Marskidata logo
Marskidata logo
Ota yhteyttä

Yhteystiedot

ServiceDeskimme auttaa asiakkaitamme: 
IT-asiat: 029 170 1727
tulostusasiat: 029 170 1720
myynti: 015 320 600
Ota yhteyttä

Marskilaiset

etsi
Kenelle soittaa? Etsi suosikkimarskilaistasi ja pirauta tai laita meiliä.

Aaro

System Specialist, Team Leader

Tämä huumorimies on tietokonepelien harrastaja ja Aaro innostuu myös saliurheilusta, voimamieslajeista ja raskaasta musiikista.

Aki

Junior System Specialist

Aki tykkää vapaa-ajalla rassata myös autoja ja muita päriseviä menopelejä. Aki myös näppäilee tietokonepelejä, ulkoilee ja käy kuntosalilla.

Antti

Junior System Specialist

Antti tykkää omien sanojensa mukaan "sählätä koneella" niin töissä että vapaa-ajalla. Antti on alun perin kotoisin Heinäveden pitäjistä Sarvikummusta.

Anu

Sales Assistant

Eläimet, elämästä nautiskelu ja kuntosali! Niistä meidän Anu tykkää. Anu on asiakaspalvelun ammattilainen, joka pitää meidän myyntihommat kuosissa.

Ari

Sales Associate

Ari on ympäri vuoden pyöräilevä tenniskenttien ja snooker-pöytien kauhu. Hän ratkaisee asiakkaiden kännykkäpulmat käden käänteessä ja onkin kasvattanut vankkumattoman fanijoukon ympärilleen.

Arto

Account Manager

Arto on myynyt uransa aikana niin vaatteita, kuin ATK:ta. Konesaliratkaisut ja kyber-palvelut ovat tämän myyjän ydintä. Silloin kun Arto ei kuskaa lapsia harrastuksiin, harrastaa hän itse golfia.

Börje

Account Manager

Paljasjalkainen stadilainen, Marskidatan paras Helan Gårin laulaja ja sosiaalisuuden multihuipentuma. Vapaa-ajalla Börjen voi löytää rumpukapulat kädessä treenikämpältä.

Dennis

System Specialist

Dennis on jenkkivahvistuksemme, joka rakastaa melontaa, uintia, kiipeilyä ja nyrkkeilyä, Kesäisin Dennisin löytää Saimaalta köllöttelemästä riippumatossa.

Eelis

Account Manager

Eelis haluaa löytää ratkaisut asiakkaidemme työntekemisen esteisiin. Tämä Tampereen mies on intohimoinen jääkiekkotyyppi ja golffari.

Eetu

Junior System Specialist

Eetu on pallopelien ystävä. Kesällä Eetun voi löytää golfkentältä, ja talvella taas kiekkoilun tai salibandyn parista.

Elisa

Project Manager

Elisa on mestari kouluttamaan muille uusia asioita. Häneltä hoituu myös ammattilaispuheenvuorot satojenkin ihmisten edessä, pienestä ramppikuumeesta huolimatta. Vapaa-ajalla Elisa tykkää mökkeillä ja matkustaa.

Emmi

Development Manager, Team Leader

Jos Emmi ei ole toimistolla, on hän jossain reissussa, vaikka bongaamassa norppia. Emmin tehtävänä on huolehtia koko Marskidatan porukasta, rekrytoida lisää marskilaisia ja kehittää toimintaamme taukoamatta.

Esa

Technology Manager, Team Leader

Esa on kiistatta työyhteisön helmi, aina valmis auttamaan muita marskilaisia ja asiakkaita. Jos Esa ei ole työkoneen äärellä, hänet löytää hyvin todennäköisesti lenkkipolulta.

Hanna

Junior System Specialist

Hanna on äänikirjojen ja podcastien kuluttaja. Hänet voi löytää liikkumasta luonnossa.

Heikki

Key Account Manager, Team Leader

Heikki eli “Kipi” ei hätkähdä mistään. Hän kohtelee kaikkia yhtä mukavasti ja sanoo asiat suoraan niin kuin ne ovat. Myyjän roolissa Heikki on elementissään.

Henri

Contract Manager

Henttu tietää kuinka nukutaan lumikammissa ja tehdään herkkuja hirvenlihasta. Jos tarvitset sopimusguruamme, tässä siulle on sellanen.

