Marskidata logo
Marskidata logo
Ota yhteyttä

Moderni työ

Työelämä muuttuu, muututhan sinäkin? Ota kanssamme haltuun modernin työn kokonaisuus, kuten pilvisovellukset, digityökalut ja koko työtavan ketterä muutos.
Tutustu palveluihimme
1.

Työn muutoksen johtaminen

Moderni työ vaatii työkaluja ja -tapoja, jotka toimivat yhtä tehokkaasti toimistolla kuin etänä. Avullamme voit rakentaa tiimin, jonka me-henki on vahva, olipa työympäristö liikkuva, virtuaalinen tai yhteinen toimisto. Tutustu asiantuntijatukeemme.
2.

Tehosta etätyötä

Etätyö on tullut jäädäkseen, ja sen tulee olla yhtä tehokasta kuin toimistolla. Me autamme organisaatiotasi toteuttamaan etätyön mallin, jossa työntekijöiden viihtyvyys, yhteiset pelisäännöt ja tavoitteiden seuranta kohtaavat.
3.

Sovellusten käyttöönotto

Jalkauta sovellukset ja työkalut, jotka mahdollistavat laite- ja paikkariippumatonta työskentelyä. Kanssamme voit ottaa haltuun mm. Teamsin monet ominaisuudet sekä Microsoft 365-palvelun. Tutustu koulutustarjontaamme.
4.

Käyttökoulutukset

Uusista työkaluista ei ole hyötyä, jos ne eivät palvele käyttäjäänsä. Saat meiltä säännölliset käyttökoulutukset mm. Teamsin tehokäyttöön, Microsoft 365-palveluun, tietoturvalliseen etätyöhön ja sähköpostin tietoturvaan.
5.

Intran modernisointi

Intra toimii modernin työn tärkeimpänä sisältökeskuksena, jonka päivitys mobiili- ja käyttäjäystävälliseksi tehostaa viestintäänne. Modernin intran ansiosta te löydätte tiedon entistä helpommin ja voitte hallita suuria tietomääriä yhdestä paikasta. Lue lisää sisäisistä viestintäympäristöistä.
6.

Laitteet ja tuki

Olemme täyden palvelun IT-talo: saat meiltä kaikki tarvittavat päätelaitteet ja tuen, joiden avulla voitte keskittyä itse työhön laitteiden boottauksen sijaan.

Oletteko valmiita digitaalisen työympäristön kehittämiseen ja johtamiseen?

Sisäisen viestinnän kehittäminen on organisaation vastuuhenkilöiden, henkilökunnan ja Marskidatan modernin työn asiantuntijoiden yhteinen matka, jonka onnistumisen mahdollistavat omistajuus, osallisuus ja yhteiset pelisäännöt.

Jokainen Microsoft 365 -ympäristö on erilainen. Me varmistamme, että teidän ympäristönne tukee liiketoiminanne tavoitteita ja henkilökuntanne hyvinvointia. 

Digitaalinen työympäristö on jokaisen yrityksen asia. Lisäksi monipaikkaisuus on mahdollisuus, jota tulee johtaa siinä missä toimistotyötäkin. Oletteko valmiita digitaalisen työympäristön kehittämiseen ja johtamiseen?
Ota yhteyttä
100 %

ketterää palvelua

Elämme kuin opetamme, ja palvelemme sinua perheyrityksen arvoilla ja kasvoilla.
96 %

prosenttia

asiakkaistamme suosittelee meitä IT-kumppanikseen.
35 +

vuotta kokemusta

ICT-palveluista ja työn muutoksesta tänä aikana.
2 h

säästynyttä työaikaa

per viikko, yhtä työntekijää kohti, kun Teams on tehokkaasti käytössä: vähemmän keskeytyksiä ja sovellusten vaihtoa. Lähde: Microsoft.

Työ on murroksessa – muututhan sinäkin?

Työelämässä yksi asia on varma, ja se on digitaalinen muutos. Hommat sujuvat yhtä tehokkaasti toimistolla kuin mökillä, sillä tietotyön tuloksellisuus ei ole enää paikasta tai laitteesta kiinni. Työntekijäsi odottavat joustavuutta, helppokäyttöisiä softia sekä vapautta suunnitella oma työnsä. 

Työelämän tulevaisuus on digitalisaatiossa ja ketterässä työssä. Jo nyt yritykset jaotellaan niihin, jotka hallitsevat digiviestinnän, pilvisovellukset ja paikkariippumattoman työn, sekä niihin, jotka johtavat työtään yhä sähköpostiketjuilla. Ethän tietämättäsi jarruta työsi tehokkuutta vaalimalla vanhoja järjestelmiä ja työnteon tapoja?
Ota yhteyttä

Moderni työ poistaa tehokkuuden esteitä

Ovatko tärkeimmät viestiketjut sähköpostien uumenissa, hukkaantuuko tehokasta työaikaa jatkuviin keskeytyksiin ja eri sovelluksesta toiseen siirtymiseen? Moderni työ poistaa tehokkuuden esteitä organisaation yhteisillä ratkaisuilla. 

