Marskidata logo
Marskidata logo
Ota yhteyttä
Blogi

Canon imageRUNNER ADVANCE DX -sarja

Marskidatan Print Services -tiimin edustajana lämpimästi ja mielelläni lähden esittelemään ja vähän myös kehumaan uusinta Canon-perheen  imageRUNNER DX -sarjaa. Edellisen blogini aiheena oli ”Back to the future”, nyt voisin käyttää ilmaisua ”Prepare for the future”. Aikaisemmassa blogissani kirjoitin kopiokoneista ja niiden ominaisuuksista 10–20 vuotta sitten. Nyt ajat ovat muuttuneet siten, että monitoimilaitteelta vaaditaan hybridityöskentelyn ominaisuuksia […]
Lue lisää

Marskidatan Print Services -tiimin edustajana lämpimästi ja mielelläni lähden esittelemään ja vähän myös kehumaan uusinta Canon-perheen  imageRUNNER DX -sarjaa. Edellisen blogini aiheena oli ”Back to the future”, nyt voisin käyttää ilmaisua ”Prepare for the future”.

Aikaisemmassa blogissani kirjoitin kopiokoneista ja niiden ominaisuuksista 10–20 vuotta sitten. Nyt ajat ovat muuttuneet siten, että monitoimilaitteelta vaaditaan hybridityöskentelyn ominaisuuksia tulostuksen ja digitaalisen työnkulun keskuksena. Monitoimilaitteen tulee olla myös paikka, jossa digitaalinen muoto muutetaan tulosteeksi ja vastaavasti tuloste digitaaliseksi. Laitteen täytyy myös olla saumattomasti yhteydessä työtilasovelluksiin niin, että asiakirjat siirtyvät helposti ja nopeasti erilaisiin työnkulkuihin… Savoksi sama, sukkelasti. 

Tästä aasinsiltana päästiin asian ytimeen eli Canon imageRUNNER ADVANCE 3rd Generation -alustaan perustuviin asiakirjojen skannaus- ja käsittelytekniikoihin sekä integroituihin pilvipalveluihin. Hyvillä yhteyksillä varustetut, tehokkaat ja suojatut imageRUNNER ADVANCE DX -sarjan laitteet edistävät digitalisaatiota yhdistämällä fyysiset ja digitaaliset informaatiot toisiinsa. Jos minkä, niin tämän ansiosta, yrityksesi toimii mahdollisimman tuottavasti tulevaisuudessa.

Tässä muutamat uuden DX-sarjan tekniikan tuomat työkulun helpotukset:

  • Skannaustekniikkaan integroitavan uniFLOW Online-ohjelmiston avulla perus- ja rutiinitehtävät ovat täysin automatisoitu. Tämän ominaisuuden avulla laite muistaa esimerkiksi halutut skannaus-, tulostus- ja viimeistelyvalinnat. Tämä mahdollistaa myös sen, että tietoja ei tarvitse syöttää uudelleen samoja toistuvia töitä varten.
  • Optinen tekstintunnistus (OCR), jonka avulla tunnistetaan skannatusta asiakirjasta koneellisesti tai käsin kirjoittamalla tuotettua tekstiä.
  • Filing Assist -toiminnallisuus, joka tunnistaa ja arkistoi skannatut tiedostot automaattisesti.
  • Laitteen erinomainen liitettävyys tukee tehokkaasti hybridityöskentelyä eli on helposti integroitavissa nykyiseen käytössäsi olevaan työnkulkuohjelmistoon. Laite on myös yhteensopiva pilviympäristöjen kanssa skannauksissa ja tulostuksissa, mm. OneDrive ja GoogleDrive, SharePoint Online, Evernote, Dropbox jne.
  • Näinä päivinähän tärkeätä on myös terveysturvallisuus eli laitteet toimivat myös etäkäyttönä Canon PRINT Business- ja uniFLOW Online-mobiilisovelluksilla. Tämä mahdollistaa sen, että työntekijä voi skannata ja tulostaa mistä tahansa laitteesta olematta samassa paikassa.
  • Ja vielä mainittakoon myös mahdolliset laitteen erinäiset tietoturvauhkasuojaukset, joilla estetään sovelluksien luvaton käyttö sekä laitteen oma käynnistyksen yhteydessä tehtävä tarkastus laiteohjelmiston muokkaamisen estämiseksi. DX-sarjan suojausominaisuudet takaavat asiakirjojen käytettävyyden, luottamuksellisuuden ja saatavuuden koko laitteen eliniän ajan.

