Marskidata tarjoaa räätälöityjä tulostamisen palveluita monipuolisesti yrityksesi tarpeen mukaan sekä toimistotulostamiseen että ammattitulostamiseen.

MD AllPrint

Meistä yrityksesi työntekijöiden ei kannata kuluttaa aikaansa tulostusasioista huolehtimiseen: ajan voi käyttää paremminkin. Marskidata tarjoaa tulostuksen hallinnan, ylläpidon ja huollon palvelut avaimet käteen -periaatteella. Marskidatan suunnittelemalla, oikein mitoitetulla tulostamisen kokonaisuudella saadaan paitsi tulostaminen vaivattomaksi, myös siihen liittyvät kustannukset alas, työnkulku tehokkaammaksi, tietoturva paremmaksi ja ympäristövaikutukset pienemmiksi. Marskidatan kattavin tulostuspalvelupaketti on kiinteähintainen ja huoleton MD AllPrint.

Toimistotulostaminen

Tulostuksen näkyvät kustannukset, kuten laitteisto, kulutustarvikkeet ja huolto muodostavat vain noin 20 % tulostuksen kokonaiskustannuksista. Tulostuksen hallintapalveluilla voidaan tulostuskustannuksissa säästää jopa 30 %. Oikeanlainen tulostusratkaisu tukkii tulostamiseen liittyvät tietoturva-aukot ja vastaa EU:n tietosuoja-asetuksen GDPR:n asettamiin vaatimuksiin asianmukaisella tavalla. Tutustu tarkemmin Marskidatan toimistotulostamisen palveluihin.

Tulostaminen ammattilaisille

Ammattitulostamisen palvelumme tarjoavat ratkaisuja digipainoon ja suurkuvatuotantoon: esimerkiksi kirjojen, esitteiden, julisteiden tai teknisiä piirrustusten tuotantoon. Laadukkaan jäljen aikaansaamiseksi valikoimassamme on Canonin ja Océn tuotantolaitteita. PRISMA:n ja EFI:n tuotteet taas takaavat sujuvan työnkulun: tiedostot eri formaateissa ja eri lähteistä ovat helposti löydettävissä ja käytettävissä, tilausten käsittely ja läpimeno on joutuisaa. Marskidata tarjoaa myös koulutus- ja konsultointipalveluita digipainoon ja digipainoliiketoiminnan suunnitteluun liittyen. Lue lisää Marskidatan ammattitulostamisen palveluista.