Oletko sydämeltäsi marskilainen?

Marskidatalla töitä tehdään paitsi rautaisella ammattitaidolla, myös suurella sydämellä. Me haluamme olla sekä työntekijöille että asiakkaille hyvä ja luotettava kumppani, joka tukee ja kannustaa kehittymään. Suomalaiseen luonteeseen ei kehuskelu kuulu, mutta onhan meidät noteerattu Great Place to Work -tutkimuksessa kuuteen kertaan. Eikä syyttä.

Meille työntekijöiden hyvinvointi on ykkösasia. Toki siksi, että hyvinvoivat ihmiset jaksavat työssään paremmin, mutta myös siksi, että me oikeasti välitämme toisistamme. Marskidata on ennen kaikkea perheyritys, jonka kaikki jäsenet ovat yhtä tärkeitä. Sen tunteen haluamme välittää myös asiakkaille.

Olemme ketterä toimija, jonka pyrkimys on auttaa asiakasta nauttimaan työstään ilman teknisten ongelmien aiheuttamia häiriöitä. Meillä työskentelee vino pino asiakaspalvelijoita, myyjiä, insinöörejä, it-asiantuntijoita ja päälliköitä, joilla kaikilla on tuo sama, yhteinen päämäärä.

Oletko sinäkin sydämeltäsi marskilainen? Lähetä avoin hakemus osoitteeseen rekry@marskidata.fi.

System Specialist tai Account Manager, kiinnostaako työ Suomen parhaassa työpaikassa?

Miltä kuulostaisi vakituinen työpaikka yrityksessä, joka on nimetty yhdeksi maan parhaista? Meillä ihmiset viihtyvät siksi, että heidän työtään arvostetaan ja he saavat kehittyä rakastamassaan ammatissa haluamaansa suuntaan. Hyvä henki huokuu myös ulospäin, ja siksi olemme onnistuneet saamaan parhaat asiakkaat ja yhteistyökumppanit.

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme ict:n, tiedonhallinnan ja graafisen tulostamisen ammattilaisia, joilta ei puutu näkemystä tai kokemusta. Huumorintajustakaan ei ole haittaa, olemmehan lähtöisin Mikkelistä. Jos olet jo kasvattanut hyvänkokoiset kengät jollakin edellä mainituista aloista ja etsit nyt uusia, upeita haasteita, joihin hypätä, hae mukaan.

Koska olemme ketterä toimija, työpisteesi voi sijoittua Joensuuhun, Mikkeliin, Savonlinnaan, Kuopioon, Jyväskylään, Lahteen tai Tampereelle.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 3.8. mennessä osoitteeseen rekry@marskidata.fi