Marskidata logo
Marskidata logo
Ota yhteyttä
Blogi

Marskidata – modernin tulostamisen kumppanisi

Me Marskidatalla työskentelemme modernin tulostamisen ja palvelevan tietotekniikan parissa ja tulostaminen on kuulunut palvelutarjontaamme aina. Marskidatan kumppanina toimii kansainvälisesti tunnettu Canon, jonka tulostuslaitteita tarjoamme asiakkaillemme, oli kyseessä sitten yhden henkilön toimisto tai vaikka painotalo. Tarjonnastamme löydät yrityksesi: Monitoimilaitteet Tulostimet Suurkuvatulostimet Digitaaliset painokoneet Canon uniFLOW-turvatulostusjärjestelmät Mikä on Canon uniFLOW? Canon uniFLOW on yrityksen tiloihin asennettava integroitava […]
Lue lisää

Me Marskidatalla työskentelemme modernin tulostamisen ja palvelevan tietotekniikan parissa ja tulostaminen on kuulunut palvelutarjontaamme aina. Marskidatan kumppanina toimii kansainvälisesti tunnettu Canon, jonka tulostuslaitteita tarjoamme asiakkaillemme, oli kyseessä sitten yhden henkilön toimisto tai vaikka painotalo.

Tarjonnastamme löydät yrityksesi:

 • Monitoimilaitteet
 • Tulostimet
 • Suurkuvatulostimet
 • Digitaaliset painokoneet
 • Canon uniFLOW-turvatulostusjärjestelmät

Mikä on Canon uniFLOW?

Canon uniFLOW on yrityksen tiloihin asennettava integroitava ohjelmistoratkaisu, jolla yritys voi hallita keskitetysti kaikkia tulostus- ja skannaustyönkulkujaan ja -laitteitaan. Meillä Marskidatalla on laajasti kokemusta myös suuremmista tulostusympäristöistä, kuten kaupungeista, kouluista ja sairaanhoitopiireistä. Tällaisiin suurempiin tulostusympäristöihin liitetään nykyisin usein turvatulostusjärjestelmä uniFLOW, joka tukee nykyaikaista tietoturvallista tulostamista.

Mitkä ovat uniFLOW-järjestelmän hyödyt?

 • Tietoturva: uniFLOWn käyttäjätodennus varmistaa luottamuksellisten tietojen suojauksen rajoittamalla käyttöoikeuksia ja seuraamalla käyttöä.
 • Tulostusmäärien ja -kustannusten seuranta: uniFLOWn älykkäät toiminnot auttavat pienentämään tulostuskustannuksia. uniFLOWn avulla poistat liian pitkään odottaneet työt automaattisesti ja tulostat vain tarpeelliset asiakirjat.
 • Tehokkuus: uniFLOWn avulla luot personoituja työnkulkuja asiakirjojen tallentamiseksi, jakamiseksi ja säilyttämiseksi. Töiden reititys ohjaa työt automaattisesti kullekin työlle parhaimmin sopivaan laitteeseen.
 • Yhteensopivuus: Canon uniFLOW tukee eri laitteista koostuvia ympäristöjä ja se voidaan integroida olemassa oleviin laitteisiin.
 • Turvallinen mobiilitulostus: voit tulostaa mistä tahansa laitteesta, missä paikassa tahansa.
 • Yksinkertainen skannaus: Laadukkaan kuvantamistekniikan ja tekstintunnistuksen ansiosta asiakirjojen skannaus, jakaminen ja säilyttäminen digitaalisesti on helppoa. Yksilölliset skannaustyönkulut lisäävät yrityksen henkilöstön tietoturvaa.
 • Follow Me Print: Voit tulostaa millä tahansa järjestelmään liitetyllä laitteella.

Intuitiivinen uniFLOW vapauttaa organisaatiosi turhista tulostus- ja skannausrajoituksista sekä skaalautuu liiketoiminnan tarpeiden mukaan.

Jos puolestaan etsit pilvipohjaista ratkaisua, niin silloin ratkaisumme on pilvipohjainen uniFLOW Online, joka pienentää IT-investointien ja resurssien tarvetta sekä mahdollistaa edistyksellisen tulostuksenhallinnan ja mobiilitulostuksen.

Mitä on arvotulostaminen?

Arvotulostaminen on sitä, että printti on nykyisin jotain millä erottautua. Se on koskettava ja mieleen jäävä viesti, jolla saadaan tehokkuutta, vaikuttavuutta ja myyntiä. Arvotulostamisesta puhumme silloin, kun tarjoamme laadukkaita, arvokkaalle papereille tuotettuja printtejä.

