Tietotekniikan on tarkoitus luoda mahdollisuuksia, ei haasteita. Marskidata keskittyy siihen, että tietotekniikka palvelee yritystäsi ja sen työntekijöitä parhaalla mahdollisella tavalla: kun tietotekniikka on kunnossa, pysyy työelämän draivi päällä. Innostuksella ja toimivilla ratkaisuilla päästään tuloksiin, jotka muuten jäisivät saavuttamatta.

Vankka kokemus

Toimintamme on perustunut 30 vuoden ajan laadukkuuteen, luotettavuuteen ja asiakaslähtöiseen palveluun.  Tarjoamme markkinoiden parhaita tulostuksen ja tietotekniikan ratkaisuja, jotka lisäävät tehokkuutta ja kilpailukykyä.

Canon Oy on valinnut Marskidatan neljä kertaa Vuoden Business Center -jälleenmyyjäksi.

Mutkaton palvelu

Meille on tärkeää, että palvelullamme on tunnistettavat kasvot: tutut huoltomiehet ja asiakaspalveluhenkilöt, joiden puoleen uskallat kääntyä. Palveluksessasi on yli 50 innokasta ja palveluhaluista marskidatalaista. Palvelussamme avainsanana on huolellinen suunnittelu ja kumppanuus, jossa ei jämähdetä katsomaan nykyhetkeä, vaan huomioidaan myös tulevaisuuden haasteet.

Vastuullisuus ja ympäristö

Marskidata pitää huolta ympäristöstä ja olemme sitoutuneet omalta osaltamme sellaisen yhteiskunnan aikaansaamiseen, joka ottaa huomioon kestävän kehityksen periaatteen. Edistämme ympäristöasioita paitsi pitämällä huolta oman toimintamme jatkuvasta kehittämisestä ympäristöystävällisempään suuntaan myös tiedottamalla ja kannustamalla yhteistyökumppaneitamme ja sidosryhmiämme kestävän kehityksen mukaiseen toimintaan. Toimintamme on sertifioitu ISO 14001 -standardin vaatimusten mukaisesti maaliskuusta 2008 alkaen.