Marskidata logo
Marskidata logo
Ota yhteyttä

Tietoturva

Pidämme huolen, että yrityksesi tietoturva on ajan tasalla, eivätkä liiketoimintasi kannalta tärkeät tiedot joudu vääriin käsiin. Tuomme tietoturvaosaamisemme niin yksittäisten tietokoneiden, yrityksesi palvelimen kuin etäyhteyksienkin tasolle.
Tutustu palveluihimme
1.

Laitekohtainen tietoturva

Huolehdimme työasemiesi ja läppäreidesi modernista virustorjunnasta, joka etsii ja tuhoaa haitallisia prosesseja, tiedostoja sekä haittakoodeja.
2.

Toimisto- ja palvelinympäristöt

Rakennamme toimistollesi tarpeisiisi sopivan, turvallisen verkon. Huolehdimme myös toipumissuunnitelmasta ja varmuuskopioista, jos esimerkiksi yrityksesi palvelin hajoaa.
3.

Turvallinen etätyö

Sähköpostihyökkäykset ovat yleistyneet etätyön lisääntyessä, joten viilaamme yrityksesi Microsoft 365 -ympäristön turvalliseksi myös etätyöskentelijöille.
4.

Tietoturvakartoitukset ja -testit

Autamme kartoittamaan henkilöstösi tietoturvatason ja koulutamme teidät tarpeen mukaan. On tärkeää, että kaikkien työntekijöidesi ymmärrys tietoturvasta on riittävällä tasolla.
5.

Työasemien ja palvelimien levykryptaukset

Levykryptauksen ansiosta vaarallisimmat virukset eivät pääse lukitsemaan liiketoimintasi kannalta tärkeimpiä tiedostoja yrityksesi palvelimella.
6.

Tietoturvan valvonta

Voit luottaa, että me huomaamme, jos jokin on yrityksesi tietoturvan suhteen pielessä. Järjestelmämme valvovat tilannetta ja me reagoimme puolestasi.
60 %

työikäisistä

tekee etätöitä vähintään 4 päivää viikossa, joten tietoturvatoimenpiteiden tulee ulottua
myös toimiston ulkopuolelle. 
(Lähde: Työelämägallup 2021)
60 +

ammattilaista

IT-alan huipulta palveluksessasi.
1-5000

loppukäyttäjälle

sopivat tietoturvapalvelut.
100 %

ketterää palvelua

Elämme kuin opetamme, ja palvelemme sinua perheyrityksen arvoilla ja kasvoilla.

Tietoturvapalvelut suojaavat liiketoimintasi

Verkkovakoilu, sähköpostihuijaukset ja haittaohjelmat ovat IT-alan arkea. Tietoturvariskit ovat kasvaneet etätyön yleistyessä, mutta kaikki tietotekniikan käyttäjät eivät edelleenkään ole riittävän tietoisia erilaisista uhkista. 

Erityisesti etätyöskentely lisää tietoturvariskiä, kun kotitoimistolla IT-osaaja ei istukaan viereisellä työpisteellä eikä kollegalta ole mahdollista kysyä mielipidettä epäilyttävän sähköpostin klikkaamisen suhteen. Verkkorikolliset tietävät, että työntekijät ovat yksin, eikä kaikkia etäyhteyksiä ole suojattu asiaankuuluvalla tavalla. 

Testaamme yrityksesi tietoturvavalmiudet ja ehdotamme tarvittavia toimenpiteitä, joiden avulla suojaat liiketoimintasi kannalta tärkeät välineet ja tiedostot. Haluamme, että työskentely-ympäristö on yhtä turvallinen niin etätyössä kuin yrityksesi tiloissakin.
Ota yhteyttä

Tietoturvatarpeet muuttuvat laitteiden ja laiteympäristöjen mukaan

Jotta voit keskittyä ydinliiketoimintasi hoitamiseen, asiantuntijamme pitävät huolen yrityksesi tietoturvariskien minimoimisesta. Voit luottaa, että etsimme juuri sinun yrityksellesi parhaiten sopivat tuotteet. 

