1. Microsoft 365 -ohjelmistot

Maailman kattavin toimisto-ohjelmisto mahdollistaa etätyöskentelyn, nopean viestinnän ja tietojen tallentamisen turvallisesti. Me varmistamme, että saat kaiken irti pilvipohjaisista tekoälyä hyödyntävistä ohjelmistoista, sillä käyttöönotto ja tuotetuki kuuluvat asiaan.

2. Päätelaitteet Marski DMA -palveluna

Saat meiltä tärkeimmät työvälineesi käyttövalmiina ja virusturvattuina – älypuhelimet, tabletit, pöytäkoneet ja läppärit maailman suosituimmilta valmistajilta. Emme pelkästään toimita laitteita, vaan huolehdimme myös niiden käyttöönotosta, hallinnasta, asennuksesta ja päivityksistä.

Lue lisää päätelaitteista.

3. Konesalipalvelut

MD Konesalimme säilyttää datasi Suomessa vahvasti suojatuilla palvelimilla. Me marskilaiset huolehdimme palvelimien ylläpidosta, valvonnasta, päivittämisestä sekä tietoturvasta, mikä takaa yrityksesi toimintavarmuuden. Jos haluat omistaa omat fyysiset laitteesi, saat niille myös sijoituspaikan salistamme.

4. Moderni työ

Moderni työ tekee tiimityöstä ketterää, lisää tuottavuutta ja helpottaa viestintää. Me marskilaiset autamme yritystäsi siirtymään moderniin työhön! On kyse sitten Teamsin käyttöönotosta, intran rakentamisesta, sovellusten ja työkalujen käyttökoulutuksista tai kokonaisesta työtavan muutoksesta, me tuemme sinua ketterämpään työskentelyyn.

5. Esitystekniikka ja viestintä

Älykkäät näytöt välittävät viestisi ja mainossisältösi oikealle kohderyhmälle niin kadulla, aulassa kuin työntekijöille neuvotteluhuoneissa. Tarjoamme sinulle sekä esitystekniikan näytöt, taustajärjestelmän että ylläpidon, joten sinä voit keskittyä tehostamaan viestintääsi digissä.

6. Palvelu ja ylläpito

Mitä meiltä hankitkaan, saat sen avaimet käteen -ratkaisuna ja ylläpidolla. Pidämme tarvittaessa käyttökoulutuksen ja huolehdimme, että saat IT-ratkaisuistasi parhaan irti.

 35 vuotta

kokemusta ICT-palveluista.

 Perheyrityksen palvelua lähellä sinua.

Tavoitat puhelimen ja sähköpostin päästä mm. Antin, Esan ja Pasin automaattisten vastauksien sijaan. Tarvittaessa vierailemme luonasi paikan päällä!

1500 + asiakasyritystä

niin yksinyrittäjien, pörssiyhtiöiden kuin julkishallinnon kentältä.

96 %

asiakkaistamme suosittelee meitä.

Tehokkaat IT-palvelut ovat yrityksesi hiljainen moottori

Nykyajan työelämässä tahdin määrää se, kuka toimii ketterästi digimaailmassa. Etätyöskentely, datan turvallinen säilytys, pilvipalvelut ja sekunneissa päällä olevat viestintäyhteydet ovat liiketoiminnan oletuksia, joiden kannattaa olla kunnossa.

Digitalisoituminen on liiketoimintasi hiljainen voimanlähde. Jos se on käynnissä, kaikki sujuu kuten pitää, mutta jos kone yskii, aikasi valuu tehottomaan työhön.

Jos käytät esimerkiksi joka päivä 10 minuuttia työaikaasi tietokoneen yhteyden, näytön käynnistämisen tai mobiiliyhteyden korjaukseen, se vie vuodesta yli 41 tuntia tuottamattomaan työhön. Mitä muuta voisit tehdä työstäsi vapautuvalla 41 tunnilla?

Marskidatan IT-palvelut ihmisille yrityksen taustalla

Me Marskilla varmistamme, että voit keskittyä tehokkaaseen työhön, ja jättää IT-ratkaisujen hoitamisen meille ammattilaisille. Kanssamme digitaalisuus ei muodostu liiketoimintasi pullonkaulaksi, vaan jalustaksi, josta voit johtaa päivittäistä työtäsi.

Vaikka IT-ratkaisut ovat teknologiaa, meidän kanssamme voit asioida ihmisten kielellä. Perheyrityksenä me olemme kumppani, jolla on oikeat kasvot, nimet ja matala organisaatio. Yhteyshenkilömme perehtyvät liiketoimintaasi ja yrityksesi ominaispiirteisiin, minkä pohjalta rakennamme tehokkaan kumppanuuden.

Olipa yrityksesi IT-ratkaisujen tehokas käyttäjä tai uuden opettelija, me rakennamme sinulle sopivan kokoiset IT-palvelut. Palvelumme joustavat liiketoimintasi mukaisesti, ja palvelupakettien skaalaus onnistuu tarvittaessa vain yhdellä puhelinsoitolla.

Asiakastarina Savcor Oy:

 ICT-palvelujen ulkoistus vapautti aikaa ydinliiketoiminnalle

Tietojärjestelmiä suunnitteleva ja ylläpitää Savcor Oy on ulkoistanut palvelimiensa hallinnan ja valvonnan Marskidatalle. Globaalisti toimiva yritys on tyytyväinen Marskidatan laadukkaisiin ratkaisuihin ja aidosti palvelevaan otteeseen.

“Yhteistyö on sujunut oikein mallikkaasti ja olemme tyytyväisiä Marskidatan palveluun. Saamme heiltä paikallista palvelua, ja heidän toimintamallinsa on ketterä. Voin suositella Marskidataa muille yrityksille vastaavanlaisiin ympäristöihin, joissa halutaan ulkoistaa ICT-toimintoja ja itse keskittyä omaan ydintekemiseen.”

Haluatko kuulla lisää siitä, miten IT-palvelut voivat tehostaa toimintaasi?

Laitetaan teknologia palvelemaan yrityksesi tärkeimpiä toimintoja.

1

Ota meihin yhteyttä lomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla.

2

Kartoitamme yrityksesi IT-ratkaisujen tilanteen. Käydään yhdessä läpi tarpeesi, toiveesi ja tavoitteesi.

3

Saat meiltä selkeän ratkaisuehdotuksen sinulle parhaiten sopivista IT-palveluista.

4

On käyttöönoton ja palvelun aloituksen aika! Olipa kyseessä päätelaitteiden hankinta, konesalipalvelut tai kattava Microsoft 365 -palvelu, pidämme huolen, että palvelun aloitus ja käyttäminen on sinulle helppoa. Opastamme tarvittaessa palvelun käyttöön käyttökoulutuksella etänä tai paikan päällä.

5

Palvelu pelaa meillä jokaisena viikonpäivänä, ja tavoitat asiantuntijamme nopeasti puhelinsoitolla tai sähköpostilla.