Marskidata logo
Marskidata logo
Ota yhteyttä

Moderni työ

Modernilla työllä tarkoitetaan digitaalisten työympäristöjen hyödyntämistä työn sujuvoittamiseksi ja yhteistyön helpottamiseksi.

Käytännössä moderni työ mahdollistaa esimerkiksi paikka- ja laiteriippumattoman työn, työtehtävien automatisoinnin ja ketterämmän tavan tehdä yhteistyötä.

Digitaalisesta työympäristöstä hyötyvät niin paikkariippumatonta tietotyötä tekevät asiantuntijat kuin fyysistä, suorittavaa työtäkin tekevät henkilöt – digitaalisuus koskettaa kaikkia.
Tutustu palveluihimme
"SSG Sahalan tavoitteena oli löytää ratkaisu, joka tekee tiedosta läpinäkyvämpää ja 
helpommin saavutettavampaa sekä edistää jokaisen työntekijän päivittäistä työtä."


LUE REFERENSSITARINA

Modernin työn palvelut

1.

Automaatioiden hyödyntäminen

Täytetäänkö yrityksessänne edelleen Excel-lomakkeita esimerkiksi HR-prosesseissa? Miten uuden työntekijän tai asiakkaan perustamisen prosessi organisaatiossanne etenee? Microsoft 365 -ympäristö mahdollistaa monet päivittäistä työtä helpottavat automaatiot.
2.

Tiedonhallinnan kehittäminen

Pääsevätkö työntekijänne käsiksi kaikkeen yrityksen tietoon etänä? Saatteko ilmoitukset esimerkiksi vanhenevista sopimuksista? Microsoft 365 ja SharePoint mahdollistavat sujuvan tiedonhallinnan. 
3.

Sisäisen viestinnän kehittäminen

Onko Teams-ympäristönne jonkun hallinnassa? Syntyykö uusia tiimejä kuin sieniä sateella? Microsoft 365-ympäristö voidaan muotoilla liiketoimintaa tukevaksi kokonaisuudeksi, jonka keskiössä on turvallinen tiedonhallinta ja vuorovaikutteinen sisäinen viestintä.
4.

Digiosaamisen kehittäminen

Onko teillä käytössä Microsoft 365 -ympäristö? Osaavatko tekijänne käyttää esimerkiksi Planneria, ToDo:ta, Formsia tai WhiteBoardia? Maksatteko turhaan esimerkiksi kyselytyökalun lisensseistä? Microsoft 365  pitää nykyisin sisällään monia hyödyllisiä työkaluja. Tulee vain varmistaa, että kaikki osaavat näitä työkaluja käyttää.  
"TOIMIVA SISÄINEN VIESTINTÄ RAKENTUU TARKOITUKSENMUKAISESTA YMPÄRISTÖSTÄ, OSAAMISEN KEHITTÄMISESTÄ JA YHTEISISTÄ PELISÄÄNNÖISTÄ."
Toteutamme kaikki Microsoft 365 -kehitysprojektit yksilöllisesti asiakkaan tarpeisiin perustuen. Katsomme sisäistä viestintää ihmislähtöisesti, liiketoiminnan ja kulttuurin kehittämisen näkökulmista.
Ota yhteyttä
"TEHTÄVÄMME ON POISTAA TEKNOLOGIAN KÄYTTÖÖN LIITTYVIÄ EPÄVARMUUKSIA JA TOIMIA ASIAKKAIDEMME MUUTOSJOHTAMISEN TUKENA. "

Moderni työ

Moderni työ helpottaa yhteistyötä ja mahdollistaa esimerkiksi työtehtävien automatisointia. Niin paikkaan sidottu, kuin paikka- ja laiteriippumaton työkin vaatii moderneja työkaluja. Laitetaan yhdessä teidän Microsoft 365 -ympäristönne kuntoon. 
Ota yhteyttä

Asiakkaitamme ovat kaiken kokoiset yritykset ja julkishallinnon organisaatiot. 
Tutustu referensseihin:

Onko aika siirtyä moderniin työhön?

1.
Ota meihin yhteyttä: soita, lähetä viesti digikanavissa tai kirjoita viesti tämän sivun lomakkeella.
2.
Tutustumme yrityksesi nykytilaan ja tavoitteisiin. Pidämme kanssanne työpajan, jossa käymme läpi yrityksenne käyttämät työkalut sekä työnteon mallin, sekä niihin liittyvät tarpeet, toiveet ja kehityskohteet.
3.
Saat sinulle räätälöidyn ratkaisuehdotuksen.
4.
Työn muutos on jatkuvaa, ja pidämme tarpeen mukaan säännöllisiä työpajoja, koulutuksia ja tsekkipalavereja, joissa seuraamme kehitystä.
5.
Asiakaspalvelumme on aina vain yhden viestin tai soiton päässä, jos sinulla herää kysyttävää.

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Marskidata logo

Marskidata Oy

SaapumisohjeetLaskutustiedot
SaapumisohjeetLaskutustiedot

SaapumisohjeetLaskutustiedot
chevron-downarrow-downarrow-right