1. Kaikkien asiakirjojen digitointi

Digitoimme kaiken sen, mitä voi muuttaa digimuotoon. Standardikokoisten aineistojen ohella käsittelemme mm. suurkuvat, vanhat ja herkät materiaalit ja eri paksuiset dokumentit.

2. Skannauspalvelu toimistoosi

Saatte tarpeisiinne parhaiten sopivat Canon-laitteet ylläpidolla ja teknisellä tuella meiltä. Älykkäillä Canon-laitteilla tehostat koko organisaatiosi asiakirjojen tiedonkulkua.

3. Vahva tietoturva

Skannauspalvelumme avulla saat digitoidun materiaalin vahvan tietoturvan piiriin, jolloin voit hallita dokumenttia käsittelyä käyttöoikeuksilla.

4. Nopea tiedonhaku

Suurtenkin digiaineistojen hallinta on sinulle helppoa, koska indeksoimme ja luetteloimme aineistot parhaiden käytänteiden mukaan.

5. Tehokas dokumentinhallinta

Voit luoda personoituja työnkulkuja skannausprosessiin, mikä nopeuttaa ja yksinkertaistaa tietojen hallintaa ja välittämistä. Älykäs skannaus mahdollistaa digiaineistojen käyttämisen kaikilla laitteilla siellä missä liikutkaan.

6. Sertifioitu toimintatapa

Tarjoamme julkishallinnon toimijoille Arkistolaitoksen sääntöjen mukaisen SÄHKE2-sertifioidun arkistointi- ja säilytysjärjestelmän. Palvelukokonaisuus tukeutuu jo olemassa olevaan tiedonohjaussuunnitelmaan (TOS), jolloin digitoitu materiaali saadaan luontevasti aikaisemmin arkistoitujen materiaalien joukkoon.

 

 100 %

kotimainen palvelu.

500+

toteutettua digitointiprojektia Marskidatan johdolla.

100 000+

asiakirjan digitointimahdollisuus yhdessä projektissa.

260

sivun skannaus minuutissa tehokkaimmilla Canon-laitteillamme.

 

Digitointi säilyttää aineistojesi arvon nykyaikaisessa muodossa

Digitointipalvelu mahdollistaa kokonaisten arkistojen, dokumenttikokonaisuuksien ja muiden asiakirjojen siirtämisen digiaikaan ja helposti hallittavaan muotoon. Asiakirjat sisältävät jopa vuosikymmenien aikana kertynyttä tietoa, jonka säilyttäminen on tärkeää – mutta tehotonta ja turvatonta, jos ne löytyvät vain paperiarkistoista.

Digitoimme haluamasi aineistot ja luokittelemme ne halutulla tavalla puolestasi. Kartoitamme tarpeesi, siirrämme fyysiset aineistot digitointikeskukseemme ja tarvittaessa hävitämme vanhat aineistot tietoturvallisesti.

Meillä on osaamista ottaa haltuun niin julkishallinnon kuin yksityisten organisaatioiden mittavat digitointiprojektit. Arkaluontoisten, vanhojen ja kooltaan standardimitasta poikkeavien aineistojen käsittely vaatii erityistä ammattitaitoa, jota meiltä löytyy.

Älykäs skannaus vastaa jatkuvaan digitalisaation tarpeeseen

Skannauspalvelumme on sopiva ratkaisu silloin, kun organisaatiossasi on jatkuvaa skannaustarvetta. Me Marskidatalla kartoitamme teille sopivat skannausratkaisut ja laitteet sekä laitteiden ylläpidon ja teknisen tuen. Olemme tukenasi kaikissa skannaukseen liittyvissä kysymyksissä.

Meiltä saat tarvittavat henkilöstönne koulutukset, ohjeistukset ja Canon-laitteet, joiden avulla henkilöstönne voi skannata kaiken tarvittavan: monen kokoiset asiakirjat, dokumentit ja myös määrämitasta poikkeavat aineistot.

Luomme yhdessä sopivat käytänteet aineistojenne digitalisointiin. Ohjeistamme esimerkiksi tietojen jäsennyksen, tietoturvan ja jakamisen periaatteet.

Marskidatan skannauspalvelussa onnistuu mm.

  • Skannaaminen sähköiseen arkistoon
  • Skannaaminen pilviympäristöön
  • Salattujen asiakirjojen skannaus
  • Skannaus muokattavaan tilaan (Word, Powerpoint)
  • Jokaisen dokumentin versionhallinta

Lue lisää turvallisesta ja älykkäästä skannaamisesta.

Digitaaliset aineistot poistavat tietotyön kitkaa

Nykypäivän maailmaa ei vaivaa tiedon puute, vaan tiedon jäsentelemättömyys ja laajuus. Digitaalisten aineistojen hyödyntäminen ei ratkaise vain fyysisen tilan kysymyksiä, vaan tekee tiedon käsittelystä helpompaa.

Kun muutat aineistoja digiin,

  • löydät oikean tiedon nopeammin indeksoinnin ansiosta
  • voit käyttää aineistoja paikasta ja ajasta riippumatta
  • parannat tärkeiden aineistojen saavutettavuutta ja käytettävyyttä.

Digitointi on myös modernia työtä parhaimmillaan. Ennen tärkeät paperit löytyivät kunkin asiantuntijan työpöydältä tai arkistosta, mutta nyt ja jatkossa haluamme työskennellä yhä enemmän etänä ja hallita dokumentteja verkosta käsin. Sähköiset asiakirjat ovat tärkeimpiä työvälineitämme, ja siksi niihin pääsyn ei tulisi olla enää arkiston hyllyjen takana.

Odottavatko paperiset asiakirjasi yhä digiloikkaa? Ota yhteyttä!

Kun haluat muuttaa paperiaineistoja digimuotoon, voit ulkoistaa digitoinnin kokonaan Marskidatalle, tai hankkia skannauksen palveluna ja ylläpidolla meiltä.

1

Selvitämme tiloissasi paikan päällä, millaista materiaalia haluat muuttaa digitaaliseen muotoon. Näin saamme käsityksen siitä, millainen ratkaisu on sinulle paras. Palvelemme yrityksiä ja organisaatioita koko Suomessa.

2

Digitointiprojektien alussa saat selkeän etenemissuunnitelman. Aikataulutamme projektin, noudamme fyysiset aineistot tietoturvallisesti, suoritamme digitoinnin haluttuun muotoon sekä teemme tarvittavat jälkikäsittelyt ja aineistojen jalostukset.

3

Jos puolestasi hankit Canon-skannauslaitteet yrityksellesi, olemme myös tukenasi prosessin alusta loppuun. Saat sinulle sopivimmat laitteet, materiaalit ja koulutuksen, joiden avulla jatkuva skannaus sujuu jatkossa leikiten.

4

Jatkuva tuki ja palvelu kuuluvat luonnollisesti skannauspalveluumme!

5

Palvelu pelaa meillä jokaisena viikonpäivänä, ja tavoitat asiantuntijamme nopeasti puhelinsoitolla tai sähköpostilla.