Marskidata logo
Marskidata logo
Ota yhteyttä

IT-laitteet ja ohjelmistot

Haluatko käyttää työaikasi fiksummin, kuin elektroniikkaliikkeen ja toimiston välillä suhaamiseen? Me toimitamme sinulle yritystason laitteet valmiiksi asennettuna. Huolehdimme myös, että ne toimivat jatkossakin!
Tutustu palveluihimme
1.

IT-laitteet työsi tueksi

Me toimitamme sinulle kaikki IT-laitteet, mitä työssäsi tarvitset. Kauttamme saat vaikka yksittäisen näppäimistön tai tabletin mutta myös tehotyöasemat ja erikoisvarusteet vaativaankin käyttöön.
2.

Laitteet valmiiksi asennettuna työpisteelle

Uusi tietokoneesi ei ole käyttövalmis, jos nostat sen työpöydällesi suoraan kaupan hyllystä. Anna siis meidän hoitaa laitehankinnan lisäksi myös tarvitsemiesi ohjelmistojen ja tilien asennus.
3.

Vakioi työntekijöidesi IT-laitteet

Kun työntekijöilläsi on eri paikoista hankittuja, eri merkkisiä ja lisäksi eri ikäisiä IT laitteita, avun saaminen ongelmatilanteissa on vaikeaa. Meidän työtämme on vakioida yrityksesi IT-laitteet ja hoitaa vaaditut laitepäivitykset keskitetysti.
4.

ServiceDesk auttaa arjessa

Ripeät IT-asiantuntijamme vastaavat asiakkaidemme tietotekniikkaan liittyviin haasteisiin ServiceDeskissä. Meidän asiakkaanamme tiedät aina, mistä löydät avun.
5.

Käytöstä poistuvat laitteet

Kun ostat yrityksesi IT-laiteet palveluna, tiedät, että huolehdimme myös niiden tietoturvallisesta hävittämisestä.
6.

IT-laitteet ja ohjelmistot rahoituksella

Kauttamme saat laite- ja ohjelmistohankintoihisi myös rahoitusratkaisut.
10+

hengen yritykset

hyötyvät keskitetyistä IT-palveluista.
24 h

toimitusajat

asiakkaillemme ympäri Suomen valtaosalla tuotteistamme.
200 000+

tuotetta

valikoimassamme maailman johtavilta valmistajilta.
96 %

asiakkaistamme

suosittelee palveluitamme.

Säästämme aikaasi, rahaasi ja hermojasi

Kaikki esimies- tai HR-tehtävissä työskennelleet tietävät sen rekrytointeihin liittyvän, kiristävän tunteen, kun uusien työntekijöiden IT laitteet loistavat poissaolollaan ja oma työaika ei riitä tavallistenkaan työtehtävien hoitamiseen.

Helpota siis omaa arkeasi ja ulkoista IT-laitteiden ja ohjelmistojen hankinta ja ylläpito. Ulkoistamisen avulla säästät aikaasi, ja kun säästät aikaasi niin säästät myös rahaasi. Meidän tehtävänämme IT-palveluntarjoajanasi on vaivata sinua mahdollisimman vähän. Mietimme puolestasi juuri sinun organisaatiosi tarpeisiin sopivimmat työvälineet ja huolehdimme niiden hyvästä työkunnosta ja helppokäyttöisyydestä läpi laitteiden elinkaaren.
Ota yhteyttä

Laitteet maailman johtavilta valmistajilta

Onko sinulla mielessä jonkin tietty IT-brändi tai laitevalmistaja, jonka työvälineillä haluat työskennellä? Se sopii meille hyvin. Toimitamme sinulle toivomasi laitteet. Monet asiakkaistamme jättävät brändipohdinnat ja laitevalinnat meidän huoleksemme, ja sekin sopii meille erinomaisesti. Asiantuntijoillamme on ajantasainen tieto tämän hetken luotettavimmista ja toimivimmista tietokonemalleista, joten saat käyttöösi varmasti laadukkaat yritystason laitteet.
Ota yhteyttä
Löydä parhaat ratkaisut

Millaiset IT-tuotteet sopivat sinun työntekijöidesi tarpeisiin parhaiten?

