Marskidata logo
Marskidata logo
Ota yhteyttä

Tietoturva

Pidämme huolen, että yrityksesi tietoturva on ajan tasalla, eivätkä liiketoimintasi kannalta tärkeät tiedot joudu vääriin käsiin. Tuomme tietoturvaosaamisemme niin yksittäisten tietokoneiden, yrityksesi palvelimen kuin etäyhteyksienkin tasolle.
Tutustu palveluihimme
1.

Päätelaitteiden ja palvelimien tietoturva

Suojaamme päätelaitteesi ja palvelimesi nykyaikaisilla markkinajohtajien tietoturvaratkaisuilla (EDR/XDR).
2.

Microsoft 365 -tietoturva

Liiketoimintasi nojaa M365-palveluihin, joten on äärimmäisen tärkeää huolehtia sen oikeaoppisesta suojaamisesta. Riittävän suojaustason ylläpitäminen vaatii systemaattisista seuraamista ja kehittämistä. Siihen meiltä löytyy oikeat osaajat.
3.

Verkon tietoturva

Turvallinen ja luotettava verkko toimii IT-infrasi perustana. Oli kyseessä sitten toimistoverkko, konesaliverkko tai vaikka SD-WAN-toteutus niin meiltä löytyy oikeat ratkaisut.
4.

Tietoturvakartoitukset ja -testit

Jotta voit kehittää tieturvasi tasoa, täytyy ensin ymmärtää nykytilanne. Tietoturvakartoitus antaa sinulle selkeän kuvan nykytilanteesta sekä mahdollistaa systemaattisen kehityksen juuri niillä osa-alueilla, missä sitä eniten tarvitaan.
5.

Havainnointi ja reagointipalvelut 24/7 

Kyberhyökkäys yritystäsi kohtaan voi tapahtua milloin vaan. MDR-palvelut ovat erittäin kustannustehokas ratkaisu, jolla saadaan yrityksesi käyttöön maailmanluokan osaamista uhkien havainnoinnista ja torjunnasta 24/7 vuoden jokaisena päivänä.
6.

Hallinnollinen tietoturva

Hallinnollinen tietoturva on yrityksesi perusta, oli työpöydälläsi sitten NIS2, GDPR, tietoturvapolitiikka, riskienhallintasuunnitelma tai jatkuvuussuunnitelma. Hallinnollisessa tietoturvassa määritellään, asetetaan ja luodaan tarvittavat politiikat ja säännöstöt, sekä sovitaan toimitavat. 
60 %

työikäisistä

tekee etätöitä vähintään 4 päivää viikossa, joten tietoturvatoimenpiteiden tulee ulottua
myös toimiston ulkopuolelle. 
(Lähde: Työelämägallup 2021)
60 +

ammattilaista

IT-alan huipulta palveluksessasi.
1-5000

loppukäyttäjälle

sopivat tietoturvapalvelut.
100 %

ketterää palvelua

Elämme kuin opetamme, ja palvelemme sinua perheyrityksen arvoilla ja kasvoilla.

Tietoturvapalvelut suojaavat liiketoimintasi

Verkkovakoilu, sähköpostihuijaukset ja haittaohjelmat ovat IT-alan arkea. Tietoturvariskit ovat kasvaneet etätyön yleistyessä, mutta kaikki tietotekniikan käyttäjät eivät edelleenkään ole riittävän tietoisia erilaisista uhkista. 

Erityisesti etätyöskentely lisää tietoturvariskiä, kun kotitoimistolla IT-osaaja ei istukaan viereisellä työpisteellä eikä kollegalta ole mahdollista kysyä mielipidettä epäilyttävän sähköpostin klikkaamisen suhteen. Verkkorikolliset tietävät, että työntekijät ovat yksin, eikä kaikkia etäyhteyksiä ole suojattu asiaankuuluvalla tavalla. 

Testaamme yrityksesi tietoturvavalmiudet ja ehdotamme tarvittavia toimenpiteitä, joiden avulla suojaat liiketoimintasi kannalta tärkeät välineet ja tiedostot. Haluamme, että työskentely-ympäristö on yhtä turvallinen niin etätyössä kuin yrityksesi tiloissakin.
Ota yhteyttä

Tietoturvatarpeet muuttuvat laitteiden ja laiteympäristöjen mukaan

Jotta voit keskittyä ydinliiketoimintasi hoitamiseen, asiantuntijamme pitävät huolen yrityksesi tietoturvariskien minimoimisesta. Voit luottaa, että etsimme juuri sinun yrityksellesi parhaiten sopivat tuotteet. 

