Marskidata logo
Marskidata logo
Ota yhteyttä

Älykäs tulostus-, skannaus- ja digitointipalvelu yrityksille

Tulostuspalvelu kiinteällä kuukausihinnalla, avaimet käteen -ylläpidolla ja parhailla Canon-laitteilla.
Tutustu palveluihimme
1.

Toimistotulostaminen

Moderni toimistotulostaminen tarkoittaa tarpeeseen soveltuvia laitteita ja sovelluksia sujuvasti palveluna, ilman kiinteää sopimusaikaa. Lue lisää monitoimilaitteista tai tulostamisesta palveluna.
2.

Arvotulostaminen

Laadukas ja erottuva printti puhuttelee kohderyhmääsi samaistuttavasti. Automaatiota hyödyntävät ratkaisumme mahdollistavat mm. mobiili-, pilvi- ja suurkuvatulostamisen palvelut.
3.

Digitointi ja skannaus

Korkealaatuinen digitointi muuttaa yrityksenne tärkeimmät dokumentit helposti luettavaan ja luokiteltavaan sähköiseen muotoon. Lue lisää digitointipalveluistamme.
Voit automatisoida liiketoimintasi prosesseja siirtämällä skannatut dokumentit ja asiakirjat muihin digijärjestelmiin. Lue lisää dokumenttien hallinnasta.
4.

Suurkuvatulostaminen

Hoida myymälämainonnan materiaalit, bannerit, julisteet, tekniset kuvat ja muut laadukkaat printtimateriaalit sinulle sopivassa koossa ja materiaalissa. Lue lisää suurkuva- ja ammattitulostusratkaisuistamme.
5.

Automatisoitu ylläpito

Hoidamme puolestasi asennuksen, materiaalien täytöt ja huollot. Asiakaspalvelumme on vain yhden soiton päässä. Lue lisää ylläpitopalvelustamme.
6.

Kustannustehokas

Jos haluat pysyä kärryillä kuluista ja budjetista, niin kiinteähintainen palvelu on sinulle oikea vaihtoehto. Lue lisää tulostamisesta palveluna.
100 %

perheyritys

Sinua palvelevat esimerkiksi Niko, Jani ja Teemu kasvottomien sähköpostien sijaan.
40

vuotta

kokemusta ICT-palveluista.
30 %

säästöä

tulostuskustannuksiin hallitun tulostuspalvelun kautta.
1500 +

asiakasyritystä

niin yksinyrittäjien, pörssiyhtiöiden kuin julkishallinnon kentältä.

Ylläpitopalvelumme huolehtii käytön helppoudesta

Voit hallita tulostamista kaikkialla siellä, missä teetkään töitä! Palvelumme toimii yhtä helposti mobiilissa, PC:llä, toimistolla kuin etätöissäkin. Teknistä osaamista et tarvitse, sillä me hoidamme ylläpidon ja tarvittaessa vaikka materiaalien täytön.

Älykkäät laitteemme ennakoivat omat huoltotarpeensa, ja ilmoittavat esimerkiksi värien ja paperien loppumisesta tai huollon tarpeesta meille. Kun uusia päivitystarpeita tulee, saamme niistä automaattiset ilmoitukset ja otamme asian käsittelyyn saman tien. Tilanteen mukaan joko System Specialist tai uudet värin saapuvat teille pikapuoliin.
Ota yhteyttä

Käytä aikasi tehokkaasti – tulostuspalvelu 2020-luvun yrityksille ja organisaatioille

Saat meiltä tulostuksen hallinnan, ylläpidon ja huollon palvelut avaimet käteen -periaatteella. Palvelumme sisältää kaiken, mitä tarvitset korkealaatuiseen tulostamiseen: laitteet, määritellyt lisälaitteet sekä luonnollisesti tarvittavan määrän kopioita, tulostuksia ja skannauksia.

Työpäivän aikana sinulla on varmasti tärkeämpiä ajankäytön kohteita kuin tulostamisen hallinta. Siksi olemme älykkään tulostamisen asiantuntijoita, jotta sinun yrityksesi ei tarvitse olla. Kun tulostuspaketti on kunnossa, te voitte keskittyä siihen, mitä parhaiten osaatte

Ratkaisumme joustaa tarpeidesi mukaan. Voit integroida tulostetut ja skannatut tiedot helposti jo käytössänne oleviin toimistojärjestelmiin, kuten Microsoft SharePointiin, OneDriveen ja Googleen.

Helppokäyttöisyys on palvelumme avainsana. Palvelu kulkee mukanasi mobiilissa ja etätöissä, ja on yhtä kätevä hallita yksin tai tiimin kanssa. Automatisoidut asetukset tekevät tulostamisesta helppoa, kun käyttäjiä on useita.
Ota yhteyttä

Vahva tietoturva suojaa arkaluontoiset dokumentit

Palvelumme avulla voit tulostaa, skannata ja digitoida yritystoimintasi tärkeimpiä tietoja ilman pelkoa niiden joutumisesta vääriin käsiin. Turvatulostaminen takaa sen, että voit hallita liiketoimintasi arkaluontoisia tietoja vahvan tunnistautumisen suojaamana. Canonin monikerroksiset tietoturvaratkaisut varmistavat vahvan tietoturvan.

Palvelumme täyttävät luonnollisesti myös EU:n tietosuojan GDPR-kriteerit tulostamiselle.
Ota yhteyttä

Kiinnostuitko kattavista tulostuspalveluistamme? Ota yhteyttä, olemme täällä sinua varten!

1.
Ota meihin yhteyttä lomakkeella tai soittamalla, ja palaamme sinulle mahdollisimman pian.
2.
Annamme sinulle sopivan ratkaisuehdotuksen.  Palvelumme käynnistyy nopeasti sopimuksen jälkeen.
3.
Me palvelemme myös silloin, kun kaikki toimii hyvin – olemme vain yhden yhteydenoton päässä.

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Moderni tulostaminen

Modernin tulostamisen ja palvelevan tietotekniikan parissa ja tulostaminen on kuulunut palvelutarjontaamme aina.
Lue lisää

Tulostamisen ja skannaamisen turvallisuus

Turvallisen tulostamisen haasteet ja ratkaisut


Lue lisää

Universal Print

Tietoturvallinen tulostusympäristö käyttöön ilman asennusta

Lue lisää
Marskidata logo

Marskidata Oy

SaapumisohjeetLaskutustiedot
SaapumisohjeetLaskutustiedot

SaapumisohjeetLaskutustiedot
chevron-downarrow-downarrow-right