Marskidata logo
Marskidata logo
Ota yhteyttä
Marskidatan

Verkkokauppa

MD Storen kautta saat tehtyä tilaukset nopeasti ja helposti. Näet saatavilla olevan valikoiman välittömästi ja tilauksen tehtyäsi voit seurata sen etenemistä näppärästi aina siihen saakka, kunnes tuote on saapunut sinulle.
HAE TUNNUKSET
”Lyhyet tilausten käsittelyajat ja nopea toimitus maahantuojan varastosta ovelle jakeluna on iso plussa. Vakioitujen laitteiden ja laitekokoonpanojen räätälöidyt tuotebundlet etusivulla on hyvä lisä.”

Tapio Virrantalo

Iivari Mononen Oy
MD Store

Asiakkaaksi

1.
Kuka?

Verkkokauppaan voidaan perustaa käyttäjä minkä kokoiselle yritykselle tahansa. Olitpa sitten yksinyrittäjä tai satoja työllistävän tahon edustaja, verkkokauppamme kautta saat kätevästi tilattua juuri sellaiset välineet, jotka ovat teille parhaimmat.
2.
Mitä?

Näet saatavilla olevan valikoiman välittömästi ja tilauksen tehtyäsi, voit seurata sen etenemistä näppärästi aina siihen saakka, kunnes tuote on saapunut sinulle.
3.
Räätälöinti?

Käyttöön saadaan otettua vakioituja laite- ja tuotekokoonpanoja, jotka on räätälöity meidän myyjiemme kanssa teidän tarpeidenne mukaisesti valmiiksi.
4.
Miten?

Täytä tältä sivulta löytyvä verkkokauppatunnusten hakemuslomake. Verkkokaupastamme myydään vain laskulla, jonka vuoksi tarkistamme luottotietosi. Tarkistuksen jälkeen räätälöimme teidän verkkokauppanäkymänne ja lähetämme teille tunnukset.
HAE TUNNUKSET

Verkkokaupan käyttöönotto

Tunnusten saamisen yhteydessä varaamme kanssanne n. 30 min Teams-tapaamisen. Käyttöönottopalaverissa käydään läpi MD Storen toiminnallisuudet ja yleinen käyttöopastus.​

Verkkokauppatunnusten hakemuslomake

Tällä lomakkeella voi hakea tunnukset Marskidatan verkkokauppaan.

Nimi(Pakollinen)
Sähköposti(Pakollinen)
Toimitusosoite(Pakollinen)
Laskutusosoite(Pakollinen)

Kysyttävää?

Jäikö jokin asia mietityttämään?
Myyntimme on aina valmiina auttamaan juuri teidän haasteidenne ratkaisussa. Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla, sähköpostitse tai vaikkapa LinkedInissä.

Henri Pulkkinen

044 320 6101
henri.pulkkinen@marskidata.fi
Niko Pyrhönen

Niko Pyrhönen

040 594 5469
niko.pyrhonen@marskidata.fi
Sten Börje

Börje Stén

050 582 1557
borje.sten@marskidata.fi
Marskidata logo

Marskidata Oy

SaapumisohjeetLaskutustiedot
SaapumisohjeetLaskutustiedot

SaapumisohjeetLaskutustiedot
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram