Tulostamisen palvelut

Tulostamisen kokonaisvaltaiset palvelut

MD Tulostuspalvelu on avaimet käteen -periaatteella toimiva, kattava palvelu, joka sisältää sekä tulostuksen hallinnan että ylläpito-ja tukipalvelut. Palvelu rakennetaan asiakkaan tarpeisiin optimoidulla laiteympäristöllä.

Tulostuksen hallinta kattaa ennakoivan huollon automaattiset mittarilukemat, väriainetoimitukset sekä laitteen ohjelmistojen ja verkkoasetusten päivitykset. Optiona tulostuksenhallintaohjelmisto (uniFLOW) raportointiin ja seurantaan turvatulostus-ja älyskannaus-toiminnot. MD Tulostuspalvelun ylläpito- ja tukipalvelut sisältävät nopean ja palvelevan HelpDesk-tuen ja huollon.

MD AllPrint on laajennettu tulostamisen kokonaispalvelu, kiinteällä hinnalla.

Tulosta niin paljon kuin haluat, värillisenä tai mustavalkeana, kiinteällä hinnalla. Palvelu kattaa ennakoivan huollon automaattiset mittarilukemat, väriainetoimitukset sekä laitteen ohjelmistojen ja verkkoasetusten päivitykset. Optiona tulostuksenhallintaohjelmisto (uniFLOW) raportointiin ja seurantaan turvatulostus-ja älyskannaus-toiminnot. MD Tulostuspalvelun ylläpito- ja tukipalvelut sisältävät nopean ja palvelevan HelpDesk-tuen ja huollon.

Miksi tulostamisen palvelut kannattaa ulkoistaa?

+ Investoinnin maksimaalinen hyödyntäminen (laitteet, palvelut)
+ Kustannusten ennakoitavuus ja budjetoinnin helppous
+ Ei käyttörajoituksia tulostusmäärien suhteen
+ Ennustettava kiinteä kk-maksu
+ Ennakoiva etähuolto ja HelpDesk
+ Palvelutaso 98% käytettävyys
Kysy lisää asiantuntijoiltamme   » ota yhteyttä