Kauttamme ostat niin yksittäisen läppärin ajantasaisella virustorjunnalla kuin kokonaisvaltaisen virustorjuntapalvelunkin organisaatiosi tarpeisiin. 

Keskenään synkronoituvat, saman tietoturvavalmistajan päätelaitesuojaustuotteet ja palomuurilaitteet edustavat nykyaikaista, kokonaisvaltaista suojausta. Tällaisissa järjestelmissä eri tuotteet varoittavat toisiaan havaitusta uhkasta. Olemme kuitenkin tottuneet, että yrityksen sisällä laite- ja päätelaitetietoturvatasot vaihtelevat huomattavasti, ja monesti nämä ovat kokonaan päivittämättä nykyaikaiselle tasolle. Tällöin autamme sinua tunnistamaan tietoturvan näkökulmasta heikoimmat lenkit ja tehostamaan niiden suojausta. 

Me opastamme ja kerromme vaihtoehdoista, sinä valitset mitkä palveluistamme ovat sinulle sopivia.
Ota yhteyttä

NIS2-direktiivi – uhka vai mahdollisuus?

NIS2:n tarkoituksena on vastata nykypäivän muuttuneeseen kybertoimintaympäristöön ja parantaa vaadittavilla toimilla koko EU:n turvallisuudentasoa.  NIS2:n yksi tavoite on mm. selkeyttää ja resursoida entistä paremmin yritysten tietoturvastrategioita, ja tätä kautta direktiivi onkin enemmän mahdollisuus kuin uhka myös yrityksille itselleen.

NIS2 pähkinänkuoressa:

  • Asettaa vähimmäistoimenpiteet kyberturvallisuuden varmistamiseksi ja ottaa huomioon myös fyysisen turvallisuuden, esim. fyysiset resurssit ja infrastruktuurin.
  • Asettaa tiukat vaatimukset poikkeamien raportoinnille ja organisaatioiden ilmoitusvelvollisuudelle häiriö- ja läheltä piti -tilanteista viranomaisille ja sidosryhmille
  • Yritysten ja organisaatioiden johtajien tulee ottaa velvoitteista kokonaisvastuu, sekä hankkia tarvittava koulutus
Lisää tietoa aiheesta.
Oletko valmis NIS2-direktiiviin?

Haluatko, että huolehdimme tietoturva-asioistasi puolestasi? Ota yhteyttä!

1.
Ota meihin yhteyttä lomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla.
2.
Käydään yhdessä läpi tietoturvatarpeet. Kartoitamme tilanteesi mm. laitekohtaisen tietoturvan, palvelinympäristön sekä tarvittavien etäyhteyksien osalta.
3.
Annamme sinulle sopivan ratkaisuehdotuksen.  Voit ostaa esimerkiksi pelkän laitteen virustorjunnalla tai jatkuvan virustorjuntapalvelun yrityksellesi.
4.
Me palvelemme myös silloin, kun kaikki toimii hyvin – olemme vain yhden yhteydenoton päässä.

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
IT-KUMPPANI

Olemme kokonaisvaltainen IT-palveluiden tarjoaja yrityksellesi

Tutustu myös muihin IT-palveluihimme!
Lue lisää

Olemme täydellinen palveluntarjoaja yrityksesi kaikkiin IT-ratkaisuihin

IT-kumppani

Tarjoamme kaikki ne IT-ratkaisut, mitä yrityksesi tarvitsee tehokkaaseen, älykkääseen ja paikkariippumattomaan työskentelyyn.
Lue lisää

Tulostusratkaisut

Tulostuspalvelu kiinteällä kuukausihinnalla, avaimet käteen -ylläpidolla ja parhailla Canon-laitteilla.
Lue lisää

Moderni työ

Ota kanssamme haltuun modernin työn kokonaisuus, kuten pilvisovellukset, digityökalut ja koko työtavan ketterä muutos.
Lue lisää
Marskidata logo

Marskidata Oy

SaapumisohjeetLaskutustiedot
SaapumisohjeetLaskutustiedot

SaapumisohjeetLaskutustiedot
chevron-downarrow-downarrow-right