Kauttamme ostat niin yksittäisen läppärin ajantasaisella virustorjunnalla kuin kokonaisvaltaisen virustorjuntapalvelunkin organisaatiosi tarpeisiin. 

Keskenään synkronoituvat, saman tietoturvavalmistajan päätelaitesuojaustuotteet ja palomuurilaitteet edustavat nykyaikaista, kokonaisvaltaista suojausta. Tällaisissa järjestelmissä eri tuotteet varoittavat toisiaan havaitusta uhkasta. Olemme kuitenkin tottuneet, että yrityksen sisällä laite- ja päätelaitetietoturvatasot vaihtelevat huomattavasti, ja monesti nämä ovat kokonaan päivittämättä nykyaikaiselle tasolle. Tällöin autamme sinua tunnistamaan tietoturvan näkökulmasta heikoimmat lenkit ja tehostamaan niiden suojausta. 

Me opastamme ja kerromme vaihtoehdoista, sinä valitset mitkä palveluistamme ovat sinulle sopivia.
Ota yhteyttä
MD Turva 365

Palvelutuotteemme MD Turva 365 virittää yrityksesi Microsoft 365 -ympäristön tehokkaaksi ja turvalliseksi.

Tavoitteemme on suojata yrityksesi 365-ympäristö, jonka avulla turvaat niin yksilötason kuin laajan yritystason työskentelynkin. Huolehdimme tarpeelliset asetukset kuntoon työntekijöidesi puolesta, jotta he saavat Microsoft 365 -paketin tietoturvaominaisuudet tehokkaaseen käyttöön. 

Tietoturvan kannalta hyödyllisiä Microsoft 365 -ominaisuuksia ovat mm.
  • petollisten linkkien tunnistaminen
  • kaksivaiheinen tunnistus
  • tiedostojen luokittelu SharePoint 365 ja OneDrive -tuotteissa
  • sähköpostiliikenteen salaus
  • sähköpostien ja SharePoint 365 -tiedostojen varmuuskopiointi
MD Turva 365 muotoutuu tarpeeseesi.
Ota yhteyttä

Haluatko, että huolehdimme tietoturva-asioistasi puolestasi? Ota yhteyttä!

1.
Ota meihin yhteyttä lomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla.
2.
Käydään yhdessä läpi tietoturvatarpeet. Kartoitamme tilanteesi mm. laitekohtaisen tietoturvan, palvelinympäristön sekä tarvittavien etäyhteyksien osalta.
3.
Annamme sinulle sopivan ratkaisuehdotuksen.  Voit ostaa esimerkiksi pelkän laitteen virustorjunnalla tai jatkuvan virustorjuntapalvelun yrityksellesi.
4.
Me palvelemme myös silloin, kun kaikki toimii hyvin – olemme vain yhden yhteydenoton päässä.

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
IT-KUMPPANI

Olemme kokonaisvaltainen IT-palveluiden tarjoaja yrityksellesi

Tutustu myös muihin IT-palveluihimme!
Lue lisää

Olemme täydellinen palveluntarjoaja yrityksesi kaikkiin IT-ratkaisuihin

IT-kumppani

Tarjoamme kaikki ne IT-ratkaisut, mitä yrityksesi tarvitsee tehokkaaseen, älykkääseen ja paikkariippumattomaan työskentelyyn.
Lue lisää

Tulostusratkaisut

Tulostuspalvelu kiinteällä kuukausihinnalla, avaimet käteen -ylläpidolla ja parhailla Canon-laitteilla.
Lue lisää

Moderni työ

Ota kanssamme haltuun modernin työn kokonaisuus, kuten pilvisovellukset, digityökalut ja koko työtavan ketterä muutos.
Lue lisää
Marskidata logo

Marskidata Oy

SaapumisohjeetLaskutustiedot
SaapumisohjeetLaskutustiedot
SaapumisohjeetLaskutustiedot
chevron-downarrow-downarrow-right