Nykyään käsittelemme niin paljon digitaalista materiaalia, että arvokkaasta printtituotteesta on tullut huomiota herättävä ja erikoinen asia. On arvokasta ojentaa asiakkaalle laadukkaalle materiaalille ja hyvällä tulostuslaadulla toteutettu materiaali tai tarjous.

Viesti paperilla on aina tehokkaampi, sillä laadukkaalla tulosteella:

 • Herätät huomion
 • Värit tulosteessa herättävät tunteita
 • Tuloste on konkreettinen
 • Erottaudut viestilläsi massasta
 • Helpotat ymmärtämistä

Marskidatan tulostus- eli printtiosaajat

Printtipuolen monipuolistumisen ja kehittymisen johdosta myös marskilaisten osaamisen jatkuva kehittäminen on erityisen tärkeää. Näin turvaamme asiakkaidemme tulostus- ja skannausratkaisuiden toiminnan ympäristöstä riippumatta.

Marskidata tulostamisen HelpDesk

Marskidatan System Specialisteilta vaaditaankin moniosaamista, mm:

 • mekaniikasta
 • elektroniikasta
 • ohjelmistoista
 • IT:stä
 • palvelimista
 • verkkoratkaisuista

Meillä Marskidatalla System Specialistiemme ammattitaito on huippuluokka. Marskidatalla kehittämme jatkuvasti asiantuntijoidemme ammattitaitoa kouluttamalla marskilaisia yrityksen sekä asiakkaiden tarpeiden mukaan.

”System Specialistimme huoltavat asiakkaan tulostusympäristön, niin pienistä toimistotulostimista suuriin ammattitulostusratkaisuihin ja kaiken siltä väliltä.”

Marskidatan HelpDesk tulostusasiakkaillemme

Asiakkaidemme tyytyväisyyden takaamiseksi Marskidatalla on oma tulostamiseen keskittynyt HelpDesk, joka palvelee sopimusasiakkaitamme.

Digitalisaation mukana tulostuslaitteet ovat kehittyneet ja osaavat kertoa itse mahdollisista väritilauksista tai ongelmista kuten paperitukoksista, jolloin palveleva henkilökuntamme pystyy reagoimaan laiteongelmiin välittömästi. Nykyisillä etähallinta- sekä etäyhteyksillä asiantuntijamme saavat suoran yhteyden asiakkaidemme laitteisiin, jolloin ongelmia saadaan ratkaistua pikaisesti, ilman käyntiä asiakkaan luona.

”Etäyhteyksillä toimiminen tukee Marskidatan ympäristöpolitiikkaa (ISO 14001), jolloin ympäristökuormitus jää pieneksi.”

Hyödyntämällä Marskidatan HelpDesk:n palveluita yrityksesi saa:

 • Käyttöopastusta
 • Etähallintatyökalut
 • eMaintenance-ennakkohuoltopalvelun
 • Nopeaa palvelua ongelmatilanteissa

Marskidatan HelpDesk

Marskidatan asiantuntijat huolehtivat asiakkaidemme tulostusympäristön ylläpidosta kokonaisvaltaisesti, jolloin asiakkaamme voivat jättää tulostusympäristönsä Marskidatan vastuulle ja keskittyä itse omaan ydinosaamiseensa.

Muistathan siis, että Marskidatalta löytyy ratkaisut ja palvelut kotitoimistosta, aina pörssiyhtiöiden tulostusratkaisuihin.

Marskidatan printtiosaajat tavoitat seuraavasti:

 

Emma Klén

Kiinnostuitko kattavista IT-ratkaisuistamme? Ota yhteyttä, olemme täällä sinua varten!

1.
Ota meihin yhteyttä lomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla.
2.
Käydään yhdessä läpi IT-tuen ja laiteratkaisuiden tarpeesi. Kartoitamme nykytilanteesi esimerkiksi ohjelmistojen, päätelaitteiden, tietoturvan tai työn tehostamisen näkökulmasta.
3.
Annamme sinulle sopivan ratkaisuehdotuksen.  Toimitamme tarvitsemasi laitteet ripeästi, ja palvelumme käynnistyy nopeasti sopimuksen jälkeen.
4.
Me palvelemme myös silloin, kun kaikki toimii hyvin – olemme vain yhden yhteydenoton päässä.

Yhteydenottolomake

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Marskidata logo

Marskidata Oy

SaapumisohjeetLaskutustiedot
SaapumisohjeetLaskutustiedot

SaapumisohjeetLaskutustiedot
envelopephone-handsetchevron-downarrow-down