MD Turva 365 -palvelulla laitamme yrityksenne tietoturvan kerralla kuntoon. Palvelu on kokonaisvaltainen ja keskitetysti hallittava ratkaisu yritystiedon turvaamiseen ja hallitsemiseen.

MD Turva 365 -palvelussa Marskidata kartoittaa workshopissa asiakkaan IT-ympäristön nykytilan uhkien ja vaatimustenmukaisuuden selvittämiseksi. Kartoituksen pohjalta määrittelemme asiakaskohtaiset toimenpiteet ja huolehdimme niiden käyttöönotosta. Kartoituksen jälkeen Marskidata huolehtii asiakkaan Microsoft 365 –ympäristön ylläpidosta ja seurannasta. MD Turva 365 -palvelu sisältää Microsoft 365 lisenssit, tukipalvelut ja kattavan raportoinnin. 

Tunnistaudu vahvasti sekä suojaa ja luokittele tietosi

Vahva tunnistautuminen, eli MFA antaa lisäturvaa, mikäli esimerkiksi sähköpostin salasana saadaan kalasteltua käyttäjältä. Tällöin perinteisen käyttäjätunnus-salasana yhdistelmän lisäksi tulee tehdä lisävarmenne. Tässä suosituimmat tavat ovat kertakäyttöinen numerokoodi tekstiviestillä tai mobiilisovelluksella.  Tiedon luokittelun avulla saamme businesskriittiset-, sisäiset- ja asiakasdatat eroteltua kiinteästi esimerkiksi dokumenttipohjiin. Luokittelun avulla määrittelemme kullekin datalle omanlaiset käyttöoikeudet, esimerkiksi jatkolähetyksen eston, tulostamisen eston ja lataamisen estonKäyttöoikeudet tarkastetaan reaaliaikaisesti, joten lukituilla tunnuksilla ei voida käsitellä yritysdataa. 

Suojaudu sähköpostin uhilta ja lähetä salattua sähköpostia

Sähköpostien liitetiedostot ja linkit skannataan Office 365 ATP -palvelulla ennen kuin käyttäjä avaa ne. Näin estetään haitallisten tiedostojen ja linkkien vaikutukset käyttäjän toimenpiteistä huolimatta (esimerkiksi tuntemattoman linkin avaaminen). Sähköpostin salauspalvelu tarjoaa mahdollisuuden suojata viestit oletusarvoa tehokkaammin lähettäjän ja vastaanottajan välillä. DLPominaisuus tunnistaa arkaluonteisen informaation, kuten esimerkiksi Suomen passi-, hetu tai kansainvälisen luottokorttinumeron Microsoft 365 ympäristöstä. Tämä ehkäisee tietovuotoriskiä, jos käyttäjä jakaa arkaluontoista dataa yrityksen sisällä tai yrityksen ulkopuolelle. 

Palauta tietosi tarvittaessa

Microsoft 365 ei sisällä perinteistä varmuuskopiointia pilviympäristön tiedostoista. Esimerkiksi käyttäjän vahingossa poistamat sähköpostit, yrityksestä poistuneen työntekijän vanhat tallenteet tai sähköpostitilin vahingoittumisessa kadonnut tieto ovat hyviä esimerkkejä tilanteista, jotka voidaan pelastaa pilvivarmistuksella. Määritämme Microsoft 365 palvelussa oleville tiedoille varmistuksen käyttöön sähköpostin, SharePointin ja OneDriven osalta. Työaseman fyysinen varmistus on toteutettavissa optiona olevalla MD Varmistuspalvelulla. 

Ota yhteyttä tukeemme, me pidämme sinut ajan tasalla

MD Turva 365 -asiakkaidemme apuna on Marskidatan palveleva HelpDesk ja siellä tutut marskilaiset. Marskidatalla asiakkuutta hoitaa aina oma Account Manager, joka myös raportoi MD Turva 365 -palvelusta asiakkalle.

MD Turva 365 palvelun lisäksi suosittelemme seuraavia lisäpalveluita:  

Mobiililaitehallinnan toteutus

Mobiililaitehallinta mahdollistaa organisaatiolle sen käyttäjien työssään hyödyntämien mobiililaitteiden keskitetyn hallinnan. Palvelun toteutukseen käytämme pilvipohjaista Microsoft Intunea. Intunen avulla voimme hallita yrityksen laitteita, niissä käytettävää dataa sekä sovellukset, joilla dataa käytetään.  

Palvelun avulla varmistamme, että käytettävät laitteet täyttävät yrityksen vaatimustason tietoturvan osalta ja tarvittaessa voimme poistaa etänä laitteen sisältämän organisaatiota koskevan datan. Käyttöönoton jälkeen asiakas voi jatkaa palvelun ylläpitoa Marskidatan tarjoamana jatkuvana palveluna tai vaihtoehtoisesti oman organisaationsa resurssien puitteissa. 

Koulutuspalvelut 

Marskidata tarjoaa koulutuksia Microsoftin työkaluihin. Koulutuspalvelujen avulla tarjoamme ajantasaista tietoa, kuinka hyödyntää Microsoftin alati kehittyvien palvelujen tarjontaa tehokkaasti ja tuottavasti. Usein näitä uusia palveluja ja toiminnallisuuksia on mahdollista hyödyntää jo nykyisillä lisensseillä. Koulutuksen sisältö ja toteutustapa voidaan räätälöidä asiakaskohtaisesti 

 Tiedostojen siirto SharePointiin 

Kartoitamme asiakkaan yritysdatan nykyisen sijainnin ja siirrämme datan helposti saataville SharePointiin. Määrittelemme uuden rakenteen, siirrettävän datan ja mahdolliset uudet käyttöoikeudet.

Lue lisää MD Turva 365 -palvelusta.