Matalan kynnyksen modernin työn asiantuntijatuki sopii pikaisesti apua arjen haasteisiin etsivälle tai laajempien kokonaisuuksien kartoittamiseen.

Ota yhteyttä esimerkiksi silloin, kun ihmettelet:
– Kuinka lisätä uusi sovellus Teamsiin?
– Kuinka muokkaan tiedostoa yhdessä kollegani kanssa Teamsissa?
– Miten käytän Planneria?
– Kuinka hallitsen tiedostoja SharePointissa?

Asiantuntijatukea voidaan tilata myös osaksi modernin työn kokonaisuuksien suunnittelua tai lisäresurssiksi työn muotoilun projekteihin.

Yritysten ei kannata opetella Microsoft 365 -ympäristön käyttöä itsenäisesti. Aikaa kuluu huomattavasti enemmän kuin luotettavan kumppanin kanssa ja lopputulos ei välttämättä hyödynnä ympäristön tarjoamia mahdollisuuksia niin hyvin kuin mahdollista. Tällöin paljon työn tehostamiseen liittyviä ominaisuuksia jää hyödyntämättä, vaikka niistä maksaa lisenssien mukana.

Kun arjen haasteita ratkotaan yhdessä modernin työn asiantuntijan kanssa, päästään nopeammin toivottuun toiminnalliseen lopputulokseen. Teknologioiden tulee tukea inhimillisiä vahvuuksia ja yritysten liiketoiminnan tavoitteita.

Asiantuntijatuessa olemme esimerkiksi ohjanneet asiakasta modernin SharePointin käytössä ja Teamsin käyttöönotossa. Suosittelemme tutustumaan myös koulutustarjontaamme ja työpajoihin. Modernin työn pelikirjan avulla sekä osallistetaan ja sitoutetaan henkilökunta muutokseen, että mahdollistetaan valmis perehdytysmateriaali myös tuleville työntekijöille.