Marskidata logo
Marskidata logo
Ota yhteyttä
asiakastarina

Fabrik – Mainostoimisto toimii nyt samalla alustalla asiakkaidensa kanssa

Markkinointi- ja viestintätoimisto Fabrik oli tottunut hyödyntämään Googlen työkaluja ja Slackia viestintään ja tiedonhallintaan. Tarve muutokselle huomattiin, kun Fabrikin asiakkaat siirtyivät entistä enemmän käyttämään Microsoftin 365 -kokonaisuutta. Myös isojen tiedostojen jakaminen sekä yhteiskäyttö Googlen työkalujen avulla tuntui haastavalta. Fabrik halusi täten siirtyä samalle alustalle asiakkaidensa kanssa yhteistyön sujuvoittamiseksi. ”Modernin työn projektista haimme ymmärrystä siihen, miten […]
Lue asiakastarina

Markkinointi- ja viestintätoimisto Fabrik oli tottunut hyödyntämään Googlen työkaluja ja Slackia viestintään ja tiedonhallintaan. Tarve muutokselle huomattiin, kun Fabrikin asiakkaat siirtyivät entistä enemmän käyttämään Microsoftin 365 -kokonaisuutta. Myös isojen tiedostojen jakaminen sekä yhteiskäyttö Googlen työkalujen avulla tuntui haastavalta. Fabrik halusi täten siirtyä samalle alustalle asiakkaidensa kanssa yhteistyön sujuvoittamiseksi.

”Modernin työn projektista haimme ymmärrystä siihen, miten Teams-ympäristöä parhaiten hyödynnettäisiin juuri meidän tarpeisiimme. Asiakkaamme käyttävät Microsoftin palveluja, joten on selkeää ja helppoa, että olemme samassa paikassa kuin asiakkaamme.”
Marikki van Ooik
Tuottaja, HR-päällikkö, Mainostoimisto Fabrik Oy

Teamsin monipuolisuus yllätti

Marskidata tarjosi ratkaisuksi Microsoft 365 -käyttöönoton. Järjestimme Fabrikille neljä työpajaa, joiden avulla osallistimme ja sitoutimme Fabrikin henkilökunnan viestinnän- ja tiedonhallinnan kehittämiseen.

”Työpajamenetelmä sopii erityisen hyvin noin 20 hengen luovalle ja rohkeasti kokeilevalle porukalle. Työpajoilla projektista saatiin suoraviivainen, tehokas ja asiakkaan omaa kehitystyötä edistävä kokonaisuus.”
Emma Klèn
Modern Work Specialist, Marskidata

Työpajoissa kartoitimme Fabrikin sisäiset ja ulkoiset viestinnän ja tiedonhallinnan tarpeet. Tarpeiden pohjalta tuotimme räätälöityjä ratkaisuja työn tehostamiseen ja tiedonhallintaan.

”Työpajat selkeyttivät uuden ympäristön käyttöä, mitkä olisivat ilman opastusta jääneet hyödyntämättä. Meidät yllätti se, miten monta asiaa Teams -ympäristössä voikaan tehdä ja miten useamman ohjelman käytön yhdistää samaan paikkaan.”
Marikki van Ooik
Tuottaja, HR-päällikkö, Mainostoimisto Fabrik Oy

Marskidatan nykyisen, draivikkaan brändi-ilmeen on luonut mainostoimisto Fabrik.

Yhteistyö asiakkaiden kanssa helpottui ja tiedonhallinta on nyt selkeämpää

Fabrikilla on nyt toimintavalmis, yrityksen liiketoiminnan ja viestinnän tavoitteet huomioiden rakennettu Teams-ympäristö, jota henkilökunta osaa käyttää syventävällä ja tarkoituksenmukaisella tasolla. Yhteistyö asiakkaiden kanssa helpottuu ja tiedonhallinta on selkeämpää. Sisäiseen viestintään toimme ketteriä työkaluja, joihin otettiin mallia Slackin vuorovaikutteisuudesta.

Jatkossa Marskidata tukee Fabrikia tarpeen mukaan muun muassa modernin SharePoint-intran rakentamisessa ja sen integroimisessa Teamsiin.

”Projektissa erityisen onnistunutta oli tehokkaasti käytetty yhteinen aika sekä koko henkilökunnan osallistaminen viestinnän kehittämiseen. Työpajat pidettiin rentoina, kuitenkin strukturoituna ja tavoitteellisina yhteiskehittämisen hetkinä, joissa Microsoftin ympäristön käyttö avautui meille uudella tavalla.”
Marikki van Ooik
Tuottaja, HR-päällikkö, Mainostoimisto Fabrik Oy

Kiinnostuitko kattavista IT-ratkaisuistamme? Ota yhteyttä, olemme täällä sinua varten!

1.
Ota meihin yhteyttä lomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla.
2.
Käydään yhdessä läpi IT-tuen ja laiteratkaisuiden tarpeesi. Kartoitamme nykytilanteesi esimerkiksi ohjelmistojen, päätelaitteiden, tietoturvan tai työn tehostamisen näkökulmasta.
3.
Annamme sinulle sopivan ratkaisuehdotuksen.  Toimitamme tarvitsemasi laitteet ripeästi, ja palvelumme käynnistyy nopeasti sopimuksen jälkeen.
4.
Me palvelemme myös silloin, kun kaikki toimii hyvin – olemme vain yhden yhteydenoton päässä.

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Olemme täydellinen palveluntarjoaja yrityksesi kaikkiin IT-ratkaisuihin

IT-kumppani

Tarjoamme kaikki ne IT-ratkaisut, mitä yrityksesi tarvitsee tehokkaaseen, älykkääseen ja paikkariippumattomaan työskentelyyn.
Lue lisää

Tulostusratkaisut

Tulostuspalvelu kiinteällä kuukausihinnalla, avaimet käteen -ylläpidolla ja parhailla Canon-laitteilla.
Lue lisää

Moderni työ

Ota kanssamme haltuun modernin työn kokonaisuus, kuten pilvisovellukset, digityökalut ja koko työtavan ketterä muutos.
Lue lisää
Marskidata logo

Marskidata Oy

SaapumisohjeetLaskutustiedot
SaapumisohjeetLaskutustiedot

SaapumisohjeetLaskutustiedot
chevron-downarrow-downarrow-right