Marskidata logo
Marskidata logo
Ota yhteyttä
Blogi

Asiakkuuden hoitaminen on meille etuoikeus

Me Marskidatalla koemme aina ylpeyttä ja iloa, kun asiakas tekee päätöksen yhteistyöstä juuri meidän kanssamme. Asiakas on tällöin vakuuttunut tarjoamiemme palveluiden sisällöstä, laadusta ja niiden tuottamasta lisäarvosta. Tästä yhteinen matkamme alkaa. Meille tärkeää on ymmärtää asiakkaan tilanne, tarve ja tulevat suunnitelmat, jotta pystymme suunnittelemaan kullekin yritykselle sopivan ja kestävän ratkaisun. Me Marskidatalla uskomme edelleen, että […]
Lue lisää

Me Marskidatalla koemme aina ylpeyttä ja iloa, kun asiakas tekee päätöksen yhteistyöstä juuri meidän kanssamme. Asiakas on tällöin vakuuttunut tarjoamiemme palveluiden sisällöstä, laadusta ja niiden tuottamasta lisäarvosta. Tästä yhteinen matkamme alkaa.

Meille tärkeää on ymmärtää asiakkaan tilanne, tarve ja tulevat suunnitelmat, jotta pystymme suunnittelemaan kullekin yritykselle sopivan ja kestävän ratkaisun. Me Marskidatalla uskomme edelleen, että hyvään asiakaskokemukseen vaikuttaa paljon asiakkaalle nimetty oma yhteyshenkilö. Yhteyshenkilö on mukana neuvotteluvaiheesta alkaen ja huolehtii, että asiakaslupaukset toteutuvat.

Myymämme palvelun tai laitteiden toimitus

Yhteyshenkilömme huolehtii myymänsä tuotteen tai palvelun onnistuneesta ja oikea-aikaisesta toimituksesta asiakkaalle. Hän myös huolehtii asiakkaan kanssa sovitun aikataulun, sekä toimituksen että käyttöönoton suhteen. Kun kaikki on onnistuneesti asennettu, on aika sopia varsinainen käyttöönotto. Tässä vaiheessa viimeistään yhteyshenkilömme sopii asiakkaan kanssa entisten laitteiden kierrätyksestä ISO 14001 -ympäristöstandardimme mukaisesti.

Toimittamamme palvelun tai tuotteen käyttöönotto

Yhteyshenkilö selvittää asiakkaaltamme ne henkilöt, joihin uuden tuotteen käyttöönotto vaikuttaa, siis sen, ketkä uutta tuotetta tai palvelua käyttävät. Näiden henkilöiden kanssa sovimme uusien tuotteiden käyttöopastusten aikataulutuksen ja mahdolliset erilaiset käyttötarpeet huomioon ottaen, sen, mitä he tuotteelta odottavat. Käyttöopastus tehdään yhteyshenkilön tai asiaa hoitavan henkilön toimesta kaikille tuotteitamme käyttäville mahdollisimman helposti ymmärrettävällä tavalla, sillä kaikki eivät halua, (eikä tarvitsekaan ymmärtää), niin sanottua asiantuntijakieltä.

Tässä yhteydessä kerromme ylläpidostamme ja siitä, mitä kaikkea se pitää sisällään. Yrityksistä löytyy yleensä aina henkilö tai henkilöitä, jotka haluavatkin tietää toimittamastamme tuotteesta tai laitteesta hieman enemmän. Näistä henkilöistä toivotaan tulevan ns. pääkäyttäjiä, joille sitten näytetään niitäkin ominaisuuksia mitä saatetaan harvemmin tarvita, mutta tarve usein kuitenkin syntyy ajan myöten.  

Omalla yhteyshenkilöllä on iso merkitys

Yhteyshenkilömme pitävät asiakkaisiimme yhteyttä säännöllisesti. Jokaisen asiakkaamme tulee kokea olevan meille aidosti tärkeä kumppani. Hyvällä yhteydenpidolla syntyy parhaimmillaan todella sitouttavaa yhteistyötä Marskidatan tarjontaan ja jopa ihan kaveruuksiakin. Olen työskennellyt alalla lähes neljän vuosikymmenen ajan ja olen ehtinyt nähdä useita kivoja esimerkkejä tästä, esimerkiksi golf-, kalastus- tai metsästyskaveruuksia.

Onpa joku asiakaspäällikkömme kutsuttu aikoinaan osallistumaan asiakkaan häihin tai jopa pyydetty asiakkaan lapsen kummiksikin. Tuolloin luottamuksellinen asiakassuhde on kääntynyt ystävyydeksi. Eikä tämä ole tarkemmin ajatellen erikoista, sillä vaikka osaamisemme liittyy teknisiin ratkaisuihin, työmme on enimmäkseen vuorovaikutusta ihmisten välillä.

Koko henkilöstö osallistuu asiakastyytyväisyyden varmistamiseen

Yhteyshenkilön rooli on siis usein korostunut, mutta matkan varrella ja asiakassuhteen syventyessä, asiakastyytyväisyydestä on vastuussa koko Marskidatan väki. Asiakkuuden saamasta palvelutasosta huolehtii yhteyshenkilön ohella koko Marskidatan tiimi: myynti, tukipalvelut, IT sekä hallinto. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelukokonaisuuden ja kokemukseen vaikuttaa meistä marskilaisista jokainen.

Voin ilokseni todeta, että pitkäaikaisimmat asiakkuutemme ovat ilahduttavan kestäviä. Meillä on asiakkaita, jotka ohi kulkiessaan piipahtavat yhteyshenkilönsä luo, vaikka vain kahville. Olette aina tervetulleita meille kylään!

Erinomaisen asiakaskokemuksen kulmakiviä

  • Palveluiden sopivuus asiakkaan tilanteeseen
  • Palvelun henkilökohtaisuus, oma yhteyshenkilö
  • Avoin keskustelu, palaute ja palautteeseen reagointi

Palaute kehittää yhteistä tekemistä

Jotta pystymme jatkuvasti tunnistamaan toimivat osa-alueet ja ennen muuta kehittämään uutta, tarvitsemme siihen asiakkaidemme palautetta. Toivommekin asiakkailtamme avointa ja rehellistä kanssakäymistä, kuten tähänkin asti!

Erkki Kantelinen 4

Erkki Kantelinen

Kiinnostuitko kattavista IT-ratkaisuistamme? Ota yhteyttä, olemme täällä sinua varten!

1.
Ota meihin yhteyttä lomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla.
2.
Käydään yhdessä läpi IT-tuen ja laiteratkaisuiden tarpeesi. Kartoitamme nykytilanteesi esimerkiksi ohjelmistojen, päätelaitteiden, tietoturvan tai työn tehostamisen näkökulmasta.
3.
Annamme sinulle sopivan ratkaisuehdotuksen.  Toimitamme tarvitsemasi laitteet ripeästi, ja palvelumme käynnistyy nopeasti sopimuksen jälkeen.
4.
Me palvelemme myös silloin, kun kaikki toimii hyvin – olemme vain yhden yhteydenoton päässä.

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Marskidata logo

Marskidata Oy

SaapumisohjeetLaskutustiedot
SaapumisohjeetLaskutustiedot

SaapumisohjeetLaskutustiedot
envelopephone-handsetchevron-downarrow-down