Me Marskidatalla teemme monenlaisia ICT-hommia, konesaliratkaisuja ja muita sellaisia. Toiset meistä asentavat tietokoneita ja monitoimilaitteita, toiset huolehtivat, että asiakasyrityksen IT-ympäristö rokkaa, ja toiset myyvät ratkaisuja, jotta asiakkaidemme ei tarvitsisi huolehtia IT-asioista. Meillä on Helsingissä, Joensuussa ja Savonlinnassa aina ovi auki yhdelle huippumyyjälle.

Kaipaamamme marskilaiset haluavat oppia uutta ja innostuvat modernista tavasta tehdä työtä. Työkavereiksesi saat 50 innokasta marskilaista Helsingin, Joensuun, Mikkelin ja Savonlinnan toimipisteissämme.

Mitäs Account Manager Marskidatalla tekee?

  • Vastaa nimetyistä asiakassuhteista ja etsii uusia asiakkuuksia
  • Myy Marskidatan IT- ja tulostusratkaisuja ja niihin liittyviä palveluita (myyntirepussasi on Marskidatan koko setti)
  • On Marskidatan kasvot ja vastuuhenkilö omille asiakkuuksilleen

Millainen on loistava Account Manager? Sellainen, joka…

  • tunnistaa asiakkaan tarpeet
  • on yrittäjähenkinen
  • tykkää ihmisistä ja heidän parissaan pörräämisestä

Olet sitten valmis ammattilainen tai nuorekas ja innokas oppija, niin laita avointa hakemusta tulemaan osoitteseen rekry@marskidata.fi

Kun teet hakemusta, pidä mielessä, että me tykkäämme katsoa videoita, ja mielellämme katsoisimme esittelyvideon myös sinusta.

Me marskidatalaiset olemme viidenkymmenen innokkaan asiantuntijan porukka, joka laittaa yritysten ICT-asiat kuntoon. Teemme täällä hommia palvelevan tietotekniikan ja modernin tulostamisen parissa. Palvelumme ulottuvat järeistä konesaliratkaisuista monipuolisiin päätelaitteisiin. Innostuksella ja toimivilla ratkaisuilla päästään tuloksiin, jotka muuten jäisivät saavuttamatta. 35-vuotias perheyrityksemme toimii Helsingissä, Joensuussa, Mikkelissä ja Savonlinnassa, ja yhtiöidemme liikevaihto on noin 12 miljoonaa euroa. Yrityksemme on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista jo kuusi kertaa.

Lähetä hakemus