Marskidata logo
Marskidata logo
Ota yhteyttä

ServiceDesk ja IT-tukipalvelut

Ylläpidämme IT-infrasi toimivuutta ja ratkaisemme tukipyynnöt saman päivän aikana. Saat meiltä apua mm. yhteyksien, laitteiden ja tulostamisen kysymyksissä yhden luukun periaatteella.
ServiceDeskimme auttaa asiakkaitamme IT-asioissa numerossa 029 170 1727
ja tulostusasioissa numerossa
029 170 1720. 
Muut tuen yhteystietomme löydät täältä.
Tutustu palveluihimme
1.

Yksi yhteydenottopiste

Asiointi kanssamme on helppoa, sillä noudatamme single point of contact -periaatetta. Vain yksi yhteydenotto riittää selvittämään IT-kysymyksesi, olipa kyseessä tulostamisen, laitteen tai yhteyksien ongelma.
2.

Tuki yhden painalluksen päässä

Paina vain nappia, kun haluat suoran yhteyden IT-tukeesi! Työpöytäsi tukipyyntölomake vie ilmoituksen IT-tukeemme, johon saamme suoraan koneen laite- ja ohjelmistotiedot. Saat meihin yhteyden myös puhelimitse tai sähköpostilla.
3.

Joustava hinnoittelu

Kuukausikohtainen hinnoittelu käyttäjää kohti pitää palvelumme sinulle kustannustehokkaana. Maksat vain siitä, mitä tarvitset.
4.

Päätelaitteet palveluna

Läppärit, älypuhelimet, tabletit ja kaikki ne laitteet, jotka tarvitset työskentelyyn – saat ne meiltä valmiiksi asennettuina ja ylläpidolla.
5.

Etätukipalvelu

Fyysinen etäisyys ei ole este tehokkaalle asiakaspalvelulle. IT:n etätukemme selvittää tarvittaessa etäyhteydellä esimerkiksi ohjelmistojen, virustorjunnan ja tulostamisen ongelmia.
6.

Ennakoiva palvelu

Olemme kumppani myös silloin, kun kaikki toimii hyvin – ja myös syy siihen. Huolehdimme yhteyksien toimivuudesta, laitteidesi päivityksistä ja virussuojauksesta.
30 s

sekuntia

on keskimääräinen vastausaikamme.
60 +

ammattilaista

IT-alan huipulta palveluksessasi.
89 %

ratkaisuaste

jo ensimmäisellä yhteydenotolla.
1-5000

loppukäyttäjälle

sopiva palvelu.

Keskity rauhassa tehokkaaseen työhön IT haasteiden sijaan

Mitä teet, jos yhteydet eivät pelaakaan etätoimistolla, jos tulostin ei toimi juuri kun mainosmateriaalien pitäisi olla valmiina, tai tiedot jumittuvat unohtuneen salasanan taakse? Niinpä, tässä vaiheessa kehiin hiipii turhaa hikoilua ja menetettyä aikaa.

IT-laitteidesi ja verkkojen toimivuus niin keskeinen osa tietotyötäsi, että niiltä on lupa odottaa täsmällistä toimivuutta. Jos oma aikasi menee IT-ongelmien aiheuttamiin keskeytyksiin, resurssit valuvat hukkaan ydinosaamiseltanne. Lisäksi oman työaikasi hintalappu on korkea, jos käytät sitä IT-ongelmien kanssa painimiseen tärkeämpien tehtävien sijaan.

Marskidatan ServiceDesk ja IT-tukipalvelu varmistavat, ettei IT-laitteiden käyttäminen ole itsetarkoitus, vaan väline tehokkaaseen työhön.
Ota yhteyttä

Marskidatan ServiceDesk ja IT-tukipalvelu

Meillä on yli 35 vuoden kokemus ICT-alalta, mikä tarkoittaa sinulle sujuvaa palvelua, jossa me otamme vastuun yrityksesi IT-infran toimivuudesta.

