Kuopiolainen Sähköhuolto Tissari keskitti it-tukipalvelut Marski Datalle


Aiempi hyvin sujunut yhteistyö monitoimilaitteiden ja työasemien osalta johti siihen, että SHT otti käyttöön Marski Datan IT-ylläpito- ja valvontapalvelut palvelimille ja työasemille. Tämä mahdollisti entistä paremmin asiakkaan keskittymisen omaan liiketoimintaansa. Aikaisempi ikääntynyt palvelinkanta uusittiin ja asiakkaan laitteiden moitteettoman toiminnan varmistamiseksi käyttöön otettiin Marski Datan varmistuspalvelu sekä kattava virustorjunta. Samassa yhteydessä yrityksen sähköistä dokumentinhallintaa uudistettiin asentamalla jouhevan toiminnan mahdollistava ohjelmisto ja allekirjoitusalustat.

Lähtötilanne: Tarve uusia ikääntynyt palvelinkanta sekä halu keskittää it-tukipalvelut Marski Datalle.

Mitä tehtiin: Marski Data toimitti ja asensi uudet DELL -palvelimet sekä huolehti niiden varmistuksesta. Asiakkaan palvelimien ja työasemien toiminnasta huolehtii Marski Datan IT-ylläpitopalvelu, valvontapalvelu ja virustorjuntapalvelu.


Sähköhuolto Tissari on tarjonnut asiakkailleen ammattitaitoista sähköhuoltoa jo vuodesta 1980 lähtien. SHT tekee sähkötyökoneiden huoltoa ja korjauksia sekä myy ammattilaisten sähkötyökaluja vaativiin olosuhteisiin. SHT Oy:llä on toimipisteet Kuopiossa ja Vantaalla. Yrityksen liikevaihto on noin 3 miljoonaa euroa.
Kysy lisää asiantuntijoiltamme   » ota yhteyttä