1. Vahva tietoturva

Voit varmistua siitä, että tietoturvasi on viimeisen päälle hoidossa. Virtuaali- ja pilvipalveluympäristömme sijaitsee Suomessa ja täyttää viestintäviraston määräämän korkean 54A/2012M-turvaluokituksen.

2. Skaalautuva

Palvelumme kapasiteetti joustaa tarpeesi mukaan. Valitse turvallinen jaettu alusta, dedikoitu palvelin tai hybridimalli, jossa voimme siirtää palveluita tarvittaessa julkipilveen (Azure).

3. Taattu toimintavarmuus

Laitteidemme toimintavarmuus on taattu mm. kahdennetulla sähkönsyötöllä, fyysisellä hajauttamisella ja ympärivuorokautisella kulunvalvonnalla. Saat myös automaattiset varmuuskopiot palvelimista sekä tiedostoista.

4. Läpinäkyvä hinnoittelu

Hinnoittelu on sinulle selkeä ja kustannustehokas: maksat vain siitä mitä käytät, joten kulut on helppo ennakoida ja budjetoida.

5. Kotimainen palvelu

Sijaitsemme täysin Suomessa, mikä varmistaa turvallisen fyysisen sijainnin, raudan toimintavarmuuden ja asiakaspalvelumme tavoittamisen yhdellä soitolla.

6. Energiatehokas

Optimoimme konesaliemme energiankäyttöä jatkuvasti. Uusiokäytämme esimerkiksi hukkalämpöä ja tehostamme konesalien jäähdytystä kylmällä järvivedellä.

+ 300 asiakasta

joiden dataa turvaamme.

35 vuotta

 kokemusta IT-alalta.

24/7 valvonta konesalissa

nuku yösi rauhassa!

99%

käytettävyysaste – ja yleensä enemmän.

Konesalipalvelu Marskidatan jaetulla virtuaalialustalla

MD Kapasiteetti on sopiva ratkaisu, kun haluat ulkoistaa konesalipalvelusi mahdollisimman kattavasti turvallisiin käsiin.

Tarjoamme yrityksesi käyttöön haluamasi kokoisen resurssin Marskidatan omasta jaetusta virtuaalialustasta. Huolehdimme palvelinlaitteiden toiminnasta, ylläpidosta, valvonnasta ja päivittämisestä.

Palvelu soveltuu nykyaikaisen liiketoiminnan tarpeisiin, sillä se skaalautuu resurssitarpeidesi mukaan, ja on helposti muokattavissa. Kapasiteettipalvelu on varma ratkaisu esimerkiksi web-sivujen, verkkokaupan, tiedostopalvelimen, sovellusten kehittämisen tai etätyöpöydän alustapalvelun datan turvaamiseksi.

Virtuaalisessa kapasiteettipalvelussa maksat vain käyttämästäsi palvelin- ja kapasiteettitilasta, joten et saa lisäkustannuksia liian raskaan resurssin pyörittämisestä. Lisäpalveluina saat muun muassa varmistus-, VPN- ja virustorjuntapalvelut.

Dedikoitu palvelin Marskidatan konesalissa

Varaamme palvelimellesi tarvittavat laitepaikat valvotusta MD Konesalista. Palvelu on yhtä joustava ja skaalautuva kuin virtuaalialustan palvelu, ja se mahdollistaa laajan resurssikapasiteetin käytön.

Saat meiltä myös hybridiratkaisut; voit hyödyntää myös omissa tiloissasi olevia palvelimia ja tarpeen mukaan voimme skaalata palveluita myös julkipilveen. Olemme kumppani Microsoft Azuren pilvialustalle.

Marskidatan MD Konesali laitepaikka -palvelu poistaa kustannukset oman konesalisi käytöstä ja ylläpidosta. Maksat jokaisesta U-tilasta kiinteän kuukausihinnan, joka sisältää laitepaikan lisäksi myös käyttösähkön.

Lisäpalvelut ovat kattavat; saat niin ikään virustorjunnan, etäkäytön (VPN) kuin varmistuspalvelut.

Kotimainen konesalipalvelu turvaa yrityksesi kriittisen datan

Kotimaisen palvelinsalin ensimmäinen hyöty on datasi säilyminen fyysisesti turvallisessa ja valvotussa ympäristössä. Meillä Marskilla ei myöskään vähätellä paikallisen palvelun, sujuvan viestinnän ja IT-ammattilaisten rooleja, sillä ne yhdessä muodostavat perustan koko palvelun toimivuudelle.

Emme vain tarjoa ja toteuta, vaan etsimme parhaan ratkaisun konesalitarpeisiisi. Pitkän linjan kokemuksen turvin otamme kopin koko konesaliratkaisusta. Voit jättää ylläpidon ja valvonnan meille, ja keskittyä itsellesi tärkeämpiin asioihin!

2020-luvun liiketoiminnassa konesaliratkaisu on yhä useammin hybridimallia, jossa palvelut ovat sujuvasti sekä on-premise -järjestelmässä sekä pilvessä. Vaikka pilviympäristöjen mahdollisuudet ovat kasvaneet, konesalit pitävät paikkansa äärimmäisen turvallisena ja toimintavarmana alustana kriittisille liiketoimintapalveluille.

Lue lisää kotimaisesta konesalipalvelusta.

Asiakastarina Solenovo:

Ajansäästöä konesalipalveluista

Joensuulainen ohjelmistoyritys Solenovo on ulkoistanut palvelin- ja tietoverkkoresurssinsa Marskidatalle, mikä tuottaa selvää ajansäästöä.

“Marskidatan konesalipalvelu on auttanut meitä tutustumaan uusin ylläpito- ja asennusprosesseihin. Etsimme konesali-infrastruktuurilta skaalautuvaa ominaisuutta, sillä uudistamme sovellusteknologiaa sekä automatisoimassa käyttöönoton prosesseja. Kun ulkoistimme palvelin- ja tietoverkkopalvelut Marskidatalle, säästimme samalla tietohallinnon työaikaa ylläpidon tehtävistä merkittävästi.”

Kiinnostuitko kotimaisesta konesalipalvelusta?

1

Ota meihin yhteyttä lomakkeella tai soittamalla, ja palaamme sinulle mahdollisimman pian.

2

Keskustelumme pohjalta saat räätälöidyn ratkaisuehdotuksen, jonka suunnittelussa myös meidän asiantuntijamme ovat monesti mukana.

3

On palvelun käyttöönoton aika – saat meiltä myös 24/7 hallinta- ja valvontapalvelut. Myös asiakaspalvelumme on yhden soiton päässä!