Saat meiltä nimetyn ja yhden soiton päässä olevan asiantuntijatiimin, joka huolehtii yrityksesi IT-ratkaisuista ja tuntee tilanteesi. Asiakkaamme kiittävät meidän asiantuntevaa palvelua ja hyvää tekemisen meininkiä, joita me perheyrityksenä vaalimme yli kaiken.
Tyypillisiä tuki- ja palvelupyyntöjämme ovat
  • Sovellusten käyttötuki (esim. Microsoft Teams, Word, Excel, Powerpoint)
  • Käyttöjärjestelmän tuki
  • Kirjautumisen ja salasanojen hallinta
  • Laitteiden ja järjestelmien päivitys
  • Yhteyksien ylläpito
  • Tulostamisen tuki
Ota yhteyttä
Blogikirjoitus

Miksi IT-tuen ulkoistaminen kannattaa yrityksen koosta riippumatta?

Mikäli yrityksesi osaajat eivät ole IT-alan ammattilaisia, uusinta alan tietoa täytyy opiskella ja ylläpitää jatkuvasti. Esimerkiksi tietoturvan uhat kehittyvät jatkuvasti, ja tietomurtojen mahdollisuus on yhtä suuri niin pk-kentällä kuin pörssiyhtiöissä.

Ennakointi on tärkeää, sillä IT-haasteita on haastava korjata, kun vahinko on tapahtunut. On tehokkaampaa antaa palvelu ammattilaisten käsiin, kuin käyttää omaa työaikaansa muuhun kuin ydintehtäviin.

Meillä marskilaisilla on kokemusta koko IT-osaston ulkoistamisesta, sekä myös suurten organisaatioiden oman IT-toiminnan tehostamisesta. Jos haluat suunnata oman IT-osastosi resursseja tehokkaammin esimerkiksi strategiseen työhön, me otamme kopin yrityksesi IT-tukipalvelusta.
Lue lisää

Kiinnostuitko kattavista IT-ratkaisuistamme? Ota yhteyttä, olemme täällä sinua varten!

1.
Ota meihin yhteyttä lomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla. .
2.
Käydään yhdessä läpi IT-tuen ja laiteratkaisuiden tarpeesi. Kartoitamme nykytilanteesi esimerkiksi ohjelmistojen, päätelaitteiden, tietoturvan tai työn tehostamisen näkökulmasta.
3.
Annamme sinulle sopivan ratkaisuehdotuksen. Toimitamme tarvitsemasi laitteet ripeästi, ja palvelumme käynnistyy nopeasti sopimuksen jälkeen.
4.
Me palvelemme myös silloin, kun kaikki toimii hyvin – olemme vain yhden yhteydenoton päässä.

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
IT-KUMPPANI

Olemme kokonaisvaltainen IT-palveluiden tarjoaja yrityksellesi

Tutustu myös muihin IT-palveluihimme!
Lue lisää

Olemme täydellinen palveluntarjoaja yrityksesi kaikkiin IT-ratkaisuihin

IT-kumppani

Tarjoamme kaikki ne IT-ratkaisut, mitä yrityksesi tarvitsee tehokkaaseen, älykkääseen ja paikkariippumattomaan työskentelyyn.
Lue lisää

Tulostusratkaisut

Tulostuspalvelu kiinteällä kuukausihinnalla, avaimet käteen -ylläpidolla ja parhailla Canon-laitteilla.
Lue lisää

Moderni työ

Ota kanssamme haltuun modernin työn kokonaisuus, kuten pilvisovellukset, digityökalut ja koko työtavan ketterä muutos.
Lue lisää
Marskidata logo

Marskidata Oy

SaapumisohjeetLaskutustiedot
SaapumisohjeetLaskutustiedot

SaapumisohjeetLaskutustiedot
chevron-downarrow-downarrow-right