Suunnitelmallisella tulostamisella säästöjä ja turvallisuutta

Tulostimia, skannereita, värikasetteja tarvitaan melkeinpä joka toimistossa. Monesti yritykset hankkivat yksittäisiä laitesopimuksia sitä mukaa, kun yritys kasvaa ja tarpeita ilmenee. Yhtäkkiä käsissä voi olla kallis ja vaikeasti hallittava kokonaisuus, jonka ylläpito vaatii turhaa vaivannäköä. Marskilla katsomme tulostamista kokonaisuutena, joka suunnitellaan niin, että se palvelee nykytarpeita mutta mukautuu myös tulevaisuuden tarpeisiin joustavasti.

Marskille voit ulkoistaa kaiken tulostamiseen liittyvän niin pitkälle, ettei sinun tarvitse tehdä juuri muuta kuin painaa ”Print”. Meiltä saat kilpailukykyiseen hintaan yrityksesi tarpeisiin optimoidun laiteympäristön, palvelut tulostuksen hallintaan, ylläpitoon ja tukeen, ennakoivan huollon, värikasettien automaattisen toimituksen – tietoturvaa unohtamatta.

Monissa toimistoissa tärkeät asiat ovat edelleen vain paperimuodossa, vaikka tarjolla olisi turvallisempia ja toimivampia ratkaisuja.  On arvioitu, että vuoteen 2020 mennessä yli 1,5 miljardin ihmisen tietoja on joutunut vääriin käsiin ja että 24 % tietovuodoista liittyy paperiasiakirjoihin. (Lähde: IDC FutureScape: Worldwide IT Security Products and Services 2016 Prediction & Beazley plc, 2014)

MD Tulostuspalvelu

MD Tulostuspalvelu on avaimet käteen -periaatteella toimiva, kattava palvelu, joka sisältää sekä tulostuksen hallinnan että ylläpito- ja tukipalvelut. Palvelu rakennetaan asiakkaan tarpeisiin optimoidulla laiteympäristöllä.

Tulostuksen hallinta kattaa ennakoivan huollon automaattiset mittarilukemat, väriainetoimitukset sekä laitteen ohjelmistojen ja verkkoasetusten päivitykset. Optiona tulostuksenhallintaohjelmisto (uniFLOW) raportointiin ja seurantaan turvatulostus- ja älyskannaustoiminnot. MD Tulostuspalvelun ylläpito- ja tukipalvelut sisältävät nopean ja palvelevan HelpDesk-tuen ja huollon.

Turvallinen tulostaminen

Marskidatalla huomioimme tulostusympäristöihin liittyvät tietoturvariskit. Tulostusympäristössä liikkuu jatkuvasti luottamuksellista tietoa, joten sen tietoturvasta huolehtiminen on erittäin tärkeää. Yleisimmät riskit toimiston tietoturvaan liittyen ovat:

1. Tulostusympäristön tietoturva, verkon tietoturva
2. Toimistoteknologian tietoturva
3. Käyttäjien tunnistautuminen tulostinlaitteelle
4. Turvallinen tulostusteknologia
5. Dokumenttien suojaaminen elinkaaren joka vaiheessa
6. Datan hallinta laitteessa koko laitteen elinkaaren ajan
7. Tiedon sijainti tulostusympäristössä
8. Tietovuotojen ehkäisy myös dokumenttitasolla

MarskiDatan tarjoamat Canonin monikerroksiset tietoturvaratkaisut auttavat suojaamaan laitteelle tallennetut ja sille siirrettävät arkaluontoiset tiedot tehokkaasti! Olemme asiantuntijoita myös EU:n tietosuoja-asetuksen GDPR:n osalta.