Tuntuuko, että tarvitset tulkin internetin tarjoaman IT-tietotulvan ja laiteslangin ymmärtämiseen? Voit unohtaa epätoivoisen surffailun, sillä Marskidatan asiantuntijat kartoittavat puolestasi sinun ja työntekijöidesi tarpeisiin parhaiten sopivat laitteet. Voimme myös paketoida eri työtehtäviin soveltuvia laitekokonaisuuksia valmiiksi tuotteiksi, joita sinun on helppo tilata organisaatiosi kasvaessa lisää. Tiedät silloin jo ennakkoon, mitä osia vakiotuotteesi sisältävät eikä sinun tarvitse käyttää aikaa pienten lisäosien metsästämiseen eri myymälöistä tai verkkokaupoista.
Ota yhteyttä
Yhteistyökumppani

Kassajärjestelmät yhteistyössä Winposin kanssa

Marskidata toimii yhteistyössä Winposin kanssa, joten kauttamme hankit vaivattomasti myös Winposin kassajärjestelmät kaikille toimialoille. 

Tarjoamamme kassaratkaisu sisältää kassajärjestelmän lisäksi myös yritys- ja ketjutoiminnan vaatimat kassalaitteet asennuksineen, koulutuksineen ja asiakastukineen. 

Toimittamamme järjestelmät sisältävät tehokkaan varastoseurannan, monipuolisen raportoinnin, keskitetyn hallinnan, integroitavuuden ja joustavuuden sekä helppokäyttöiset ohjelmistot.
Ota yhteyttä

Olisiko nyt aika yhtenäistää ja yksinkertaistaa organisaatiosi IT-laitehankintoja? Toimi näin!

1.
Ota meihin yhteyttä lomakkeella tai soittamalla, ja palaamme sinulle mahdollisimman pian.
2.
Keskustelumme pohjalta saat sinulle räätälöidyn ehdotuksen, jonka pohjalta voit päättää miten etenemme.
3.
Annamme sinulle pääsyn yrityksellesi räätälöityyn portaaliin, johon olemme paketoineet työntekijöidesi tarpeisiin sopivia IT-kokonaisuuksia.
4.
Klikkaile portaalin kautta tarvitsemasi tuotteet oikeanlaisilla asennuspaketeilla – myös toimitusajat näet samalla. Sinun ei kuitenkaan ole välttämätöntä tehdä hankintoja portaalin kautta, vaan voit asioida myös suoraan oman Account Managerisi kanssa.
5.
Tilaamiesi tuotteiden toimitukset lähtevät useimmiten 24 h sisällä. Saapuessaan laitteet ovat heti valmiita työhön!

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
IT-KUMPPANI

Olemme kokonaisvaltainen IT-palveluiden tarjoaja yrityksellesi

Tutustu myös muihin IT-palveluihimme!
Lue lisää

Olemme täydellinen palveluntarjoaja yrityksesi kaikkiin IT-ratkaisuihin

IT-kumppani

Tarjoamme kaikki ne IT-ratkaisut, mitä yrityksesi tarvitsee tehokkaaseen, älykkääseen ja paikkariippumattomaan työskentelyyn.
Lue lisää

Tulostusratkaisut

Tulostuspalvelu kiinteällä kuukausihinnalla, avaimet käteen -ylläpidolla ja parhailla Canon-laitteilla.
Lue lisää

Moderni työ

Ota kanssamme haltuun modernin työn kokonaisuus, kuten pilvisovellukset, digityökalut ja koko työtavan ketterä muutos.
Lue lisää
Marskidata logo

Marskidata Oy

SaapumisohjeetLaskutustiedot
SaapumisohjeetLaskutustiedot

SaapumisohjeetLaskutustiedot
chevron-downarrow-downarrow-right