Etsimme taloushallinnon osaajaa Mikkeliin, ainakin vuodeksi sijaistamaan taloushallinnon eksperttiämme!

Onhan sinulla kokemusta osakeyhtiön kirjanpidosta? Puhuthan numeroita? Onhan sinulle tuttuja juttuja kirjanpito ja tilinpäätös? Mahtavaa, sitten ei muuta kun hakemaan.

Olemme ketterä toimija, jonka pyrkimys on auttaa asiakasta nauttimaan työstään ilman teknisten ongelmien aiheuttamia häiriöitä. Meillä työskentelee vino pino asiakaspalvelijoita, myyjiä, insinöörejä ja it-asiantuntijoita, joilla kaikilla on tuo sama, yhteinen päämäärä. Työkavereiksesi saat 50 huippua marskilaista Helsingin, Joensuun, Mikkelin ja Savonlinnan toimipisteissämme.

Mitä kaikkea hommiisi kuuluisi?
Hoitaisit itsenäisesti neljän yhtiömme konsernin taloushallintoa.

Millaista tyyppiä etsimme?
Etsimme henkilöä, jolla olisi ainakin jonkin verran työkokemusta osakeyhtiön kirjanpidosta, sillä tehtävässä tulee pystyä hoitamaan itsenäisesti neljän osakeyhtiön kirjanpito ja mahdollisesti myös konsernikirjanpito.

Milloin homma alkaisi ja kauan töitä olisi?
Työt alkaisivat mahdollisuuksien mukaan jo huhti-toukokuussa, jotta voimme perehdyttää sinut tehtäviisi tarvittavalla tavalla. Sijaisuus kestää ainakin vuoden verran, mahdollisesti pidempäänkin.

Kiinnostuitko marskilaisuudesta?
Mutta pari kysymystä heräsi silti? Rimpauttele tai kirjoittele taloushallinnon ekspertillemme Lauralle: +35844 320 6037 (klo 14–16 välillä tavoitat parhaiten), laura.sulku@marskidata.fi

No, miten voin hakea?
Kirjoita hakemus, päivitä CV ja kuvaa itsestäsi lyhyt video (minuutin mittainen riittää mainiosti, mutta jaksamme katsoa pidemmänkin). Lähetä ne osoitteeseen rekry@marskidata.fi viimeistään sunnuntaihin 12.4.2020 mennessä, mutta mielellään jo aikaisemmin.

Miten rekry etenee? Milloin voin odottaa, että puhelin pirisee?

  • Haku päättyy sunnuntaina 12.4.2020, mutta saattaa olla, että haastattelemme loistavia hakijoita jo sitä mukaan kun heitä ilmestyy, joten laitathan hakemuksesi heti.
  • Viimeistään viikon 16 aikana katselemme videoita, luemme hakemuksia ja soittelemme kaikille heille, joiden kanssa haluaisimme jutella tarkemmin.
  • Nuo jutteluajat sovimme viikoille 16 ja 17.
  • Viikolla 18 viimeistään teemme päätöksen siitä, kuka tulee olemaan tuore marskilainen!

Me marskidatalaiset olemme viidenkymmenen innokkaan asiantuntijan porukka, joka laittaa yritysten ICT-asiat kuntoon. Teemme täällä hommia palvelevan tietotekniikan ja modernin tulostamisen parissa. Palvelumme ulottuvat järeistä konesaliratkaisuista monipuolisiin päätelaitteisiin. Innostuksella ja toimivilla ratkaisuilla päästään tuloksiin, jotka muuten jäisivät saavuttamatta. 35-vuotias perheyrityksemme toimii Helsingissä, Joensuussa, Mikkelissä ja Savonlinnassa, ja yhtiöidemme liikevaihto on noin 12 miljoonaa euroa. Yrityksemme on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista jo kuusi kertaa.

Lähetä hakemus