Marskidata logo
Marskidata logo
Ota yhteyttä

Konesalipalvelut

Marskidatan konesalipalvelut säilyttävät datasi turvallisilla palvelimilla Suomessa. Saat meiltä konesali- ja virtuaalipalvelinratkaisut ja tarvittaessa pilveen skaalattavan hybridiratkaisun.
Tutustu palveluihimme
1.

Vahva tietoturva

Voit varmistua siitä, että tietoturvasi on viimeisen päälle hoidossa. Virtuaali- ja pilvipalveluympäristömme sijaitsee Suomessa ja täyttää viestintäviraston määräämän korkean 54A/2012M-turvaluokituksen.
2.

Skaalautuva

Palvelumme kapasiteetti joustaa tarpeesi mukaan. Valitse turvallinen jaettu alusta, dedikoitu palvelin tai hybridimalli, jossa voimme siirtää palveluita tarvittaessa julkipilveen (Azure).
3.

Taattu toimintavarmuus

Laitteidemme toimintavarmuus on taattu mm. kahdennetulla sähkönsyötöllä, fyysisellä hajauttamisella ja ympärivuorokautisella kulunvalvonnalla. Saat myös automaattiset varmuuskopiot palvelimista sekä tiedostoista.
4.

Läpinäkyvä hinnoittelu

Hinnoittelu on sinulle selkeä ja kustannustehokas: maksat vain siitä mitä käytät, joten kulut on helppo ennakoida ja budjetoida.
5.

Kotimainen palvelu

Sijaitsemme täysin Suomessa, mikä varmistaa turvallisen fyysisen sijainnin, raudan toimintavarmuuden ja asiakaspalvelumme tavoittamisen yhdellä soitolla.
6.

Energiatehokas

Optimoimme konesaliemme energiankäyttöä jatkuvasti. Uusiokäytämme esimerkiksi hukkalämpöä ja tehostamme konesalien jäähdytystä kylmällä järvivedellä.
300 +

asiakasta

joiden dataa turvaamme.
40

vuotta

kokemusta IT-alalta.
24/7

valvonta konesalissa

nuku yösi rauhassa!
99 %

käytettävyysaste

– ja yleensä enemmän.

Konesalipalvelu Marskidatan jaetulla virtuaalialustalla

MD Kapasiteetti on sopiva ratkaisu, kun haluat ulkoistaa konesalipalvelusi mahdollisimman kattavasti turvallisiin käsiin.

Tarjoamme yrityksesi käyttöön haluamasi kokoisen resurssin Marskidatan omasta jaetusta virtuaalialustasta. Huolehdimme palvelinlaitteiden toiminnasta, ylläpidosta, valvonnasta ja päivittämisestä.

Palvelu soveltuu nykyaikaisen liiketoiminnan tarpeisiin, sillä se skaalautuu resurssitarpeidesi mukaan, ja on helposti muokattavissa. Kapasiteettipalvelu on varma ratkaisu esimerkiksi web-sivujen, verkkokaupan, tiedostopalvelimen, sovellusten kehittämisen tai etätyöpöydän alustapalvelun datan turvaamiseksi.

Virtuaalisessa kapasiteettipalvelussa maksat vain käyttämästäsi palvelin- ja kapasiteettitilasta, joten et saa lisäkustannuksia liian raskaan resurssin pyörittämisestä. Lisäpalveluina saat muun muassa varmistus-, VPN- ja virustorjuntapalvelut.
Ota yhteyttä

Dedikoitu palvelin Marskidatan konesalissa

Varaamme palvelimellesi tarvittavat laitepaikat valvotusta MD Konesalista. Palvelu on yhtä joustava ja skaalautuva kuin virtuaalialustan palvelu, ja se mahdollistaa laajan resurssikapasiteetin käytön.

Saat meiltä myös hybridiratkaisut; voit hyödyntää myös omissa tiloissasi olevia palvelimia ja tarpeen mukaan voimme skaalata palveluita myös julkipilveen. Olemme kumppani Microsoft Azuren pilvialustalle.

Marskidatan MD Konesali laitepaikka -palvelu poistaa kustannukset oman konesalisi käytöstä ja ylläpidosta. Maksat jokaisesta U-tilasta kiinteän kuukausihinnan, joka sisältää laitepaikan lisäksi myös käyttösähkön.

Lisäpalvelut ovat kattavat; saat niin ikään virustorjunnan, etäkäytön (VPN) kuin varmistuspalvelut.
Ota yhteyttä

Kotimainen konesalipalvelu turvaa yrityksesi kriittisen datan

Kotimaisen palvelinsalin ensimmäinen hyöty on datasi säilyminen fyysisesti turvallisessa ja valvotussa ympäristössä. Meillä Marskilla ei myöskään vähätellä paikallisen palvelun, sujuvan viestinnän ja IT-ammattilaisten rooleja, sillä ne yhdessä muodostavat perustan koko palvelun toimivuudelle.

Emme vain tarjoa ja toteuta, vaan etsimme parhaan ratkaisun konesalitarpeisiisi. Pitkän linjan kokemuksen turvin otamme kopin koko konesaliratkaisusta. Voit jättää ylläpidon ja valvonnan meille, ja keskittyä itsellesi tärkeämpiin asioihin!

2020-luvun liiketoiminnassa konesaliratkaisu on yhä useammin hybridimallia, jossa palvelut ovat sujuvasti sekä on-premise -järjestelmässä sekä pilvessä. Vaikka pilviympäristöjen mahdollisuudet ovat kasvaneet, konesalit pitävät paikkansa äärimmäisen turvallisena ja toimintavarmana alustana kriittisille liiketoimintapalveluille.
Ota yhteyttä

Kiinnostuitko kattavista IT-ratkaisuistamme? Ota yhteyttä, olemme täällä sinua varten!

1.
Ota meihin yhteyttä lomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla.
2.
Käydään yhdessä läpi IT-tuen ja laiteratkaisuiden tarpeesi. Kartoitamme nykytilanteesi esimerkiksi ohjelmistojen, päätelaitteiden, tietoturvan tai työn tehostamisen näkökulmasta.
3.
Annamme sinulle sopivan ratkaisuehdotuksen. Toimitamme tarvitsemasi laitteet ripeästi, ja palvelumme käynnistyy nopeasti sopimuksen jälkeen.
4.
Me palvelemme myös silloin, kun kaikki toimii hyvin – olemme vain yhden yhteydenoton päässä.

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
IT-KUMPPANI

Olemme kokonaisvaltainen IT-palveluiden tarjoaja yrityksellesi

Tutustu myös muihin IT-palveluihimme!
Lue lisää

Olemme täydellinen palveluntarjoaja yrityksesi kaikkiin IT-ratkaisuihin

IT-kumppani

Tarjoamme kaikki ne IT-ratkaisut, mitä yrityksesi tarvitsee tehokkaaseen, älykkääseen ja paikkariippumattomaan työskentelyyn.
Lue lisää

Tulostusratkaisut

Tulostuspalvelu kiinteällä kuukausihinnalla, avaimet käteen -ylläpidolla ja parhailla Canon-laitteilla.
Lue lisää

Moderni työ

Ota kanssamme haltuun modernin työn kokonaisuus, kuten pilvisovellukset, digityökalut ja koko työtavan ketterä muutos.
Lue lisää
Marskidata logo

Marskidata Oy

SaapumisohjeetLaskutustiedot
SaapumisohjeetLaskutustiedot

SaapumisohjeetLaskutustiedot
chevron-downarrow-downarrow-right