Henri

Account Manager

Henkka on kaikkien kaveri ja monessa mukana. Syksyisin Henkka saattaa aina ”hävitä” muutamaksi päiväksi, tällöin suuri todennäköisyys on löytää hänet metsästämästä.

Jani

System Specialist

Appeli, Appelberi, Appelstruudel, rakkaalla lapsella on monta nimeä. Jani hoitaa smoothisti laitteiden asennukset ja on intohimoinen penkkiurheilufanaatikko.

Jani

Senior System Specialist

Jani “Janezky” on Marskidatan IT:n perustajajäseniä. Silloin kun hän ei pyöritä IT-asioita, pyörittää hän palloa salibandykentällä.

Jarko

System Specialist

Jarkon voi vapaa-ajalla löytää jonkin vesistön äärestä kalakepin kanssa tai vaihtoehtoisesti moottoripyörän selästä ajamassa karkuun, sitä ainoaa sadepilveä, josta ilmatieteenlaitoskaan ei osannut varoittaa mitään vielä lähtiessä.

Jaska

Area Director

Tietoturvapuolen tehtävien lisäksi Jaskan sydäntä lähellä on perhe ja purjehdus. Tosin tällä hetkellä Jaska elää veneetöntä elämää.

Joona

Account Manager

Joonan voi löytää yhtälailla pallopelien tai karaten parista, kuin kuuntelemasta ja soittamasta musiikkia. Joonan pää on ikuisena opiskelijana täynnä aivan liikaa nippelitietoa kaiken maailman asioista.

Joonas

System Specialist

Joonas pelsuttaa vapaa-ajalla tietokoneella, laskettelee ja liikkuu luonnossa. Joonaksen toteemieläin on lohikäärme.

Jouni

Key Account Manager, Team Leader

Jos yksikin päivä menee ohi niin, että Jouni ei puhu polkupyöristä, niin siinä kohtaa tulee huolestua. Intohimoinen ketjujen kuluttaja ja teeseitse-tyyppi, jolta ei ideat lopu kesken.

Juha

System Specialist

Juha on intohimoinen moottoripyöräharrastaja, jonka tallista löytyy aina jokin rakennusprojekti.

Jukka

System Specialist

Jopa jalkansa jääkiekkoharrastukselleen muutama vuosi sitten uhrannut Jukka on pitkänlinjan tekijä IT- alalla. Sosiaalinen ja huumorintajuinen herrasmies, joka luo iloa ympärilleen.

Jussi

Partner, Director

Jos tarvitsee tietää jotain pörssikursseista, niin silloin käännytään Jussin puoleen. Rautainen myyjämies, joka löytää ratkaisun ongelmaan kuin ongelmaan, niin asiakkaille kuin työkavereillekin.

Jussi

System Specialist

Ei ole olemassa elektronista laitetta, jota Jussi ei omistaisi, eikä asiaa, johon häneltä ei löytyisi mielipidettä. Jalkapallomies henkeen ja vereen, varsinkin tästä aiheesta löytyy myös mielipiteitä loputtomiin.

Jyri

System Specialist

Jyri on jo 10 vuoden ajan kokeillut ja testaillut eri ohjelmia. Jyrin voi bongata myös pelaamasta amerikkalaista jalkapalloa tai salilta.

Kalle

System Specialist

Kalle tietää Canonin tulostimista kaiken tietämisen arvoisen. Hän järjestää maatilallaan joka vuosi hauskan laskiaistapahtuman.

Kassu

Junior System Specialist

Kasper, eli tuttavallisemmin Kassu, on tietoverkkoasentajaksi valmistunut Mikkeliläinen. Kassu tykkää käydä salilla ja pelata rennosti shakkia.

Kimmo

Account Manager

Yhdessä hahmossa yhdistyvät maailman paras laulaja ja kokki, humoristinen seuramies, myyntitykki, golffari ja raviasiantuntija.

Lassi

Solution Architect

Lassi on Microsoft-sertifioitu IT-osaaja, joka harrastaa vapaa-ajalla retropelejä ja oluen panemista.

Laura

Business Controller, Team Leader

Laura on aina valmis hauskanpitoon. Taloushallinnon hommissa Laura on huipputarkka. Jos joku puhuu numeroita, niin se on meidän Laura.

