinnän tehostamisesta esitystekniikalla?

Ota yhteyttä, ja käydään läpi, miten saat parhaan hyödyn irti digitaalisista näyttöratkaisuista.

1

Kartoitamme toimitilasi paikan päällä ennen näyttöratkaisun tarjoamista. Uudiskohteissa olemme mielellämme mukana suunnittelemassa näyttöjen sijoittelua jo rakennusvaiheessa.

2

Käymme kanssasi läpi esitystekniikan tarpeesi ja sen, millaiseen käyttöön tarvitset esitystekniikkaa. Tarvittaessa haastattelemme vastuuhenkilönne, jotka käyttävät eniten näyttötekniikkaa.

3

Asennamme kaikki näytöt paikan päälle tiloihisi ja varmistamme, että kaikki on käyttövalmista.

4

Koulutamme henkilöstösi käyttämään näyttöjä parhaalla ja tehokkaalla tavalla.

 

 

5

Olemme yhden puhelinsoiton päässä aina, kun tarvitset tukea ja neuvoja näyttöjen hallintaan.