Marskidata logo
Marskidata logo
Ota yhteyttä
Blogi

Yrittäjä – onhan yrityksenne data koko henkilöstön käytössä myös etänä?

Hei Yrittäjä! Oletko jo mahdollistanut työntekijöiden ja vaikkapa sidosryhmien tietoturvallisen pääsyn tarvittaviin tietoihin? Olemme tottuneet tekemään töitä pääsääntöisesti työpaikalla, jossa on helppo järjestää ohjelmien ja tiedostojen tietoturvallinen käyttö. Tässä muuttuneessa tilanteessa on nyt viimeistään aika pohtia, missä organisaation tiedot sijaitsevat ja miten niihin pääsee tarvittaessa käsiksi myös sen toimiston ulkopuolelta. Teams on Microsoftin aivan loistava […]
Lue lisää

Hei Yrittäjä!

Oletko jo mahdollistanut työntekijöiden ja vaikkapa sidosryhmien tietoturvallisen pääsyn tarvittaviin tietoihin? Olemme tottuneet tekemään töitä pääsääntöisesti työpaikalla, jossa on helppo järjestää ohjelmien ja tiedostojen tietoturvallinen käyttö. Tässä muuttuneessa tilanteessa on nyt viimeistään aika pohtia, missä organisaation tiedot sijaitsevat ja miten niihin pääsee tarvittaessa käsiksi myös sen toimiston ulkopuolelta.

Teams on Microsoftin aivan loistava uusi ”työkalupakki”, mikä mahdollistaa ison liudan toiminnallisuuksia. Yksi iso etu on siirtää dokumentit omalta palvelimelta Sharepointin päälle ja sallia niiden käyttö näppärästi Teams-ryhmien avulla. Tällöin mahdollistetaan aito tiimityö, missä työntekijät voivat reaaliaikaisesti muokata samaa tiedostoa. Toki Teams mahdollistaa myös puheluiden, verkkokokousten ja vaikkapa pikaviestien lähettämisen. Tämä kaikki kun kuorrutetaan sopivalla annoksella tietoturvaa niin etätyönteko muuttuu oikeastaan lähityöksi!

Yksi vaihtoehto ohjelmistojen ja tiedostojen kodiksi on MD Konesali. Konesalistamme saamme tarjottua ne tutut ohjelmat, joita olet käyttänyt tähänkin asti, sekä tiedostot tietoturvallisesti etäyhteyden avulla. Konesaliimme saadaan myös varmuuskopioinnit ja luonnollisesti ne ovat Marskidatan jatkuvan valvonta- ja ylläpitopalvelun piirissä.

MD Konesali kapasiteetti -palvelu tarkoittaa sitä, että asiakkaamme ei tarvitse investoida omiin palvelunlaitteisiin ja niiden ylläpitoon, vaan asiakas voi vuokrata tarvittavan kapasiteetin Marskidatan konesalista. Palvelimen käyttö on yhtä helppoa ja joustavaa kuin omasta toimistosta. MD Konesalissa asiakkaan data ja sen varmistukset säilytetään Suomessa tarkoin suojatuilla palvelimilla, joiden ylläpidosta, valvonnasta, päivittämisestä ja tietoturvasta huolehtii Marskidata. Laitteiden toimintavarmuus ja turvallisuus on taattu myös huolto- ja poikkeustilanteiden varalta.

MD Konesali laitepaikka -palvelussa me varaamme asiakkaan omille palvelimille tarvittavat itsehallitsemat laitepaikat MD Konesalista. Oman konesalin kustannukset poistuvat ja fyysinen turvallisuus lisääntyy huomattavasti monessa tapauksessa. Lisäpalveluna voidaan ottaa käyttöön vpn-, virustorjunta-, varmistus-, valvonta- ja ylläpitopalvelut.

Sharepoint/Teams

  • tietoturvallinen tietojen käyttö mistä ja millä tahansa
  • tiedostojen samanaikainen muokkaaminen kollegoiden kanssa
  • verkkokokoukset
  • puhelut
  • pikaviestintä

MD Konesali

  • tutut sovellukset käytettävissä etänä
  • pääsy tiedostoihin etänä
  • virtuaalipalvelimet
  • varmuuskopiointi

Nyt kannattaa siis miettiä, onko organisaatiosi data jatkossa pilvessä vai kotimaisessa konesalissa. Me marskidatalla haluamme pitää draivisi edelleen päällä ja asiantuntijamme kertovat sinulle mielellään sinulle parhaiten sopivat ratkaisut! Ovatpa ne sitten Marskidatan konesalissa tai modernin Sharepointin/Teamsin päällä!

Toimivaan etätyöhön kannustaen
Petri Eronen
Group CEO

Emmi Eronen

Emmi

Development Manager, Team Leader

050 514 0083

emmi.eronen@marskidata.fi

Kiinnostuitko kattavista IT-ratkaisuistamme? Ota yhteyttä, olemme täällä sinua varten!

1.
Ota meihin yhteyttä lomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla.
2.
Käydään yhdessä läpi IT-tuen ja laiteratkaisuiden tarpeesi. Kartoitamme nykytilanteesi esimerkiksi ohjelmistojen, päätelaitteiden, tietoturvan tai työn tehostamisen näkökulmasta.
3.
Annamme sinulle sopivan ratkaisuehdotuksen.  Toimitamme tarvitsemasi laitteet ripeästi, ja palvelumme käynnistyy nopeasti sopimuksen jälkeen.
4.
Me palvelemme myös silloin, kun kaikki toimii hyvin – olemme vain yhden yhteydenoton päässä.

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Marskidata logo

Marskidata Oy

SaapumisohjeetLaskutustiedot
SaapumisohjeetLaskutustiedot

SaapumisohjeetLaskutustiedot
envelopephone-handsetchevron-downarrow-down