Marskidata logo
Marskidata logo
Ota yhteyttä
Blogi

Töihin paluun Teams-tehotunti -webinaari

Microsoft Teams on paljon muutakin kuin väline videoneuvotteluun! Oletko ajatellut Microsoft Teamsia vuorovaikutuksen tehostamisen kautta? Entä projektin hallinnan tai tiedolla johtamisen? Tiesitkö, että Teamsissa on nyt myös ominaisuuksia työhyvinvoinnin tukemiseen? Syyskuussa 2021 Marskidatan modernin työn asiantuntijat Emma ja Teemu pitävät Töihin paluun Teams -tehotunnin, jossa käsittelemme kaikkia näitä. Tule siis mukaan linjoille kuulemaan Teamsin mahdollisuuksista! […]
Lue lisää

Microsoft Teams on paljon muutakin kuin väline videoneuvotteluun! Oletko ajatellut Microsoft Teamsia vuorovaikutuksen tehostamisen kautta? Entä projektin hallinnan tai tiedolla johtamisen? Tiesitkö, että Teamsissa on nyt myös ominaisuuksia työhyvinvoinnin tukemiseen?

Syyskuussa 2021 Marskidatan modernin työn asiantuntijat Emma ja Teemu pitävät Töihin paluun Teams -tehotunnin, jossa käsittelemme kaikkia näitä. Tule siis mukaan linjoille kuulemaan Teamsin mahdollisuuksista!

Webinaarin ajankohta: torstaina 2.9.2021 klo 10.00–10.55.

Webinaarin tarkoituksena on kerrata ja esitellä Microsoft Teamsin työkaluja sekä ominaisuuksia, joilla modernia työn tekemistä voidaan tehostaa. Vuorovaikutus, läpinäkyvyys, yhteistyö ja tiedonhallinta ovat avainsanoja, joiden pohjalta Teamsia tarkastellaan webinaarissa.  

Webinaarin vetäjinä toimivat Marskidatan Modernin työn asiantuntijat Emma Klén ja Teemu Seppänen. Teamsin ominaisuuksia käydään läpi koulutuksen omaisesti ja käyttäjälähtöisesti. Emme siis puhu tekniikkaa!

Linjoille voivat liittyä kaikki aikaisemmasta osaamistasosta riippumatta. Tule siis katsomaan ja kuulemaan, mitä kaikkea Teams mahdollistaa modernissa tietotyössä!  

Webinaarin rakenne: 

1. Teams: teknologiavälitteisen vuorovaikutuksen tehostaminen
2. Teams: projektinhallinta
3. Teams: tiedolla johtaminen arjessa
4. Teams: työhyvinvoinnin tukena

Webinaariin voi ilmoittautua alla olevalla lomakkeella. Webinaarin hinta on 59 € (alv. 0%) per osallistuja. Ilmoittautuminen on auki aina keskiviikkoon 1.9.2021 saakka. Ilmoittautuneet saavat webinaarin tallenteen.

Webinaari sopii kaikille Microsoft Teamsia jo käyttäville tai sen käyttöä suunnitteleville. 

Tervetuloa mukaan! 

Lisätietoja webinaarista antaa Modernin työn asiantuntijamme Emma:

Emma Klén

Modern Work Specialist

044 320 6028

emma.klen@marskidata.fi

Kiinnostuitko kattavista IT-ratkaisuistamme? Ota yhteyttä, olemme täällä sinua varten!

1.
Ota meihin yhteyttä lomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla.
2.
Käydään yhdessä läpi IT-tuen ja laiteratkaisuiden tarpeesi. Kartoitamme nykytilanteesi esimerkiksi ohjelmistojen, päätelaitteiden, tietoturvan tai työn tehostamisen näkökulmasta.
3.
Annamme sinulle sopivan ratkaisuehdotuksen.  Toimitamme tarvitsemasi laitteet ripeästi, ja palvelumme käynnistyy nopeasti sopimuksen jälkeen.
4.
Me palvelemme myös silloin, kun kaikki toimii hyvin – olemme vain yhden yhteydenoton päässä.

Yhteydenottolomake

Marskidata logo

Marskidata Oy

Laskutustiedot
Laskutustiedot
Laskutustiedot
envelopephone-handsetchevron-downarrow-down