Canon on imageRUNNER ADVANCE DX -sarjan myötä Canon on myös panostanut ympäristövaikutuksiin niin, että laitteet tuottavat jopa 18 prosenttia vähemmän hiilidioksidipäästöjä koko elinikänsä aikana. Canon on  myös alentanut sarjan laitteiden virran kulutusta 15 prosenttia lepotila- ja väriaine/lämpötilamuutoksilla. Uudella teknologialla mahdollistetaan myös jätteiden määrän, energian kulutuksen ja materiaalin käytön minimointi. Tämä mahdollistuu esimerkiksi laitteen ohjelmistolla, joka poistaa tyhjät sivut sekä esikatselutoiminnolla, jonka ansiosta työt tulostuvat kerralla oikein. Näillä toimenpiteillä myös yrityksesi pääsee paremmin saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteet ja arvot.

Ja sitten kun sen vanhan laitteen elinikä tulee päätökseen…

Me Marskidatalla toteutamme myös vahvasti Canon-periaatteita laitteiden ympäristövaikutuksia ajatellen. Tätä toimintamallia tukee Marskidatan ympäristösertifikaatti ISO:14001. Kaikki meille palautuvat ikänsä lopussa olevat Canon-laitteet kierrätetään, samoin tietoturvapuoli hoidetaan täydellisellä laite-clearauksella ja kiintolevyn tuhoamisella.

Tämän lisäksi suojausominaisuuksia täydentää vielä myös käytön aikana ja sen jälkeen:

  • HDD/SSD Erase: poistaa latentit kuvat kiintolevyltä jokaisen tehtävän jälkeen
  • HDD/SSD Format: poistaa ja ylikirjoittaa kaikki kiintolevyn tiedot elinkaaren päätyttyä
  • HDD/SSD Data Encryption: suojaa tiedot jopa kiintolevyn poistamisen jälkeen

Siinä lyhykäisesti kiteytettynä uuden Canon imageRUNNER ADVANCE DX -sarjan hienouksia sekä meidän Marskidatan huoltopuolen ajatuksia laitteista. Lisäksi on vielä pakko mainita, että myös teknisesti toimivuus ja luotettavuus tässä DX-sarjassa on parantunut entisestään edeltäjiinsä verrattuna…

jos se on ylipäätään mahdollista…

…no kyllä se näköjään on.

Are you ready for the future, we are!

Petri Lyytikäinen

System Specialist

029 170 1720

servicedesk@marskidata.fi

Kiinnostuitko kattavista IT-ratkaisuistamme? Ota yhteyttä, olemme täällä sinua varten!

1.
Ota meihin yhteyttä lomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla.
2.
Käydään yhdessä läpi IT-tuen ja laiteratkaisuiden tarpeesi. Kartoitamme nykytilanteesi esimerkiksi ohjelmistojen, päätelaitteiden, tietoturvan tai työn tehostamisen näkökulmasta.
3.
Annamme sinulle sopivan ratkaisuehdotuksen.  Toimitamme tarvitsemasi laitteet ripeästi, ja palvelumme käynnistyy nopeasti sopimuksen jälkeen.
4.
Me palvelemme myös silloin, kun kaikki toimii hyvin – olemme vain yhden yhteydenoton päässä.

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Marskidata logo

Marskidata Oy

SaapumisohjeetLaskutustiedot
SaapumisohjeetLaskutustiedot

SaapumisohjeetLaskutustiedot
envelopephone-handsetchevron-downarrow-down