Me Marskidatalla teemme kaikenlaisia moderneja ATK-hommia, konesaliratkaisuja ja muita sellaisia. Toiset meistä asentavat tietokoneita ja monitoimilaitteita, toiset huolehtivat, että asiakasyrityksen IT-ympäristö rokkaa, ja toiset myyvät ratkaisuja, jotta asiakkaidemme ei tarvitsisi huolehtia ATK-asioista.

Tuoreet marskilaiset haluavat oppia uutta ja innostuvat uusista teknologiajutuista. Olet siis tuleva propellihattu! Työkavereiksesi saat 50 innokasta marskilaista Helsingin, Joensuun, Mikkelin ja Savonlinnan toimipisteissämme.

Millainen on loistava System Specialist? Sellainen, joka…

  • tietää Office 365:n, M365n ja Azuren ihmeet
  • tuntee AD-ympäristöjen ja Windows-palvelimien hallinnan
  • osaa Exchange-hybridiympäristöt
  • on halukas kouluttautumaan

Olet sitten valmis ammattilainen tai nuorekas ja innokas oppija, niin laita avointa hakemusta tulemaan osoitteseen rekry@marskidata.fi

Kun teet hakemusta, pidä mielessä, että me tykkäämme katsoa videoita, ja mielellämme katsoisimme esittelyvideon myös sinusta.

Me marskidatalaiset olemme viidenkymmenen innokkaan asiantuntijan porukka, joka laittaa yritysten ICT-asiat kuntoon. Teemme täällä hommia palvelevan tietotekniikan ja modernin tulostamisen parissa. Palvelumme ulottuvat järeistä konesaliratkaisuista monipuolisiin päätelaitteisiin. Innostuksella ja toimivilla ratkaisuilla päästään tuloksiin, jotka muuten jäisivät saavuttamatta. 35-vuotias perheyrityksemme toimii Helsingissä, Joensuussa, Mikkelissä ja Savonlinnassa, ja yhtiöidemme liikevaihto on noin 12 miljoonaa euroa. Yrityksemme on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista jo kuusi kertaa.

 

 

Lähetä hakemus