Laura

Marketing Specialist

Laura on markkinoinnin ja sosiaalisen median monitaituri, joka on muuten myös ihan voittamaton, oli kyse sitten Tetriksestä tai änäristä.

Marjo

Accounting Assistant

Marjo on firman bilevastaava, hän rakastaa juhlien järjestämistä niin isolle kuin pienellekin porukalle. Tähän kun yhdistää erinomaisen kokkaustaidon ja innon kehitellä uusia pizzareseptejä – voilá – meillä on maailman paras pizzabileiden emäntä.

Marko

System Specialist

Meidän Marko tarttuu hommiin hetkessä. Hän on kätevä käsistään, nimittäin varsinainen monitoimimies.

Marko

IT Manager

Jos Marko ei ole töissä, hän voi olla remonttihommissa, juoksemassa, metsätöissä, hiihtämässä, pyöräilemässä, kelkkailemassa tai suunnistamassa. Ikiliikkuja, jolta ei energia lopu koskaan.

Marko

Account Manager

Meidän Marko on myynnin ammattilainen isolla M:llä. Päivän päätteeksi Marko hyppää pyörän selkään eli Joensuun toimiston hittilaji on hyvin hallussa.

Markus

System Specialist

Meidän Markus on sydämellinen asiakaspalvelija, joka ei koskaan jätä asiakkaitamme pulaan. Tämä rauhallinen avantouimari käy myös välillä hakkaamassa MarskiFitin nyrkkeilysäkkiä.

Mika

System Specialist

Mika on suksilla suihkiva alppihirmu. Myös asiakkaiden IT-haasteet hän suihkii kuntoon käden käänteessä.

Mikko

Senior System Specialist

Suntti tekee asiakkaidemme käyttöönottoja vaikka öisin. Muulloin hänet voit löytää myös jalkapallokentältä, pyörän selästä tai lenkkipolulta.

Miska

System Specialist

Miska on kiinnostunut erilaisista palloilulajeista. Lisäksi hän pitää hiihtämisestä ja Koda koiran kanssa lenkkeilystä.

Niko

System Specialist, Team Leader

Haggis on rautainen IT-ammattilainen mutta myös herkuttelija ja herkkujen tekijä. Hänen käsissään pyörähtää mm. maukkaat sushit.

Niko

Solutions Manager, Print Services

Kameleonttisieluinen Niko innostuu teknisistä asioista ja hilavitkuttimista. Niko toivoo, että saisi tehtyä jotain yhdelle lattialaudalle, joka mokoma narahtaa joka kerta kun siihen astuu (ja se on suoraan kulkuväylällä).

Niko

Account Manager

Niko auttaa asiakkaitamme löytämään parhaat IT-ratkaisut. Tämä Jyväskylästä lähtöisin oleva urheiluhullu yrittää kovasti savolaistua. Nikon sydän sykkii erityisesti golfille.

Onni

Junior System Specialist

Onni tykkää vapaa-ajallaan rakennella autoja, skeitata ja soittaa kitaraa.

Pasi

Technology Manager, Team Leader

Konesalien kiistaton guru. Kova luu meillä ja maailmalla.

Pasi

System Specialist

KokkosPasin voi pistää ihan mihin vain teknistä älykkyyttä ja nikkaroimistaitoa vaativaan tehtävään, sillä hän selviää kaikesta ihmemiesmäisellä nokkeluudellaan. Heikkoutena moottoripyörät.

Pekka

Account Manager

Pekalla on monta moottoripyörää ja hän on Mikkelin paras insinööri. Pekan seurassa ei tule koskaan tylsää hetkeä. Venäjälle häntä ei uskalla päästää.

Pekka

Partner, Director

Savon haarakonttorin vahvistus, etätöissä jo vuodesta 2015. Pekka on intohimoinen liikunnan ja reissaamisen yhdistelijä, hänet saattaa löytää Lapista hiihtämästä tai Alpeilta laskettelemasta.

Petri

Entrepreuner, CEO

Pete muistaa käsittämättömän määrän koodeja ulkoa ja on turhan tiedon erikoismies. Petri on kova paistamaan pihvejä, ja hän luotsaa Marskidataa menestykseen.

Petri

System Specialist

Mikä Pietun nimi olikaan? Ai, niin Pietu, Poju ja Juti. Hänellä on niin monta nimeä, ettei virallista nimeä enää kukaan muista. Pietu viihtyy koppareitten lisäksi myös kameran takana (Canonin tietenkin) ja ottaa upeita luontokuvia.

