Marskidata logo
Marskidata logo
Ota yhteyttä


IT-palvelut yrityksille

Kattavat IT-palvelut ohjelmistoista päätelaitteisiin ja konesaleista esitystekniikkaan. Tarjoamme kaikki ne IT-ratkaisut, mitä yrityksesi tarvitsee tehokkaaseen, älykkääseen ja paikkariippumattomaan työskentelyyn.
Tutustu palveluihimme
1.

Microsoft 365 -ohjelmistot

Maailman kattavin toimisto-ohjelmisto mahdollistaa etätyöskentelyn, nopean viestinnän ja tietojen tallentamisen turvallisesti. Me varmistamme, että saat kaiken irti pilvipohjaisista tekoälyä hyödyntävistä ohjelmistoista, sillä käyttöönotto ja tuotetuki kuuluvat asiaan.
2.

Päätelaitteet Marski DMA -palveluna

Saat meiltä tärkeimmät työvälineesi käyttövalmiina ja virusturvattuina – älypuhelimet, tabletit, pöytäkoneet ja läppärit maailman suosituimmilta valmistajilta. Emme pelkästään toimita laitteita, vaan huolehdimme myös niiden käyttöönotosta, hallinnasta, asennuksesta ja päivityksistä. Lue lisää päätelaitteista.
3.

Konesalipalvelut

MD Konesalimme säilyttää datasi Suomessa vahvasti suojatuilla palvelimilla. Me marskilaiset huolehdimme palvelimien ylläpidosta, valvonnasta, päivittämisestä sekä tietoturvasta, mikä takaa yrityksesi toimintavarmuuden. Jos haluat omistaa omat fyysiset laitteesi, saat niille myös sijoituspaikan salistamme.  Lue lisää konesalipalveluistamme.
4.

Moderni työ

Moderni työ tekee tiimityöstä ketterää, lisää tuottavuutta ja helpottaa viestintää. Me marskilaiset autamme yritystäsi siirtymään moderniin työhön! On kyse sitten Teamsin käyttöönotosta, intran rakentamisesta, sovellusten ja työkalujen käyttökoulutuksista tai kokonaisesta työtavan muutoksesta, me tuemme sinua ketterämpään työskentelyyn. Lue lisää modernin työn palveluistamme.
5.

Esitystekniikka ja viestintä

Älykkäät näytöt välittävät viestisi ja mainossisältösi oikealle kohderyhmälle niin kadulla, aulassa kuin työntekijöille neuvotteluhuoneissa. Tarjoamme sinulle sekä esitystekniikan näytöt, taustajärjestelmän että ylläpidon, joten sinä voit keskittyä tehostamaan viestintääsi digissä. Lue lisää esitystekniikan ratkaisuistamme.
6.

Palvelu ja ylläpito

Mitä meiltä hankitkaan, saat sen avaimet käteen -ratkaisuna ja ylläpidolla. Pidämme tarvittaessa käyttökoulutuksen ja huolehdimme, että saat IT-ratkaisuistasi parhaan irti. Lue lisää tukipalveluistamme.
40

vuotta

kokemusta ICT-palveluista.
Perheyritys

palvelu lähellä sinua

tavoitat puhelimen ja sähköpostin päästä mm. Antin, Esan ja Pasin automaattisten vastauksien sijaan. Tarvittaessa vierailemme luonasi paikan päällä!
1500+

asiakasyritystä

niin yksinyrittäjien, pörssiyhtiöiden kuin julkishallinnon kentältä.
96 %

asiakkaistamme

suosittelee meitä.

Tehokkaat IT-palvelut ovat yrityksesi hiljainen moottori

Nykyajan työelämässä tahdin määrää se, kuka toimii ketterästi digimaailmassa. Etätyöskentely, datan turvallinen säilytys, pilvipalvelut ja sekunneissa päällä olevat viestintäyhteydet ovat liiketoiminnan oletuksia, joiden kannattaa olla kunnossa.

Digitalisoituminen on liiketoimintasi hiljainen voimanlähde. Jos se on käynnissä, kaikki sujuu kuten pitää, mutta jos kone yskii, aikasi valuu tehottomaan työhön.

Jos käytät esimerkiksi joka päivä 10 minuuttia työaikaasi tietokoneen yhteyden, näytön käynnistämisen tai mobiiliyhteyden korjaukseen, se vie vuodesta yli 41 tuntia tuottamattomaan työhön. Mitä muuta voisit tehdä työstäsi vapautuvalla 41 tunnilla?
Ota yhteyttä

Marskidatan IT-palvelut ihmisille yrityksen taustalla

Me Marskilla varmistamme, että voit keskittyä tehokkaaseen työhön, ja jättää IT-ratkaisujen hoitamisen meille ammattilaisille. Kanssamme digitaalisuus ei muodostu liiketoimintasi pullonkaulaksi, vaan jalustaksi, josta voit johtaa päivittäistä työtäsi.

Vaikka IT-ratkaisut ovat teknologiaa, meidän kanssamme voit asioida ihmisten kielellä. Perheyrityksenä me olemme kumppani, jolla on oikeat kasvot, nimet ja matala organisaatio. Yhteyshenkilömme perehtyvät liiketoimintaasi ja yrityksesi ominaispiirteisiin, minkä pohjalta rakennamme tehokkaan kumppanuuden.

Olipa yrityksesi IT-ratkaisujen tehokas käyttäjä tai uuden opettelija, me rakennamme sinulle sopivan kokoiset IT-palvelut. Palvelumme joustavat liiketoimintasi mukaisesti, ja palvelupakettien skaalaus onnistuu tarvittaessa vain yhdellä puhelinsoitolla.
Ota yhteyttä

Kiinnostuitko kattavista IT-ratkaisuistamme? Ota yhteyttä, olemme täällä sinua varten!

1.
Ota meihin yhteyttä lomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla.
2.
Käydään yhdessä läpi IT-tukesi tarve ja laiteratkaisut. Kartoitamme nykytilanteesi mm. käyttäjien, toimisto-ohjelmistojen ja liiketoimintakohtaisten ohjelmistojen kohdalla.
3.
Annamme sinulle sopivan ratkaisuehdotuksen.  Palvelumme käynnistyy nopeasti sopimuksen jälkeen.
4.
Me palvelemme myös silloin, kun kaikki toimii hyvin – olemme vain yhden yhteydenoton päässä.

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

IT-laitteet ja ohjelmistot

Me toimitamme sinulle yritystason laitteet valmiiksi asennettuna. Huolehdimme myös, että ne toimivat jatkossakin!
Lue lisää

Mobiili- ja datayhteydet

Huolehdimme puolestasi, että käytössäsi on aina tilanteeseesi sopivimmat, modernit ratkaisut.

Lue lisää

Tietoturva

Tuomme tietoturvaosaamisemme niin yksittäisten tietokoneiden, yrityksesi palvelimen kuin etäyhteyksienkin tasolle.
Lue lisää
Marskidata logo

Marskidata Oy

SaapumisohjeetLaskutustiedot
SaapumisohjeetLaskutustiedot

SaapumisohjeetLaskutustiedot
chevron-downarrow-downarrow-right