Marskidata logo
Marskidata logo
Ota yhteyttä
Blogi

MD Store – Helpottamassa sinun arkeasi

Nykypäivänä verkosta ostaminen on yksi suosituimmista tavoista tehdä tarpeellisia hankintoja (ja välillä myös niitä hieman tarpeettomampiakin). On helppoa napsutella tilaus oman toimiston tai kodin uumenista ja vastaanottaa tilaus haluamaansa sijaintiin parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Jokaiseen tilaukseen ei välttämättä myyjääkään tarvita, kun tarpeet on kartoitettu hyvin jo etukäteen. Tällaisen tilanteen tullessa vastaan IT-asioissa, on meillä tarjota […]
Lue lisää

Nykypäivänä verkosta ostaminen on yksi suosituimmista tavoista tehdä tarpeellisia hankintoja (ja välillä myös niitä hieman tarpeettomampiakin). On helppoa napsutella tilaus oman toimiston tai kodin uumenista ja vastaanottaa tilaus haluamaansa sijaintiin parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Jokaiseen tilaukseen ei välttämättä myyjääkään tarvita, kun tarpeet on kartoitettu hyvin jo etukäteen. Tällaisen tilanteen tullessa vastaan IT-asioissa, on meillä tarjota sinulle helppo ratkaisu!

Mikä ihmeen MD Store?


Tarvitseeko käyttäjä uuden näytön? Menikö vanha näppäimistö rikki kaikesta näpyttelystä? Onko työntekijälle hankittu uusi älypuhelin, jonka suojaksi tarvitaan nyt sopivat puhelintarvikkeet? Onko teillä aloittamassa pian uusi työntekijä, joka tarvitsee kaikki edellä mainitut työvälineet?

Marskidatan oman verkkokaupan, tuttavallisemmin MD Storen, kautta saat tehtyä tilaukset nopeasti ja helposti. Näet saatavilla olevan valikoiman välittömästi ja tilauksen tehtyäsi, voit seurata sen etenemistä näppärästi aina siihen saakka, kunnes tuote on saapunut sinulle.

Halutessasi sinun ei siis ole pakko kysyä jokaisen pienen hankinnan kohdalla valikoimaa, saatavuutta ja hintaa yksitellen myyjiltämme, vaan voit tarkistaa nämä asiat nopeasti suoraan MD Storesta, ilman erillistä soitto- tai sähköpostikyselyä asiasta. Lisäksi käyttöön saadaan otettua vakioituja laite- ja tuotekokoonpanoja, jotka on räätälöity meidän myyjiemme kanssa teidän tarpeidenne mukaisesti valmiiksi.

Otetaan esimerkiksi tilanne, että yrityksessänne aloittaa uusi työntekijä, oletettavasti hän tarvitsee työntekoa varten uudet laitteet. Verkkokauppaa perustaessa myyjämme on katsonut teille yleisimmin käyttöön sopivat laitekokoonpanot valmiiksi. Tällöin sinun ei tarvitse kuin kirjautua MD Storeen, napata valmiiksi kootut kokoonpanot ostoskoriin (esimerkiksi tietokone, telakka, näyttö ja lisätarvikkeet saadaan kaikki yhden hiiren klikkauksen taakse) ja laittaa tilaus tulemaan meille. Helppoa, eikö vaan? Psst. Me muuten käytetään noista tuotekokoonpanoista tuttavallisemmin sanaa ’bundle’.

MD Storen käyttökokemusta entisestään helpottamaan, saamme muokattua verkkokauppaa juuri teidän tarpeidenne mukaisesti. Hyvin todennäköisesti teidänkin yrityksessänne käytetään pääasiallisesti jonkun tietyn valmistajan tuotteita, jolloin saamme tuotua muun muassa juuri teidän suosimiinne laitteisiin yhteensopivat tuotteet helposti saataville suoraan MD Storen etusivulle, kuten myös aiemmin mainitsemani räätälöidyt tuotekokoonpanot.  Näin vältytte aikaa vievältä etsinnältä ja selailulta, ja tilaus on napsuteltu sisään käden käänteessä.

”Lyhyet tilausten käsittelyajat ja nopea toimitus maahantuojan varastosta ovelle jakeluna on iso plussa. Vakioitujen laitteiden ja laitekokoonpanojen räätälöidyt tuotebundlet etusivulla on hyvä lisä.”
-Tapio Virrantalo, Iivari Mononen Oy

Käyttöönottovaiheessa luomme teille pääkäyttäjätunnuksen ja tarpeen tullen saatte itse luotua lisää käyttäjiä, jolloin tilaaminen ei ole vain yhden ihmisen takana. Jokainen nimittäin varmaan tunnistaa tilanteen, kun akuutit hiirien ja muiden pikkuhärpäkkeiden hajoamiset tapahtuvat juuri silloin, kun tilauksista vastaava henkilö on vaikka useamman viikon mittaisella kesälomalla. Tällöin myös henkilöt, jotka eivät yleisesti ottaen vastaa työvälineiden tilaamisesta, löytävät yleisimmin käytetyt mallit helposti ja suoraan aiemmin mainitsemaltani kustomoidulta MD Storen etusivulta.

Yhdessä asiantuntevien myyjiemme kanssa MD Store antaa mainiot edellytykset saumattomalle tilausprosessille ajasta ja paikasta riippumatta. Myyjämme kartoittavat yhdessä teidän kanssanne tarpeidenne mukaiset tuotteet, tarvikkeet ja palvelut, minkä jälkeen muokkaamme juuri teidän käyttöönne sopivan MD Storen. Myyjämme ovat aina valmiudessa auttamaan uusien ja muuttuvien tarpeidenne kartoittamisessa ja oikeiden ratkaisujen löytämisessä. Näiden muutoksien tullessa vastaan, myös MD Store saadaan aina vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla juuri sen hetkistä tarvettanne.

Milloin MD Storen käyttöönotto hyödyttää?

  • Yrityksessänne on useita työntekijöitä ja käyttäjiä
  • Teille on valikoitu vakioidut ja personoidut tuotteet
  • Tilaatte tuotteita useisiin eri osoitteisiin
  • Tahdotte hyödyntää uusissa laitehankinnoissa esiasennuspalveluitamme

Otathan yhteyttä, mikäli kiinnostuit MD Storen käyttöönotosta teidän yrityksellenne!

Draivi päällä!
Minna Puustinen
Accounting Assistant

Minna Puustinen

Kiinnostuitko kattavista IT-ratkaisuistamme? Ota yhteyttä, olemme täällä sinua varten!

1.
Ota meihin yhteyttä lomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla.
2.
Käydään yhdessä läpi IT-tuen ja laiteratkaisuiden tarpeesi. Kartoitamme nykytilanteesi esimerkiksi ohjelmistojen, päätelaitteiden, tietoturvan tai työn tehostamisen näkökulmasta.
3.
Annamme sinulle sopivan ratkaisuehdotuksen.  Toimitamme tarvitsemasi laitteet ripeästi, ja palvelumme käynnistyy nopeasti sopimuksen jälkeen.
4.
Me palvelemme myös silloin, kun kaikki toimii hyvin – olemme vain yhden yhteydenoton päässä.

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Marskidata logo

Marskidata Oy

SaapumisohjeetLaskutustiedot
SaapumisohjeetLaskutustiedot

SaapumisohjeetLaskutustiedot
envelopephone-handsetchevron-downarrow-down