Tieto on valtaa ja sen hallintaan tarvitaan teknologiaa. Marskidata rakentaa informaatioteknologian ratkaisut aina yrityksesi tarpeisiin, työntekijöidesi arkea ja yrityksesi tavoitteiden täyttymistä vauhdittamaan. Suunnittelemme työasema- ja palvelinkokoonpanot, pidämme huolta tietoturvasta ja palomuureista. Varmistamme, että laitteisiin ja toimintoihin on sopivat datayhteydet.

Päätelaitteista ja konesaleihin

Pidämme huolta yrityksesi IT-infrastruktuurista kaikilla tasoilla. Saat meiltä laadukkaat HP:n, Dell:n ja Lenovon päätelaitteet sekä päätelaitteisiin tarvittavat ohjelmistot. Sertifioidut asiantuntijamme auttavat löytämään oikeanlaisen ratkaisun, joka palvelee yrityksesi tavoitteita parhaiten.

Kun liiketoimintasi vaatii suuremman luokan datankäsittelyä ja hallintaa, ovat vakaasti toimivat palvelin- ja konesaliratkaisut tarpeen ja Marski kumppanisi.

Esitystekniikka

Saat meiltä avaimet käteen -periaatteella näyttöteknologiat, jotka tarvitset tiedon esittämiseen ja välittämiseen: esimerkiksi vaikuttaviin esityksiin, sujuvaan etätyöhön ja menekinedistämiseen.

Palvelu

Marski ei jätä sinua minkään teknologian kanssa yksin – ratkaisut suunnitellaan ja otetaan käyttöön niin kuin yrityksellesi sopii. Käytössä oleville ratkaisuille tarjoamme ylläpidon, lähituen sekä helpdesk-palvelut. Tarvittaessa apu on puhelinsoiton päässä!