Jos olet myynnin ja asiakashallinnan ammattilainen ja etsit uusia haasteita, saatat hyvinkin olla etsimämme Account Manager. Haemme palveluhenkisiä ja järjestelmällisiä tyyppejä auttamaan asiakkaitamme heidän IT-ympäristöjensä kehittämisessä.

Marskidatalla teemme töitä ICT:n, tiedonhallinnan ja graafisen tulostamisen parissa, ja palvelumme ulottuvat päätelaitteista konesaleihin. Account Managerina pääset auttamaan asiakkaitasi kehittämään näiden liiketoimintaa IT-alan osaamisemme avulla. Työ on siis varsin kokonaisvaltaista ja palkitsevaa. Meitä on jo 60 alan ammattilaista, ja nyt tarvitsemme joukkoomme lisää tekijöitä, joilla on kokemusta ja näkemystä IT-alalta.

Olemme ketterä ja laajentuva toimija, joten voit valita työpisteesi sijoittumisen itse. Voit sijoittua pääkaupunkiseudulle, Tampereelle, Lahteen, Jyväskylään, Kuopioon, Savonlinnaan, Mikkeliin tai Joensuuhun.

Meillä ihmiset viihtyvät siksi, että heidän työtään arvostetaan ja he saavat kehittyä rakastamassaan ammatissa haluamaansa suuntaan. Meidät onkin valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista. Perheomisteisen yrityksemme hyvä henki näkyy ulospäin, ja siksi olemme onnistuneet saamaan alan parhaat yhteistyökumppanit ja asiakkaat!

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 31.8. mennessä osoitteeseen rekry@marskidata.fi. Lisätietoja meistä ja työpaikasta saat Jussi Mattilalta, jussi.mattila@marksidata.fi tai 050 365 7120.

Lähetä hakemus