Marskidata logo
Marskidata logo
Ota yhteyttä
asiakastarina

Arbonaut valitsi Marskidatan tietoturvansa vahvistajaksi

– Minulla on yksi pääkontaktihenkilö Marskidatalla ja saan sovittua kaiken hänen kanssaan ilman ylimääräisiä kokouksia. Yhteistyö on nopeaa ja helppoa. Tuntuu, kuin olisimme samassa tiimissä, kertoo Markus Vihavainen, IT specialist Arbonautilla.
Lue asiakastarina

Arbonaut on metsien digitalisointiin erikoistunut yritys, joka kuvantaa ja mallintaa metsiä. Yritys tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi tietoa metsien kunnosta ja simuloi metsäpalojen leviämistä metsänhoidon tueksi. Asiakkaina on niin yksityisiä metsänomistajia kuin julkisia tahoja – toiminnan tehokkuus ja tietoturva ovat avainasemassa.

Kokonaisvaltainen ratkaisu suojaa sekä laitteita että käyttäjiä

Lisenssien umpeutuminen toi verkon ja tietoturvan parantamisprojektin ajankohtaiseksi Arbonautilla. Kun tarpeen laajuutta kartoitettiin, yrityksessä mietittiin, että IT-kumppanin tulisi pystyä tarjoamaan kattava kokonaisratkaisu. Yhteistyötä oli tehty jo aiemmin Marskidatan kanssa ja Arbonautilla oltiin tyytyväisiä sen sujuvuuteen.

– Kun aiemman palomuurin lisenssi oli päättymässä, vertailimme useita toimittajia, mutta päädyimme jatkamaan Marskidatan kanssa, kertoo Markus Vihavainen, IT specialist Arbonautilla.

– Heidän kykynsä vastata yhteydenottoihin nopeasti ja tarjota henkilökohtaista palvelua on ollut merkittävä syy pitkäaikaiseen yhteistyöhön.

Arbonaut sai Marskidatalta kokonaisvaltaisen, moniuloitteisen verkko- ja tietoturvapalvelun, suojatun ja turvatun ympäristön sekä päivitetyt ja nykypäivän vaatimusten mukaiset laitteet ja tietoturvan maksimiteholla varustettuina.


Verkko- ja tietoturvan tason nosto takaa, ettei liiketoiminta pysähdy teknisten ongelmien tai tietoturvauhkien vuoksi.

Turvattu liiketoiminta tietoturvatason noston kautta

Marskidatan tarjoama ratkaisu oli juuri sitä, mitä Arbonaut haki: kokonaisvaltainen verkko- ja tietoturvapalvelu, joka suojaa sekä laitteita että käyttäjiä.

Arbonautille toteutettu hanke keskittyikin pääosin tietoturvatason nostoon. Ratkaisuun kuuluivat esimerkiksi tietoturvalisenssien käyttöönotto, kahdennetut palomuurit ja tietoturvaohjelmistolla suojatut palvelimet ja päätelaitteet. Käyttötukipalvelu ja IT-kumppanuus jatkuvat vielä projektin jälkeenkin.

Ratkaisun lopputuloksena Arbonaut saavutti huomattavan parannuksen tietoturvaansa. Yrityksen verkko- ja tietoturvan taso nostettiin uudelle tasolle takaamaan, ettei toiminta pysähdy teknisten ongelmien tai tietoturvauhkien vuoksi. Marskidatan tarjoama läpinäkyvyys ja hallittavuus antaa Arbonautille paremmat valmiudet reagoida mahdollisiin uhkiin nopeasti ja tehokkaasti.

Sujuvaa yhteistyötä – ratkaisut toimitettiin aikataulussa

Marskidatan asiantuntijoiden saatavuus ja valmius auttaa joka askeleella on tehnyt yhteistyöstä paitsi tehokasta, myös miellyttävää. Marskidata onnistui myös pysymään hyvin lisenssien vaatimassa aikataulussa – päivitysprojekti valmistui jopa hieman etuajassa, mikä vähensi stressiä entisestään.

– Minulla on yksi pääkontaktihenkilö Marskidatalla ja saan sovittua kaiken hänen kanssaan ilman ylimääräisiä kokouksia. Yhteistyö on nopeaa ja helppoa. Välillä työskentelemme tiiviisti yhdessä ja tuntuu jopa kuin olisimme samaa tiimiä, kertoo Vihavainen.

– Kuitenkin saamme tarvittaessa erikoisosaamista käyttöömme laajemminkin. Marskidatan kautta olen päässyt myös tapaamaan valmistajien edustajia, joilta olen saanut hyvää näkemystä meidän omien visioiden toteuttamiseen, Vihavainen toteaa.

– Suosittelisin Marskidataa muille yrityksille, jotka arvostavat korkeatasoista tietoturvaa ja hakevat mutkatonta asiantuntijuutta. Uskon, että saamme tulevatkin tietotekniset tarpeemme hoidettua Marskidatan kanssa, sillä kaikki on sujunut saumattomasti.

Kiinnostuitko kattavista IT-ratkaisuistamme? Ota yhteyttä, olemme täällä sinua varten!

1.
Ota meihin yhteyttä lomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla.
2.
Käydään yhdessä läpi IT-tuen ja laiteratkaisuiden tarpeesi. Kartoitamme nykytilanteesi esimerkiksi ohjelmistojen, päätelaitteiden, tietoturvan tai työn tehostamisen näkökulmasta.
3.
Annamme sinulle sopivan ratkaisuehdotuksen.  Toimitamme tarvitsemasi laitteet ripeästi, ja palvelumme käynnistyy nopeasti sopimuksen jälkeen.
4.
Me palvelemme myös silloin, kun kaikki toimii hyvin – olemme vain yhden yhteydenoton päässä.

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Olemme täydellinen palveluntarjoaja yrityksesi kaikkiin IT-ratkaisuihin

IT-kumppani

Tarjoamme kaikki ne IT-ratkaisut, mitä yrityksesi tarvitsee tehokkaaseen, älykkääseen ja paikkariippumattomaan työskentelyyn.
Lue lisää

Tulostusratkaisut

Tulostuspalvelu kiinteällä kuukausihinnalla, avaimet käteen -ylläpidolla ja parhailla Canon-laitteilla.
Lue lisää

Moderni työ

Ota kanssamme haltuun modernin työn kokonaisuus, kuten pilvisovellukset, digityökalut ja koko työtavan ketterä muutos.
Lue lisää
Marskidata logo

Marskidata Oy

SaapumisohjeetLaskutustiedot
SaapumisohjeetLaskutustiedot

SaapumisohjeetLaskutustiedot
chevron-downarrow-downarrow-right