Digitaalisuus ei korvaa ihmistä, vaan ruokkii inhimillisiä vahvuuksia teknologian avulla. 

Modernissa työssä raskaat tiedonhankinnan ja -hallinnan työt poistuvat, ja teknologian säätämisen tilalle tulee flow-tilaista tekemistä. Nyt tiimit voivat tavata virtuaalisesti, kokouksia voi pitää helposti verkossa ja kaikki tarvittavat tiedot ovat yhdessä sovelluksessa, yhden kirjautumisen takana. 

Modernin työn ansiosta työntekijäsi voivat keskittyä paikasta ja laitteesta riippumatta siihen, mitä he parhaiten osaavat. Tämä lisää viihtyvyyttä ja luottamusta, jotka näyttävät toteen yrityksesi tärkeimpiä arvoja. 

Sinä työnantajana voit myös varmistua siitä, että hyvinvoiva tiimi saavuttaa tavoitteet myös kotitoimistolla, sillä asetamme kanssasi seurattavat tavoitteet ja mittarit modernille työlle.
Ota yhteyttä
Marskidatan koulutukset

Kasvata tietopääomaasi oppimalla

Modernin työn tärkein pääoma ei löydy sovelluksista tai laitteista, vaan ihmisistä, jotka osaavat käyttää teknologiaa oikein. Siksi jatkuva oppiminen on tärkeää työn muutoksen aikana. 

Olemme huomanneet, että monet yritykset käyttävät sovelluksia puoliteholla, tai hukkaavat rahansa hienon kuuloisiin, mutta kankeisiin työkaluihin. Koulutustemme avulla pääsette käsiksi sovellusten ominaisuuksiin, joita todella tarvitsette – ja joita ette tienneet olevan olemassakaan. 

”Ainut asia, mikä on pahempi kuin se, että koulutat työntekijäsi ja he lähtevät, on se, ettet kouluta työntekijöitäsi ja he jäävät.” 

Meiltä löytyy juuri sinulle räätälöity koulutus – tutustu tarjontaamme.
Tutustu koulutuksiimme

Matalan kynnyksen asiantuntijatukea modernin työn kysymyksiin

Modernin työn asiantuntijatukemme sopii erinomaisesti pikaisiin työnteon haasteisiin tai laajempien kokonaisuuksien kartoittamiseen.

Ota yhteyttä esimerkiksi silloin, kun ihmettelet:

-  Kuinka lisätä uusi sovellus Teamsiin?
-  Kuinka muokkaan tiedostoa yhdessä kollegani kanssa Teamsissa?
-  Miten käytän Planneria?
-  Kuinka hallitsen tiedostoja SharePointissa?

Asiantuntijatukemme kuuluu kaikille asiakkaillemme, ja sen voit tilata myös osaksi modernin työn kokonaisuuksien suunnittelua tai lisäresurssiksi työn muotoilun projekteihin.

Ratko työn pienetkin haasteet yhdessä modernin työn asiantuntijan kanssa, niin pääset nopeimmin toivottuun ja toiminnalliseen lopputulokseen!
Ota yhteyttä

Onko aika siirtyä moderniin työhön?

1.
Ota meihin yhteyttä: soita, lähetä viesti digikanavissa tai kirjoita viesti tämän sivun lomakkeella.
2.
Tutustumme yrityksesi nykytilaan ja tavoitteisiin. Pidämme kanssanne työpajan, jossa käymme läpi yrityksenne käyttämät työkalut sekä työnteon mallin, sekä niihin liittyvät tarpeet, toiveet ja kehityskohteet.
3.
Saat sinulle räätälöidyn ratkaisuehdotuksen.
4.
Työn muutos on jatkuvaa, ja pidämme tarpeen mukaan säännöllisiä työpajoja, koulutuksia ja tsekkipalavereja, joissa seuraamme kehitystä.
5.
Asiakaspalvelumme on aina vain yhden viestin tai soiton päässä, jos sinulla herää kysyttävää.

Yhteydenottolomake

Modernin työn koulutukset

Marskidata kouluttaa mm. Teamsin, tietoturvan ja ketterän tiimityön pariin.

Lue lisää

Sisäiset viestintäympäristöt

Teemme organisaatiosi sisäisestä viestinnästä helppoa, nopeaa ja hallittua. 
Lue lisää

MD valmennusohjelmat

Kun tarvitset Microsoft 365 -ympäristön käyttöönoton tueksi räätälöityä organisaatiotason valmennusta, me autamme. 
Lue lisää
Marskidata logo

Marskidata Oy

Laskutustiedot
Laskutustiedot
chevron-downarrow-downarrow-right