Marskidata logo
Marskidata logo
Ota yhteyttä

Microsoft 365 -konsultointi

Haluatko viedä modernin työn muutosta eteenpäin itse tai organisaatiosi sisäistä osaamista hyödyntäen? Suosittelemme Microsoft 365 -ympäristön käyttöönottoa aina tuetusti, jotta lopputulos vastaa työntekijöiden tarpeita. Microsoft 365 -konsultointimme auttaa teitä eteenpäin, hahmottaa muutoksen mahdolliset sudenkuopat ja varmistaa, että hyödynnätte työkaluja oikein.
Tutustu palveluihimme
1.

Konsultointi asiakastarpeen mukaan

Annamme tukea oman ympäristösi kehittämiseen ja juuri sinun organisaatiosi tarpeisiin.
2.

Konkreettinen johtoryhmätason sparraaminen

Autamme johtoryhmääsi löytämään uusia ideoita ja näkökulmia sekä kehittämään organisaatiosi modernin työnteon tapoja eteenpäin.
3.

Tavoitteiden saavuttaminen

Autamme sinua varmistamaan modernin työnteon tuloksellisuuden mittaamalla kehitystä.
4.

Tehokkuuden edistäminen

Tunnemme modernin työn välineet ja prosessit kuin omat taskumme, joten meidän avullamme hiot työnteon käytänteiden tehot huippuunsa.
5.

Dokumentaatio kehityksen tueksi

Konsultoinnin lopputuloksena asiakas saa sovitun mukaisen dokumentaation kehittämisen tueksi. Dokumentaatio voi sisältää esim. kustannusarvion sisäisen viestinnän projektin toteuttamisesta tai hyödyistä suhteessa yrityksen strategisiin tavoitteisiin.
Microsoft 365 -konsultointi

Digitaalisen työn johtaminen on suurimmalle osalle täysin uutta. Älkää jääkö kysymysten ja haasteiden kanssa yksin – me autamme ilman ATK-kieltä!
Lue lisää

Microsoft 365 -konsultointi

Nopean työn muutoksen myötä on syntynyt uusia käsitteitä. Kun käyttöön on otettu monia uusia ohjelmia (esimerkiksi Microsoft Teams), voi kokonaisuuden hallinta ja johtaminen olla vielä toiveiden tynnyrissä. Digitaalinen työympäristö vaatii omistajuutta, johtajuutta ja osaamista. 

Me tuemme johtoryhmäänne kehittymään ja kehittämään osaamista modernien työtapojen viidakossa ja tunnistamaan teille keskeiset teknologiat johtamisen ja toiminnan tueksi.  

Microsoft 365 -konsultointi:
- Digitaalisen työympäristön johtaminen
- Digitaalisen työpäiväkokemuksen johtaminen
- Teknologiavälitteinen viestintä ja vuorovaikutus
- Teknologia työn muotoilun välineenä
- Liiketoiminnan kehittäminen teknologian avulla

Tarjoamme muutos- ja viestintäjohtamisen tukea yksilöllisesti , sillä olemme huomanneet yhdessä asiakkaidemme kanssa, että yksilöllinen ja omassa ympäristössä tapahtuva ohjaus toimii geneerisiä koulutuksia paremmin. Lisäksi autamme yhteisten pelisääntöjen määrittelyssä, joiden myötä koko henkilöstönne on helpompi sitoutua digitaalisen työympäristö käyttöön.
Lue lisää

Keskeiset menetelmät

- Haastattelut
- Työpajat
- Kyselyt
- Vertaisoppiminen

Valitsemme sopivat menetelmät yhdessä projektiryhmänne kanssa muutosmatkan eri vaiheisiin. Varmistamme, että menetelmät tukevat kutakin vaihetta ja ottavat huomioon eri käyttäjäryhmät sekä mahdollistavat heidän osallistumisen kehittämiseen. 

Kaikki on mietitty valmiiksi. Meidän hallinnassamme ovat kyselypohjat, työpajakokonaisuudet, tekninen toteutus, vertais- ja johtoryhmien ohjaus ja koko projektin läpivienti. 

Teidän tarvitsee keskittyä vain olennaisimpaan: mitä haluatte Microsoft 365 -ympäristöltä ja siellä toimivilta ihmisiltä?
Lue lisää

Toteutus

Toteutamme Microsoft 365 -ympäristöt, -koulutukset ja konsultointi aina asiantuntijatyönä. Kasaamme teitä varten parhaiten muutosmatkaanne tukevan asiantuntijaryhmän, joka koostuu Marskidatan modernin työn ja Microsoft-teknologian osaamisesta. 

Saatte resurssiksi kehitykseen työn- ja palvelumuotoilun, teknologiavälitteisen vuorovaikutuksen ja viestinnän, liiketoiminnan kehittämisen ja teknisten asiantuntijoiden osaamisen. 
Lue lisää

Kenelle Microsoft 365 -konsultointimme sopii?

Marskidatan modernin työn Microsoft 365 -konsultointi sopii erityisesti Microsoft 365-ympäristöä kehittävien tai siihen siirtyvien yritysten johtoryhmille tai muille päättäjille, jotka tarvitsevat tukea sisäisen viestinnän kehityshankkeisiin.

Jos Microsoft 365 -konsultointi ei vastaa tarvettasi, niin tarjoamme myös matalan kynnyksen asiantuntijatukea, joka sopii pikaisesti apua arjen haasteisiin etsivälle tai laajojen kokonaisuuksien kartoittamiseen.
Lue lisää

Kiinnostuitko Microsoft 365- konsultoinnistamme? Toimi näin!

1.
Ota meihin yhteyttä lomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla.
2.
Käydään yhdessä läpi konsultoinnin ja sparrauksen tarpeesi.
3.
Räätälöimme sinulle sopivan ratkaisuehdotuksen ja suunnitelmamme konsultoinnin teemoista.

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
IT-KUMPPANI

Olemme kokonaisvaltainen IT-palveluiden tarjoaja yrityksellesi

Tutustu myös IT-palveluihimme!
Lue lisää

Olemme täydellinen palveluntarjoaja yrityksesi kaikkiin IT-ratkaisuihin

IT-kumppani

Tarjoamme kaikki ne IT-ratkaisut, mitä yrityksesi tarvitsee tehokkaaseen, älykkääseen ja paikkariippumattomaan työskentelyyn.
Lue lisää

Tulostusratkaisut

Tulostuspalvelu kiinteällä kuukausihinnalla, avaimet käteen -ylläpidolla ja parhailla Canon-laitteilla.
Lue lisää

Moderni työ

Ota kanssamme haltuun modernin työn kokonaisuus, kuten pilvisovellukset, digityökalut ja koko työtavan ketterä muutos.
Lue lisää
Marskidata logo

Marskidata Oy

SaapumisohjeetLaskutustiedot
SaapumisohjeetLaskutustiedot

SaapumisohjeetLaskutustiedot
chevron-downarrow-downarrow-right