Marskidatalla töitä tehdään paitsi rautaisella ammattitaidolla, myös suurella sydämellä. Me haluamme olla sekä työntekijöille että asiakkaille hyvä ja luotettava kumppani, joka tukee ja kannustaa kehittymään. Suomalaiseen luonteeseen ei kehuskelu kuulu, mutta onhan meidät noteerattu Great Place to Work -tutkimuksessa kuuteen kertaan. Eikä syyttä.

Meille työntekijöiden hyvinvointi on ykkösasia. Toki siksi, että hyvinvoivat ihmiset jaksavat työssään paremmin, mutta myös siksi, että me oikeasti välitämme toisistamme. Marskidata on ennen kaikkea perheyritys, jonka kaikki jäsenet ovat yhtä tärkeitä. Sen tunteen haluamme välittää myös asiakkaille.

Olemme ketterä toimija, jonka pyrkimys on auttaa asiakasta nauttimaan työstään ilman teknisten ongelmien aiheuttamia häiriöitä. Meillä työskentelee vino pino asiakaspalvelijoita, myyjiä, insinöörejä ja it-asiantuntijoita, joilla kaikilla on tuo sama, yhteinen päämäärä. Kerro meille, miksi juuri sinä täydentäisit porukkaamme.

Oletko sinäkin sydämeltäsi marskilainen? Lähetä avoin hakemus!

Me marskidatalaiset olemme viidenkymmenen innokkaan asiantuntijan porukka, joka laittaa yritysten ICT-asiat kuntoon. Teemme täällä hommia palvelevan tietotekniikan ja modernin tulostamisen parissa. Palvelumme ulottuvat järeistä konesaliratkaisuista monipuolisiin päätelaitteisiin. Innostuksella ja toimivilla ratkaisuilla päästään tuloksiin, jotka muuten jäisivät saavuttamatta. 35-vuotias perheyrityksemme toimii Helsingissä, Joensuussa, Mikkelissä ja Savonlinnassa, ja yhtiöidemme liikevaihto on noin 12 miljoonaa euroa. Yrityksemme on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista jo kuusi kertaa.

Lähetä hakemus