Tällä hetkellä emme etsi aktiivisesti uusia marskilaisia. Helsingin, Joensuun ja Savonlinnan toimipisteissämme on kuitenkin aina tarvetta loistaville myyjille, joten olethan yhteydessä.

marski työpaikkana

 

Saatat miettiä, että…
Miksi haluaisit marskilaiseksi? No tässä pari pointtia noin alkuun:

 

Pääset etujoukkoihin
Olemme viidenkymmenen innokkaan asiantuntijan porukka, kasvamme edelleen ja haluamme laittaa yritysten ICT-asiat kuntoon. Tutustumme aktiivisesti uusiin teknologioihin, kohteisiin ja liiketoiminta-alueisiin. Viimeisimmäksi perustimme toimiston Helsinkiin. Sinunkin työpisteesi voi siis sijaita Helsingissä, Joensuussa, Mikkelissä, Savonlinnassa, tai jatkossa vaikka missä.

 

Paljon erilaisia asiakkaita
Asiakkaita meillä on joka lähtöön, aina sieltä yhden miehen ja koiran firmoista pörssiyhtiöihin, joten kaikenlaista pääsee tekemään.

 

Sinusta tulee meille sisko tai veli
Olemme 35-vuotias perheyritys, jossa tuoreet yrittäjät, Pete ja Toni, vievät yritystä eteenpäin innokkaina ja draivi päällä. Meillä palvellaan asiakkaita omilla kasvoilla ja asiakas voi aina soittaa esimerkiksi Topsukalle, Suntille tai Appelille, kuka ikinä hänen lempimarskilaisensa nyt sitten onkaan.

 

Meillä viihdytään
Uskomme siihen, että töissä hyvin viihtyvä henkilöstö antaa myös asiakkaillemme parempaa palvelua. Siksi meillä on hurjan laaja vakuutusturva kaikille marskilaisille, lounasedut, vapaa-ajan edut (halusit sitten jumpata tai katsoa leffoja), ilmaiset juomat ja välipalat, laaja työterveyshuolto, hifeimmät työvälineet ja tulosbonukset.

 

Yksi Suomen parhaista työpaikoista
Kyllä, sellaiseksi meidät on Great Place to Work -instituutti valinnut jo kuusi kertaa!

 

Opit uutta
Marskidatalla opimme jatkuvasti uutta ja kannustamme ottamaan juuri sinulle sopivia askeleita urallasi.

 

Parhaat päämiehet
Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, joten olemme valinneet yhteistyökumppaneiksemme alamme parhaat päämiehet. Meillä puhutaan Microsoftia, Canonia, Delliä, HP:ta ja muita maailman huippuja!

 

Ilmapiirin tekevät ihmiset
Meillä porukka on rentoa ja huumori kukkii. Aidon marskilaisen tunnistaa asiakaspalveluosaamisesta, sisäisestä yrittäjyydestä ja työhön heittäytymisestä. Meillä ei hengitetä niskaan, vaan tekeminen perustuu luottamukseen. Työsopimuksen myötä saat paljon vapautta ja vastuuta.

 

Sitten vaan hakemusta sisään!