Sami

System Specialist

Jos Sami ei ole näpertelemässä erilaisten sähkölaitteiden parissa, voi hänet löytää ihmettelemässä ja kuvaamassa tähtitaivasta.

Teemu

System Specialist

Tulostusongelmissa Teemulla ei mene ruuvimeisseli solmuun. Kesäaikaan hänen saapumisensa kuulee jo kaukaa, sillä ajoneuvona toimii moottoripyörä.

Timo

Account Manager

Kurski on asiakaspalvelun helmi, joka tarttuu haasteeseen kuin haasteeseen ja kertoo ratkaisun selkokielellä. Tuore laivurikortti taskussaan hän suuntaa kesäisin järvelle navigoimaan.

Timo

Key Account Manager

Timo on myynyt tietotekniikkaa jo yli 30 vuoden ajan. Myynnin lisäksi Timo pitää huolen siitä, että Covercase-nimisen bändin kitara soi.

Toni

Account Manager

Tonin viereltä ei huumoria puutu. Marskidatassa ollaan onnekkaita, sillä jos hänen lupaavasti alkanut ammattilaislentopalloilijan ura olisi lähtenyt nosteeseen, meiltä puuttuisi yksi firman draivikkaimmista myyntimiehistä.

Toni

Entrepreuner, Director

Tonin intohimona ovat erilaiset työkalut ja polkupyörät. Toni polkee megapitkiä lenkkejä, vaikka Mikkelistä Ouluun. Toni pitää Marskidatan laivan koneet pyörimässä.

Topi

System Specialist

Topi on asiakkaidemme luottopakki, joka hoitaa homman kuin homman rautaisella ammattitaidolla. Marskidatan kitaravirtuoosi.

Tuomas

Junior System Specialist

Tuomas on pian valmistuva IT-ammattilainen. Silloin kun Tuomas ei vastaile Marskidatan HelpDeskissä, on hän juoksulenkillä tai soittelemassa.

Veera

Sales Assistant

Veera on meidän drinkkivastaava, joka pelailee koneella ja zumbailee. Asiakaspalvelumestarimme pitää myyntihommat järjestyksessä.

Veikka

Junior System Specialist

Veikka, jota vekkuliksikin usein kutsutaan, on melko sosiaalinen ja avulias kaveri. Vapaa-ajalla Veikka pelailee tietokoneella ja viettää aikaa kavereiden kanssa.

Ville

System Specialist

Ville kalastaa ympäri vuoden ja askartelee käsillä kaikkea mahdollista, mm. taloa.

Kiinnostuitko kattavista IT-ratkaisuistamme? Ota yhteyttä, olemme täällä sinua varten!

1.
Ota meihin yhteyttä lomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla.
2.
Käydään yhdessä läpi IT-tuen ja laiteratkaisuiden tarpeesi. Kartoitamme nykytilanteesi esimerkiksi ohjelmistojen, päätelaitteiden, tietoturvan tai työn tehostamisen näkökulmasta.
3.
Annamme sinulle sopivan ratkaisuehdotuksen. Toimitamme tarvitsemasi laitteet ripeästi, ja palvelumme käynnistyy nopeasti sopimuksen jälkeen.
4.
Me palvelemme myös silloin, kun kaikki toimii hyvin – olemme vain yhden yhteydenoton päässä.

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Olemme täydellinen palveluntarjoaja yrityksesi kaikkiin IT-ratkaisuihin

IT-kumppani

Tarjoamme kaikki ne IT-ratkaisut, mitä yrityksesi tarvitsee tehokkaaseen, älykkääseen ja paikkariippumattomaan työskentelyyn.
Lue lisää

Tulostusratkaisut

Tulostuspalvelu kiinteällä kuukausihinnalla, avaimet käteen -ylläpidolla ja parhailla Canon-laitteilla.
Lue lisää

Moderni työ

Ota kanssamme haltuun modernin työn kokonaisuus, kuten pilvisovellukset, digityökalut ja koko työtavan ketterä muutos.
Lue lisää
Marskidata logo

Marskidata Oy

SaapumisohjeetLaskutustiedot
SaapumisohjeetLaskutustiedot
SaapumisohjeetLaskutustiedot
SaapumisohjeetLaskutustiedot
chevron-downarrow-downarrow-right