MD All Printillä tulostat niin paljon kuin jaksat, mutta maksat joka kuukausi saman, kiinteän maksun. Tulostuskustannusten budjetointi on helppoa eikä tulostusmäärien vahtimiseen tarvitse käyttää resursseja.

MD All Print on ainutlaatuinen, kiinteähintainen tulostamisen palvelu. Se tuo helppoutta budjetointiin ja poistaa huolet tulostettujen sivujen määrästä. Usein yrityksen tulostuskustannukset vaihtelevat kuukausittain paljonkin. MD All Printin ansiosta yrityksellesi ei aiheudu sivuperusteisen hinnoittelun aiheuttamaa vaihtelua ja yllätyksiä tulostuskustannuksissa.

Värin käytöllä erottaudut

Laadukkaat väritulosteet ovat digimaailman erottautumistekijä. MD All Print -palvelussa ei ole käyttörajoituksia tulostusvolyymien suhteen, joten voit huoletta tulostaa laadukkaita väritulosteita.

Me Marskidatalla ajattelemme MD All Print -palvelua yhtenä osana huolettoman tulostamisen kokonaisuutta. Rakennamme tulostuspalvelukokonaisuuden aina yrityksesi tarpeisiin optimoidulla laiteympäristöllä ja rakennamme palveluun juuri niitä osa-alueita, jotka palvelevat henkilöstöäsi parhaiten. Päivittäistä työntekoa helpottavat esimerkiksi ennakoiva huoltopalvelu, automaattiset väriainetoimitukset ja monipuolinen tulostuksenhallintaohjelmisto.

MD AllPrint -palvelu sisältää laitteen, määritellyt lisälaitteet sekä rajattoman* määrän värillisiä tai mustavalkoisia kopioita, tulostuksia ja skannauksia.

*Canon Inc. määrittelemän laitekohtaisen maksimitulostusmäärän ylittyessä lisäveloitus 50% kuukausiveloituksesta.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistanne tarkemmin!