Marskidata logo
Marskidata logo
Ota yhteyttä
Uutiset

Marskidata on toimittajana Hansel DPS -yhteishankinnoissa

Marskidata on tehnyt kovasti kasvua viime vuodet ja toiminut luotettavana suomalaisena kumppanina monelle yritykselle ICT-asioissa. Olemme toimineet luottotoimittajana useiden eri julkishallinnon asiakkaiden hankinnoissa tarjoamalla vahvaa palvelua eri ratkaisualueilla. Haluamme Marskidatalla panostaa entistä enemmän julkishallintomyyntiin ja helmikuun 2024 lopussa Matias Silvan aloitti Marskidatalla nimikkeellä Head of Public Sales. Matias palvelee julkishallinnon asiakkaitamme ja vastaa tästä liiketoiminta-alueesta. […]
Lue lisää

Marskidata on tehnyt kovasti kasvua viime vuodet ja toiminut luotettavana suomalaisena kumppanina monelle yritykselle ICT-asioissa. Olemme toimineet luottotoimittajana useiden eri julkishallinnon asiakkaiden hankinnoissa tarjoamalla vahvaa palvelua eri ratkaisualueilla.


Haluamme Marskidatalla panostaa entistä enemmän julkishallintomyyntiin ja helmikuun 2024 lopussa Matias Silvan aloitti Marskidatalla nimikkeellä Head of Public Sales. Matias palvelee julkishallinnon asiakkaitamme ja vastaa tästä liiketoiminta-alueesta. Hänet tunnetaan Suomen julkishallinnon ”erikoismiehenä”. Matias on toiminut kentällä jo 15 vuotta ja hänellä on vankka kokemus puitesopimuksista eri tuote- ja ratkaisualueilla ICT- ja AV-alalla. Ensi töikseen Matias otti käsittelyyn Hansel-yhteishankintasopimukset, jotta voimme tarjota monipuolisesti palveluitamme julkishallinnon eri asiakkaille.

Iloksemme voimme kertoa, että olemme nyt mukana toimittajien joukossa näissä Hansel DPS -yhteishankinnoissa:

  • Erikoiskäyttötietokoneet 2023–2027 DPS
  • Konesali-infrastruktuurilaitteet 2021–2025 DPS
  • Tietokoneet 2023–2027 DPS
  • Tulostus- ja oheislaitteet tarvikkeineen 2021–2025 DPS
    • Luokka 1, Tulostuslaitteet ja tarvikkeet DPS
    • Luokka 2, Kokonaistoimitukset DPS

Marskidatalla on 40 vuoden kokemus ICT-palveluiden tuottamisesta. Tehtävänämme on tuottaa laadukasta palvelua ja lisäarvoa asiakkaillemme. Toimimme luotettavana kumppanina toimitusketjussa, jossa jokaisella on oma roolinsa.

”Marskidata on aito suomalainen perheyritys, jossa tehdään ketteriä päätöksiä. Fokus on aina asiakkaassa ja haluamme olla nimenomaan se helppo kumppani. Tämä on yksi tärkeä syy, miksi halusin tulla Marskidatalle", sanoo Matias Silvan innoissaan.

Kun haluat lisätietoja Marskidatasta ja palveluistamme julkishallinnolle, ota rohkeasti yhteyttä Matiakseen!

Matias Silvan

Head Of Public Sales

040 720 6486

matias.silvan@marskidata.fi

Voimmeko auttaa?
Ota yhteyttä, olemme täällä sinua varten!

1.
Ota meihin yhteyttä lomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla.
2.
Ratkaistaan tilanne yhdessä.

Yhteydenotot - Uutiset / Haavoittuvuusviestintä

  • Kopioi tähän uutisen otsikko, niin asiantuntijamme pääsevät auttamaan sinua nopeammin.
Marskidata logo

Marskidata Oy

SaapumisohjeetLaskutustiedot
SaapumisohjeetLaskutustiedot

SaapumisohjeetLaskutustiedot
envelopephone-handsetchevron-downarrow-down